GTA.cz |

GTA 4 The Ballad of Gay Tony

Domácí stránka | RSS kanál | E-mail
GTA.cz

Návod - TBoGT M. Biarinec | 26.07.2012

1. I luv L.C.

  Tony Prince

A hra nám začíná samozřejmě intrem. Luiz Lopez, náš hlavní hrdina, leží na zemi jako jeden z rukojmí při probíhající loupeži bratrů McReary a Nika v Bank of Liberty v Algonquinu. Po intru nasedněte do auta a odvezte Tonyho do nočního klubu Hercules. Tony, nebo také Gay Tony je váš obchodní partner. Sledujte na radaru růžovou cestu vaší GPS. Potom se otočte a dovezte Tonyho do klubu Maisonette 9. Spustí se cutscene, která Vám ukáže Maisonette 9, jeden z Tonyho klubů. Projděte se po klubu, můžete si dát pití, nebo si zatančit se slečnou[když budete dobří dostanete..ehm odměnu:)] a nebo si zasoutěžit v pití šampaňského.
Potom Vám zavolá Tony, že je venku nějaký problém, tak běžte před klub.
Venku nechce Dessie pustit do klubu dva vaše přátele. Jsou jimi trochu divní, ale užiteční, Henrique Bardas a Armando Torres. V telefonu máte u Armanda možnost dodávky se zbraněmi a Henrique Vám může zdarma přivést nějaké auto.
Dovezte je domů a pak se vydejte do svého bytu. Tam první mise končí.

100% Cíle
Čas     0:04:30
Poškození hráče      0%
Zničení auta     10%

2. Chinese Takeout

  Tony Prince
Odměna: 1000$

Misi najdete večer u Tonyho klubu. Tam uvidíte trapně tancovat Romana s Bruciem a zajdete za Tonym. S ním potkáte při odchodu Yusufa Amira. Po cutscene nasedněte do auta, kde od něj dostanete samopal. A dovezte Tonyho do Dragon Heart Plaza v čínské čtvrti. V dalším videu uvidíte Billyho Greye, z TLAD, jak se na něčem domlouvá s čínským obchodníkem. Potom co odejde bude chtít číňan pomoct s licencí. Luiz odmítne a potom co na něj vytáhne zbraň, tak ho Luiz omráčí a začíná nám boj. Začněte se krýt(standartně Q) a zastřelte prvního útočníka číhajícího za rohem. Postupte dál a zabijte dalšího. Dále doporučuji znovu zapnout krytí a tak pohodlně zabít i ostatní útočníky. A to nejlépe vždy headshotem.
Na konci chodby po schodech dolů a opět zabíjejte další utočníky. Až se dostanete z budovy odvezte Tonyho domů.

 

100% Cíle
Čas     0:05:20
Poškození hráče      10%
Přesnost     70%
100% Headshotů      

 

3. Practice swing

  Tony Prince
 Odměna: 1500$


Tony má problém. Dluží dvou investorům za stejnou věc. jeden z nich je Rocco Pelosi, člen
Odvezte Tonyho na golfové hřiště. Tam se seznámíte s mužem jménem Rocco Pelosi. Na upraveném golfovém vozíku má připoutaného vedoucího odborů, ze kterého chce dostat informace. Jelikož chce s golfovým vozíkem nepochopitelně popojíždět, musíte se o odpalování míčků postarat vy. Klikněte pro zahájení nápřahu a počkejte až ukazatel síly přejede na vyznačenou hranici a znovu klikněte. Párkrát toho muže trefte, až se dozná ze všeho co ví. Po třetím odpalu se však objeví nepřátelé, které na Vás a Rocca, který je dole, začnou střílet. Doporučuji jich co nejvíce zlikvidovat ze zhora a vydat se dolů k vozíku, kde už čeká Tony. Nasedněte k němu a začnětě společně s druhým vozíkem ujíždět. Následujte Rocca a ujíždějte nepřátelům. Šikovní z Vás je zvládnou i samosebou zneškodnit, ale nemusíte jim věnovat tolik pozornosti. Stačí když budete ujíždět a nebourat. Až jim ujedete, Rocco sdělí Tonymu že jeho dluh stále není splacen. Potom už jen Tonyho odvezte domů.

