GTA.cz

Návod na hru část 2 M. Biarinec | 02.02.2009


  B) 2. část - Bohan

23. Roman´s Sorrow

 
Hledáte romana, najdete ho v kufru jeho auta. Pojedete se sbalit, protože vás Little Jacob varoval, že Rusové a Dimitrij jsou nebezpeční. Dojedete k bytu, ale ten už je v plamenech. Jedete tedy k taxislužbě, ta také hoří. Roman je zhroucený. Jedete tedy za jeho přítelkyní Mallorie. Ta vás ubytuje u sebe doma...



 24. Escuela of the streets

Pro: Manny Escuela
Odměna: 1000$

Zde kousek od Malloriniho bytu poznáváte Mannyho je to hopper. Budete sledovat jednoho dealera do skladu. Tam jich pro něj pár postřílíte a mise je splněna. Samozřejmě, že dobře zaplatí.


 25. Street sweeper

 
Manny 
 
Zde potkává Niko Francise - ten natáčí video s Mannym.
Mise je lehká, jeďte zabít pár dealerů u garáže a jedni budou ujíždět. Pár kulek a jsou mrtví i oni.
 
Potom zavolá Mallorie jestli se Nikovi stýská po Mannym, a řekne, že Nika seznámí s přítelkyní Ellizabeth .
 

26. Search and Delete

Pro: Brucie
Odměna: 3500$

Brucie chce najít od Nika jednoho člověka jménem Lyle Rivas. Má prý už záznam na polici. Takže najděte policejní auto a až nebudete mít level hledanosti, Niko sám zavolá Bruciemu pro další instrukce. V policejním počítači najděte jméno Lyle Rivas a na mapce se vám objeví jeho bydliště. Jeďte za ním a po custscene, kde bude utíkat ho dožeňte a zabijte.

Brucie Nikovi pošle SMS, že má pro něj další práci.


27. Easy as Can Be

Brucie
Odměna: 3500$

Brucie by chtěl auto Lyle Rivase, kterého jste zabily. Jeďte do Yorktown ave a tam nasedněte do určeného auta. Tam na vás čeká překvapení. Přijedou další auta. Jedno je za vámi tak vystupte a zastřelte útočníky. Jeďte, ale pozor stále po vás půjdou další. Ty můžete buďto ignorovat a nebo zabít. Dovezte každopádně auto Bruciemu do garáže.

Brucie vám zavolá a řekne o tom, že Roman poslední dobou nějak moc gambluje.


28.Out of the Closet

Brucie Odměna: 6750$

Rivasův bratranec dluží Bruciemu hodně peněz. Tak se o to niko musí postarat. V cutscene Roman vytváří Nikovi profil na seznamce Love Meet, aby si ho všiml Rivasův bratranec, který je gay. Běžte do TW@  kavárny a Niko automaticky zavolá Bruciemu. Ten mu řekne, aby se zalogoval a našel chlápka jménem French Tom. Najděte ho a klikněte na date.

Teď máte nějaký čas volno. Pak odpoví. To vám pošle Roman SMS a řekne, aby jste zkontroloval emaily.

Na email odpovězte a s French Tomem si dáte rande v 69th Street Diner na Hove beach, hned u vašeho domu a to v 18:00. Tam si s ním popovídejte a pak ho zastřelte.

29. Luck of the Irish

Pro: Elizabeta Torres
Odměna: 1500$ + Sniperka

Až dokončíte mise pro Mannyho, zavolá vám Mallorie a dostanete kontakt na její kamarádku z Bohanu označenou na mapě E.
V misi vám Mallorie představí Elizabethu onu kamarádku a další postavu jménem Patrick McReary. A právě Patrick potřebuje vaší pomoc. Po videu vemte Patricka na místo, kde na něj budete dávat pozor, nazve vás strážným andělem.. jak pěkné.
Jeďte tedy na Joliet Avenue a běžte do budovy, úplně nahoru na střechu. Tam si vemte sniperku a dávejte pozor. Patrick si chvíli s dealerem popovídá a pak začnou střílet. To je chvíle pro vás, postřílejte gangstery a zároveň dávejte pozor na Patricka, za nedlouho k němu jedne přiběhne a bude ho mlátit, tak ho odstřelte. Nakonec přiběhnou další, a ti také nebudou problém. Jeden z nich se pokusí ujet dodávkou, tak ho přes čelní sklo zabijte. Až je všechny dostanete je spněno. Pokud chcete munici a nějaké samopaly, běžte na místo přestřelky.

30.Blow Your Cover

 Elizabeta Torres
Odměna: mise pro Playboye X a otevře se vám část města Algonquin.
V misi vám Elizabetha představí Johnyho a Playboye X. Johny, který je jako elizabetha zapleten do prodeje drog. PLayboye X dovezte na místo a vyjděte nahorů po schodech. Tam místo kupců drog jsou tajní pocisté. V budově si dávejte pozor je jich tam dost. Zabijte je. Potom běžte nahoru na střechu. Tam jsou také policajti, a tak používejte všechny možné ventilace a rohy zdí ke krytí. Až se dostanete ven z budovy, zbavte se dvou hvězdiček hledanosti a dovezte Playboye do jeho bytu v Algonquinu a je hotovo.


31. The Snow Storm

Elizabeta Torres
Tato mise je považována za velice obtížnou, ovšem s naším návodem pro vás bude hračkou.

V intru se Elizabetha hádá s Jacobem a je opět na Vás, aby jste někam dojeli. Vemte si auto a jeďte k bývalé nemocnici. Tam jsou všude gangsteři a mají drogy, které chce Elizabetha. Běžte hlavním vchodem (dejte si tam zelenou značku) a schávejte se za co to jen půjde (Q). Pozabíjejte všechny gangstery a seberte drogy. Jacob vám po telefonu řekne, že přijíždí policie. A hle máte tři hvězdičky. Běžte do uličky a schovávejte se vždy u okraje dveří, kde můžete střílet na přicházející poldy, aniž by jste museli vylézt zpoza krytí. Pozabíjejte všechny a pomalu se vrátíte zpět k hlavnímu vchodu, tam jste si dali zelenou značku a tak ho najdete. Vyběhnete ven, poldů si nevšímejte, jen běžte. A skočte do vody (viz obrázek). Hle je tu člun :) nasedněte a odjeďte. Člunem se zbavíte třech hvězdiček nejsnáze a je hotovo.
  Pak jen dovezete Jacobovi drogy, tam ale zjistíte, že Michelle, není tak svatá jak se zdála... a taky v něčem jede... Že by s Elizabethou?


32. Have a Heart

Elizabeta Torres
Odměna:3000$

Elizabeta je