 

100% Cíle
Čas     0:04:00
Poškození hráče      50%
Headshoty     11
Přesnost    70%
100% Přesnost v golfu     

 

4. Momma´s Boy


Odměna: 1000$

Na mapě M - dům Luisovi matky.
Matka Luise dluží peníze člověku jménem Santo. Ten o Luizovi ví, že byl dobrý v soubojích. Proto Vás vezme na místo kde ilegální souboje probíhají. Jděte po ulici s ním, kousek od bytu matky, a dostanete se do sklepa jednoho domu. Tak se setkáváte s první minihrou ve hře. Souboje můžete navštívit kdykoliv a můžete sázet, a nebo bojovat.  Je domluveno, že v třetím kole musíte prohrát, aby Santovi vyšla sázka a on získal peníze. Probojujte se do třetího kola a nechte si ubrat více jak polovinu života, potom zmáčkněte E. Pokud to ve třetím kole vzdáte, Luis pak řekne Santovi, aby se k jeho matce už nepřibližoval. Ale jelikož je Luis tvrďák, tak se snažte vyhrát. To Santa naštve a před sklepem zaútočí na Liuse nožem. Na nic nečekejte a zabijte ho. Potom Luiz zavolá matce, která je jako vždy nerada a je hotovo.

 

100% Cíle
Čas     0:03:10
Poškození hráče      10%
"Crowd Helped"     
"Counter Finish"     


5. Corner Kids


Odměna: 2500$

Před touto misí doporučuji zakoupit raketomet a další zbraně.
Luis vidí jako Henrique a Armando dealují drogy. Vytkne jim, že to dělají špatně a že by to neměli dělat. Ale oni jinak vydělávat neumí. Proto jim musí pomoci. Dovezte je až na místo a sledujte cutscene. Probíhá setkání s nějakým delaerem, ale dorazí policie. A začínáme. Začněte se zabitím policistů na střeše a pak se postarejte o auta, třeba granáty, které ste dostali. Jděte dál a zabije další policisty, skrývající se za sloupy. Až je všechny dostanete, přesuňte se ke zdi, kterou Armando odpálí bombou. Potom se postarejte o další na střeše před vámi. Pokud máte raketomet, nebo granáty zničte další auta napravo nebo prostě pokračujte dál dopředu, kde sotjí další zásahové auto. Pokud ho zničíte, nemusíte policisty dál zabíjet jednotlivě.. ale ještě se nám bude hodit. Zabijte všechny policisty a teď budete vyzváni k tomu abyste nastoupili do auta. Nějaké si vyberte, ale v tom přiletí policejní chopper. Když se dostanete k zásahovému autu, dostanete raketomet. vrtulník sestřelte a je to.  Potom nastupte do nějakého auta a dovezte ty dva domů.


   

100% Cíle

Čas     0:07:50
Poškození hráče      40%
Headshoty     20
Přesnost     55%

6. Clocking off


Odměna: 5000$

U Luisovi matky najdete Henriqua s Armandem. Ti potřebují pomoct s vykládáním nové zásilky drog. Dojeďte k molu a vystupte. Jděte k lodím, ale v tom na Vás začne útočit gang, který chce zásilku drog ukrást. Otočte se a schovejte se se třeba za kontejner. Zbavte se útočníků a pokračujte po schodech nahoru. Tam zabijte zbývající útočníky napravo i nalevo a vydejte se ještě jednou po schodech nahoru. Tam najdete další útočníky, tak zabijte i ty. Doporučuji si dát záležet, na 100% splnění mise musíte mít 20 headshotů.
Potom už jen následujte autem Armanda do garáže.

 

 


100% Cíle

Čas     0:05:00
Poškození hráče      40%
Headshoty     20
Přesnost     55%
 

7. Blog This!...

  Tony Prince
Odměna: 500$

Misi najdete v Herculesu a to pouze večer. Tonyho a Gracie máte odvést do jejícho domu. Při jízdě ale Tony zmíní bloggera Celebinator, který Tonyho a jeho kluby na internetu pomlouvá a dokonce spojuje Luise s Tonym jako dva homosexuály. Až je vysadíte, jeďte do internetové kavárny, která je jen kousek od domu Gracie. Zasedněte k počítači a na hlavní stránce naděte stránku www.youvebeencelebinated.com, nebo najděte mail od Tonyho, kde Vám poslal odkaz. Zanechte tam komentář a odejděte. A je prozatím hotovo.

100% Cíle
Čas     0:02:30
Poničení auta     0%

8. Bang Bang

  Tony Prince
Odměna: 2500$

U Tonyho v bytě dáte co proto Evanovi, který dal Tonymu opět drogy. Tony je na dně z toho, že mu Rocco stále vyhrožuje. (Rocca jste mohli vidět už v první misi hned v intru, když si přišel k Tonymu pro peníze. Nebo v misi na golfovém hřišti.)
Aby se Tony dluhu u Rocca zbavil, slíbil mu, že vyřeší nějaké problémy s odbory. Dokonce si pořídil i výbušniny. Naštěstí to Lius převezme a Tonyho nechá doma "spát".
Nyní máte tři cíle. Prvním je stavbyvedoucí v centru. Dojeďte na místo a umístěte pár bomb na jeřáb a vzdalte se. Odpalte bomby a sledujte vaše dílo.
Druhým cílem je vlak, to je složitejší, ale pokud budete rychlí, bude to hračka. Jeďte až k místu kde vyjede vlak z tunelu. Když to stihnete, hoďte bombu na vlak a odpalte. Pokud ne, jeďte za vlakem do stanice, kde zastaví. Tam to můžete vyřídit v klidu.
Třetím cílem je letadlo. A samozřejmě letadlo, které se chystá ke vzlétnutí. Až dojedete na letiště, dostaňte se co nejdříve k letadlu a hoďte na něj bombu a odpalte. Jakmile jste se dostali na dráhu tak máte 4 hvězdičky hledanosti, takže na nic nečekejte a dostaňte se pryč z letiště a pryč z okruhu hledanosti.

100% Cíle
Čas     0:05:00
Poškození hráče      50%
Žádná promrhaná bomba     

9. Boulevard baby

  Tony Prince
Odměna: 3000$

Další mise začínající v klubu Maisonette9. Po menší akci na záchodech .) vyzvednete Tonyho a setkáte se s Rayem Bulgarinem. Tonyho potom odvezte ke klubu Bahama Mamas. Dozvíte se, že Rocco chce po Tonnym aby jste sbalili přítelkyni majitele klubu Bahama Mamas, Monique. Naštěstí Luis i s touto ženou "chodil", takže to nebude nic těžkého. Jděte na taneční parket a tam Monique najděte.
Pak přichází tanec, po jeho úspěšném splnění se dostanete dál. V kanceláři Vás čeká odměna ale nachytá Vás Vic a chce Vás zabít.

   

Buďte rychlejší a střelte ho do hlavy.
Potom se musíte prostřílet ven. Po schodech nahoru, dávejte pozor na další nepřátele i tam. Přijíždí i policie, takže utečte co nejdále a mise končí.

 

 


100% Cíle
Čas     0:03:10
Poškození hráče      40%
"Groove On"     
"Good Guy"     
 

10. Frosting on the cake

  Tony Prince

Odměna: 3500$
 

Předání diamantů však neproběhne v pořádku. Naruší jej motorkáři z The Lost a Evan sebere diamanty a vy s Tonym musíte utíkat. Naštestí máte v limuzíně řidiče, takže dostanete jen dálkově řízené bomby a můžete se začít starat o to, abyste přežili. Hned jak vyjedete můžete zabít prvního motorkáře vpravo a potom před Vámi před bránou. Jak z brány vyjedete, hned se za vámi objeví další, tak zlikvidujte i ty. Bomby jdou hodit celkem daleko, takže si vždy počkejte až budete kouske od výbuchu, jinak budete přicházet o zdraví. Bombu odpálíte defaultně šipkou dolů.
Až dojedete k benzínce, narazíte na policii. I těm zničte auta a nyní vás pronásleduje i swat tank. i ten se dá zničit, pokud možno ještě před nájezdem na most. Na mostě Vás čekají další dvě motorky a helikoptéra. Až ji zničíte, přijdete o řidiče a Luis se ujme řízení. Teď se snažte co nejrychleji zmize z okruhu hledanosti. Pro splnění cílů, na to máte maximálně 35 vteřin. Doporučuji zahnout doleva do některé z menších uliček, nebo prostě tam, kde se nevyskytuje hlídka. Potom odvezte Tonyho do Herculesu a je splněno. Ten Vám po cestě řekne, že si myslí, že Evan je už mrtvý, nebo že utekl. Ale později Vám zavolá a potvrdí Evanovu smrt. Takže kde hledat ukradené diamanty?

 

   


100% Cíle
Čas     0:05:45
Poškození hráče     50%
Přesnost bomb     
Únik policii     0:00:35
 

11. Sexy time

Yusuf Amir
Odměna: 10 000$ 

Yusuf je bohatý arab a chce pro svého otce dárek. A chce abyste pro něj ukradli prototyp Buzzard - bojový vrtulník. Jeďte do přístavu, ukraďte loď a dojeďte k jachtě. Dejte si však pozor až poodjede hlídkující člun. Potom vylezte zezadu na palubu jachty. Po cutscene jděte po schodech nahoru a ukradněte vrtulník a leťte ihned pryč. Kousek dál, zavoláte Yusufovi a ten Vám sdělí, že jachtu musíte zničit, jelikož vrtulník patří teroristům. Obraťte to a jachtu zničte. Doporučuji zaletět před její příď a nalétavat na ní a u toho na ní vypouštět rakety. Vrtulník se neovládá nejlépe, W a 8 pro náklon, ale můžete použít mezerník pro snažší míření. Až jachtu zničíte, vydejte se za prchajícími obchodníky se zbraněmi. jedo uve třech člunech, tak zničte ještě ty a je skoro hotovo. Pak už je zavoláte Yusufovi, s kterým domluvíte předání Ahmedovi a následně jen doletíte na jeho heliport a vrtulník předáte.

 

 

   

100% Cíle
Čas     0:06:00
Poškození hráče     0%
Zničených lodí     4

12. High dive

Yusuf Amir
Odměna: 15000$

Yusuf se má setkat s Ahmedem a jeho bratrem Tahirem. Yusuf se ale rozhodne poslat Luise na Rotterdam tower, kde se schůzka má konat, samotného. Až dojedete na místo, jděte k výtahům a jděte na druhou stranu věže. Během cutscene je Ahmed překvapený, že přišel Luis místo Yusufa. Tahir začne vyšilovat, že o "tom" Luis ví.  Ahmed začne prchat, ale Tahira už Luis drží a snaží se z něj dostat informace, když se nic nedozví, prostě ho shodí z budovy. Mezitím speciální jednotka obklíčila budovu a všude jsou jejich vrtulníky a policie všude kolem Vás. Běžte za Ahmedem a zabijte všechny policisty. Pozor na přilétající vrtulníky, ty můžete zničit RPG, nebo brokovnicí, kterou Vám dal předtím Yusuf. Až se dostanete výš, zničte další vrtulník a šplhejte po žebříku nahoru. Téměř nahoře, zničte další vrtulník a pokračujte až úplně nahoru a sledujte cutscene. Po ní skočte s z budovy, otevřete padák a sledujte krásné Liberty City.

   

100% Cíle
Čas     0:04:10
Poškození hráče     50%
Headshoty     6
Přesnost     70%
Helicoptér zničeno     4
Volný pád
    

13. ...blog this!

  Tony Prince

Odměna: 2000$
 

Druhá část Blog This začne tehdy až Vám Tony zavolá, že Celebrinator souhlasí s okružním letem po LC.
Jeďte na heliport, kde už ve vrtulníku čeká Tony i Celebrinator. Až vyletíte kam máte, Tony převezme pilotování a vy zmlaťte Celebrinatora a vyhoďte ho ven. Ihned za ním však skočíte a musíte ho stihnout chytit než dopadne na zem. Přistaňte s ním a je konec. Tahle lekce mu bude stačit.


100% Cíle
Čas     0:02:10
Poškození hráče      0%
Čas k chycení bloggera     0:00:08
 

14. Kibbutz Number One

Mori
Odměna: 500$

Setkáváte se s Morim, bratrem Brucieho Kibbutze. Jako jeho bratr je to blázen do posilování a je tak trochu zahleděný sám do sebe. V cutscene uvidíte i Brucieho, ale teď k misi. Jeďte s ním do doků v Bohanu, auto nechte nahoře a sejděte schody dolů. Jak jsme zvyklí, strhne se přestřelka. Zabijte hlavně chlápka s RPG, který je v budově nalevo. Potom zabijte i ostatní až se dostanete k člunu. Pronásledujte tři další čluny. Jako výbavu na jejich zničení dostanete opět bomby, takže je použijte a všechny prchající lodě zničte. Vždy se snažte dostat k lodi zprava a hoďte bombu(tlačítko pro střelbu). K jejímu odpálení zmáčkněte šipku dolů, ale vždy se od té lodi trochu vzdalte. Nakonec odvezte Moriho k molu a mise je splněna.

100% Cíle
Čas     0:05:00
Poškození hráče     50%
Headshoty     10
Přesnost     70%
Poškození lodě     60%
Top speed lodě     70mph
"Quickdraw RPG"     

15. This Ain't Checkers

Mori
Odměna: 1000$

Mori chce s Luisem závodit  slíbí, že nechá Tonyho, když vyhrajete. Ale Mori ještě nikdy neprohrál.
 Vezměte ho na heliport v Algonquinu a nechte se helikoptérou vynést do velké výšky. Potom začíná první úkol. Padákem doletět k lodím. Ty jsou na Happines Island. Padák ale neotevírejte co možná nejdéle, abyste získali náskok. Miřte až na konec ostrova a na poslední chvíli otevřete padák a přistaňte blízko člunů, jeden si vyberte a jeďte dál.
Dojeďte přes body až k břehu a klidně vjeďte s lodí až na pláž. Opět si zvolte jedno auto a vyražte. Auto má nitro, ale to používejte až na rovinkách o něco dále.
Projeďte cílem jako první a je hotovo.

Po této misi máte odemčená tři triatlonové závody.

 

  


100% Cíle
Čas     0:07:35
Poškození hráče     0%
Přistání v lodi     
Vždy první    

16. No.3

Mori
Odměna: 1500$

Vezměte Moriho a Brucieho k parkovišti v Algonquinu. Tam na Vás čekají tři auta na plošině. Prvním odjede Mori, potom běžte k plošině a stiskem E spusťte další auto pro Brucieho. Třetím pojedete Vy. Mori si chce užít srandu, takže ho spolu s Bruciem sledujte. Za chvilku Vás začne hledat policie, a jak řekne sám Mori, zavolal ji on, aby byla větší legrace. O policii se ale nezajímejte, sledujte stále Moriho a jeďte za ním a Bruciem. Až dojedete k první rampě z které skočíte na vlečný člun a z něj na další dva. Potom mise končí(trochu komicky) a konečně vidíte Moriho naposled a stojí to za to.

 

   


100% Cíle
Čas    0:05:15
Poškození auta     20%
Top Speed     140mph
Blízko pronásledován     
 

17. Caught With Your Pants Down

Yusuf Amir
Odměna: 20 000$

Yusuf si opět užívá písničku Arab money jen ve slipech, ale vyruší ho sám jeho otec. Tomu se nelíbí co všechno Yusuf dělá a začne mu vše vyčítat. Yusuf Vás pošle ven, ale venku Vám hned zavolá, že se sejdete na Star Junction. (Pokud chcete máte tu příležitost si vzít Yusufovo auto a dovést si ho na svoje parkovací místo, kde Vám zůstane.) Až tam dorazíte, Yusuf přiletí helikoptérou, ale aby ho někdo neviděl, že řídí on, ujmete se řízení vy. Leťte dokud neuvidíte helikoptéru, která veze policejní NOOSE APC transportér. Dostaňte se k ní co nejblíž a Yusuf převezme řízení a dá Vám ostřelovací pušku. Nyní máte za úkol trefit 4 žluté spojky, abyste NOOSE transportér schodili na zem. Až budete mít hotovo, transportér spadne na most. Skočíte za ním a s padákem se snažte přistát co nejblíže u něho. Pokud se na most netrefíte, mise neúspěšně končí. Až přistanete, nastupte do trasportéru a jeďte. Nyní máte 4 hvězdičky hledanosti, takže začněte policii likvidovat. Máte přeci transportér s kanónem. Zničte kolik policejních aut jen můžete, dokud vaše hledanost neklesne na 1 hvězdičku. Potom se ztraťte z okruhu hledanosti a dovezte Yusufovi transportér do jižního Algoquinu.

   

100% Cíle
Čas     0:07:25
Poškození hráče     50%
Poškození tanku     50%
Policejních aut zničeno     6
Odstřelovač    

18. Not so fast

  Tony Prince
Odměna: 4000$

 

Tonyho najdete v klubu. Ví, kde by mohly být ty diamanty, tak se vydáte ven. Luis zavolá Yusufovi, že potřebuje Buzzarda. Jeďte si tedy pro vrtulník. Doleťte s ním na muzeum a po lešení se vydejte k oknu a spustí se cutscene.
Začne přestřelka a diamanty získáte od Nika a Johnnyho. Konkrétně sice až od jednoho muže, ale máte je. Vydejte se po žebříku nahoru a s Buzzardem odleťte pryč. Budou vás sledovat policejní vrtulníky, takže je zničte a vraťte se na heliport, kde diamanty dáte Tonymu.


   

100% Cíle
Čas    0:04:35
Poškození hráče     20%
Poškození vrtulníku     80%

19.Ladies' Night

  Tony Prince

Odměna: 4500$

Oddychová mise. V cutscene se dozvíte, že unesli Gracie. Tony je hotový a chce se i zabít. Po videu jeďte s Tonym na heliport a nasedněte do vrtulníku a leťte prověřit místo, kde má být únosce. Je jím (pokud jste hráli GTA 4, tak si pamatuje misi I'll Take Her a další) Patckie McReary. Leťte tedy za ním - červené auto. Pomocí Caps Lock, můžete auto zaměřit. Sledujte ho dokud nezajede do tunelu. Leťte rovnou na jeho konec odkud vyjede. Potom zajede to garáží, ze kterých stejným vchodem i vyjede. Potom dojede na místo, kde je Gracie vězněna a vy se můžete vrátit na heliport.

 

   

100% Cíle
Čas     0:08:50
Poškození vrtulníku     0%
"Close Pursuit"     
Nízký let     

20.Going Deep

  Ray Bulgarin
Odměna: 2000$

Po seznámení s Bulgarinem v klubu, Vám sám Ray zavolá a poté bude dostupná mise.
Ray je v domě, který koupil pro svou sestru. Budete svědky i jeho hádky s ní, ale to není podstatné. Ray chce koupit tým Rampage, ale jeho stávající majitel Marki Ashvili ho prodat nechce a dělá Rayovi potíže. Ray potřebuje odstranit policii, která po něm jde.
Budete potřebovat hodně nábojů a vestu.
Autem vezměte Raye a Timura do podzemních garáží, před nimi Vám zavolá Tony, aby jen řekl, že je na tom špatně.
Zajeďte dolů do garáží a zaparkujte na vyznačeném místě. Vystupte a umístěte lepkavou bombu na přední část vozu.
Běžte za Rayem a skrčte se za autem a čekejte dokud nedorazí jednotka Noose a agenti.
Ti chtějí do auta nastrčit důkazy proti Rayovi, hned jak se agent dostane k autu, odpalte bombu. teď začnou ty správná jatka. :)
Zabijte všechny nepřátele, kteří budou stále přibývat. Nejlepší je odpálit přijíždějící plné auto, ale pokud si chcete zastřílet, nic proti tomu. Zabijte všechny a bežte nahoru k východu. Tam zabijte dva přijíždějící poldy a běžte dál.
Přijedou dvě auta s nepřátely, zabijte i ty a je hotovo. Nasedněte do auta a odvezte Raye a Timura domů.

100% Cíle
Čas     0:06:30
Poškození hráče     50%
Headshoty     20
Přesnost     70%
Zničených vozidel     5
Skrytá bomba     
Masakr lepkavou bombou

21.Dropping In

Ray Bulgarin
Odměna: 4000$

Mise začíná opět u Raye a Timura. Nyní už Ray chce po Luisovi, majitele hokejového týmu Liberty City Rampage, Marka Ashviliho zabít.
Je v budově MeTV, do které se budete muset dostat zeshora. Zajeďte s Timurem na helipad. Chopte se řízení a vyleťte dle ukazatelů co nejvýše. Od Timura dostanete headset a tak sním budete moci komunikovat.
Až vyletíte nahoru vyskočte. Padák otevřete levým tlačítkem a začněte plachtit k budově s helipadem. Trefte se na budovu a jste tam.
Kamera Vás však zachytí a ostraha se na Vás přichystá. Za žlutými dveřmi čekejte první nepřátele. Zůstaňte za nimi a střelte do dveří, otevřou se a vy můžete všechny za nimi zabít.
Skočte do výtahové šachty a zabijte další. Ty co se schovávají za rohem, můžete dostat ven tím, že střelíte do trubek, ve kterých je pára.
Pokračujte do dveří doprava, tam jsou dva další. Jeden stojí naproti dveřím, ale druhý se schovává za skříní vpravo.
Pokračujte na schodiště, kde zabijte dalšího. Postupujte dolů k dřevěným dveřím. Tam je malá recepce. za pultem jsou dva nepřátelé a vlevo za rohem další. Spustí se požární poplach, toho si nevšímejte, pokračujte dál. V zasedačce, kterou můžete kompletně rozstřílet, je další ochranka a i Marki Ashvili. Zabijte je všechny a pokuste se zabít Aschiliho tak aby propadl oknem ven. Na nic ale nečekejte, protože dorazí další posily, ale ty už vás nemusí zajímat, vyskočte hned z okna. Padákem doplachtěte na vyznačený kamion, nebo k němu a je konec.

100% Cíle

Čas     0:06:40
Poškození hráče     40%
Přesnost    70%
Perfektní přistání      
"Ashvilli Plummet"     
Přistání na trucku

22. In the Crosshairs

 Ray Bulgarin
Odměna: 6000$

Začínáme na stejném místě. Ray se ptá na diamanty. Luis mu řekne, že s Tonym nějaké koupili od kuchaře. Ray je značně znepokojený a opět se hádá se sestrou přes celý dům.
Jeďte na smluvené místo do italské čtvrti. Na střeše na vás čeká však překvapení. To první v podobě krabice s hlavou onoho kuchaře a druhé v podobě léčky. Diamanty patřily Rayovi a ten chce vác i Tonyho zabít. Ze všech stran jsou ostřelovači. Zabijte je, než vás dostanou. Potom přiletí vrtulník s posilami a dole na ulici to taky vypadá špatně.
Není na co čekat, zničte vrtulník a nepřátele na protější budově. Dostaňte se přes střechy dále, při tom pozor na další ostřelovače a nepřátele na střechách v okolí (vlevo). Ze střechy zabijte i nepřátele dole a ujeďte z oblasti.

100% Cíle
Čas    0:04:30
Poškození hráče     40%
Headshoty     10
Přesnost     60%
4 střely, 4 snipeři

23. For the Man Who Has Everything

Yusuf Amir
Odměna: 25 000$

Yusuf se už asi hodně nudí, po tanku a helikoptéře chce teď vlak metra.
Nedá se nic dělat, musíte mu pomoci. :) Čeká Vás opravdu šílená mise.
Odvezte ho za most a vystupte. Tam počkejte dokud nepřijede vlak a skočte. Po dopadnutí po vás jde policie s vrtulníky. A bude jich hodně.
Zlikvidujte je brokovnicí s výbušnými střelami. Přitom ale nezapomeňte postupovat kupředu na první vagon. Vrtulníky zničíte celkem snadno, dávejte si ale pozor na Annihilatory. Ty jsou hodne nebezpečné, ale nejsou nezničitelné. Miřte na pilota, nebo na motor.
U posledního, a pokud se bojeví jiná překážka, použijte ctrl, ke skrčení.
Nakonec přiletí Yusuf s helikoptérou. Luis odpojí první vagon a Yusuf ho za jízdy naloží. Vysadí vás na hřišti a je hotovo.

100% Cíle
Čas     0:04:20
Poškození hráče     50%
Duck Chopper      
Helicoptér zničeno     8

24. Ladies Half Price

Tony Prince
Odměna: 5000$


U klubu na Luise čeká Roman Bellic a Brucie. Nakonec se do klubu dostanou a čeká nás scénka s Bruciem. Potom se objeví Tony a konečně začne mise.
Dovezte ho k molu Pier 45. Nasedněte do člunu a jeďte na určené místo, kde máte vyměnit diamanty za unesenou Gracie.
Teď už určitě poznáváte misi z GTA IV jménem Diamonds are Girl´s Best friends. Niko s Packiem mají Gracie a výměnou za ní dostanou diamanty. Potom se do hry zapojí Rayovi chlapy, ale to už budete na útěku. Jeden ale přeci jenom skočí na člun a bude se ho držet. Házejte člunem jak to jen půjde, nebo ho zastřelte.
Dojeďte zpět k Pier 45 a je hotovo. Po cestě Luis opět umlčí Gracie, trochu nehezkým způsobem.

Po této misi Vám zavolá Yusuf a dá Vám malý dárek. Svoje zlaté auto, kdykoliv ho budete potřebovat. Bude vždy stát před jeho bytem. V přihrádce najdete další dárek, zbraň - jeho zlatý samopal.

Také vám zavolá Rocco. Ten ví o tom, že Ray Bulgarin na Vás a Tonyho něco chystá. Navrhne schůzku.

 


100% Cíle
Čas     0:03:55
"Hanger On Time"     0:00:07   

25. Party´s Over

Rocco Pelosi
Odměna: 5000$

Misi najdete v parku, který je v centru. Rocco s Vincem Vám prozradí, že si Ancelotti myslí, že únos Graciie způsobili diamanty a že je velmi naštvaný. Ray Bulgarin názor nezměnil a také chce Luise a Tonyho pořád zabít. A Rocco přijde s tím, že je potřeba zabít Tonyho. Jen to by mohlo vše vyřešit.
Jeďte do klubu Maisonette 9, kde už čeká Rocco, Vince a Tony. Je mu prozrazeno, že má být zabit Luisem, ale vše je nakonec jinak. Luis zabije Vince a Rocca nechá odejít. Teď jsou na cestě Rayovi muži. Chodí postupně, takže není až tak těžké je zabít. Až je všechny zabijete, vydejte se ven před klub, kde zabijte zbytek a počkejte na přijíždějící auta a motorku. I tyhle nepřátele zabijte a máte splněno. Tony je na Luise naštvaný a sdělí mu, že od tud mizí.

100% Cíle
Čas     0:04:30
Poškození hráče     90%
Headshoty     25
Přesnost    70%
Zničeno nepřátelských aut     4

26. Departure Time

Tony Prince
Odměna: 10 000$

Jste u Tonyho v bytě. Tony se chystá odjet pryč a je na Luise pořád naštvaný. Po dialogu je vše opět v pořádku a můžete vyrazit. Burgarin musí zemřít. Jeďte na Firefly Island do zábavního parku Funland.
Vystupte a jděte zničit přísun Bulgarinových peněz, dodávky s heroinem.  Zničte je pomocí raketometu, nebo výbušnin, to je na Vás. Nicméně všude kolem je plno nepřátel,ty musíte zabít také. Vydejte se vpravo, kde jsou dodávky. Až zničíte i tu třetí za atrakcí, jděte zpátky ke vchodu. Tam jsou další nepřátelé, zneškodněte i ty.Potom se vydejte ke zbývající dodávce a nepřátelům. Potom Vám Timurřekne, že Bulgarin odlétá a vy ho nestihnete dostat a začne utíkat. Vydejte se za ním a přitom odstraňujte další nepřátele a nakonec i Timura. Potom se vydejte k motorce, ta je vyznačena na mapě, a jeďte na letiště, dle mapy.
Hned jak vyjedete, tak vám zavolá Yusuf. Luis mu ve zkratce vysvětlí, že má potíže a, že na něj nemá čas.
Yusuf však nic nechtěl a přiletí Luisovi na pomoc.

 

   


Zatímco pojedete po dálnici, budou na Vás útočit auta plná nepřátel. O ty se nestarejte, vždy je zneškodní Yusuf. Až dojedete na letiště musíte pospíchat, abyste stihli dohnat startující letadlo s Bulgarinem. Letadlo se bude ještě na startovní dráze otáčet, tak s tím počítejte. Až ho doženete Luis zabije muže, který na něj střílí z otevřených dveří letadla a naskočí. V letadle už potom zbývá jen zabít tři poslední Bulgarinovi muže a jste konečně u něj. Bulgarin má však granát a vyhrožuje, že pokud ho zabijete, vyhodí letadlo do vzduchu.
Vyberte si pistoli a střelte Bulgarina do hlavy. Granát upustí a letadlo skutečně vybuchne.
Luis má ale jako vždy padák a z hořícího letadla vyskočí.
Teď si už jen užívejte muziku a doplachtěte na vyznačené místo.(Držením klávesy dozadu - S, zpomalíte klesání)
U Monoglobe čeká Tony a přidá se i Yusuf. Vyřešeny budou i diamanty. Ale to si už zhlédněte sami. :)

   

Po titulcích Vám přijde SMS od Henriqua, že mezi jeho vozidly je nyní dostupný i tank Noose.
Buzzard je teď dostupný na helipadu Yusufa na West River.
Armando má v dodávce na prodej zlatý samopal, který jste již dostali od Yusufa.

 

100% cíle
Čas     0:10:00
Zdraví hráče     50%
Headshoty     25
Přesnost     70%

 

 

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies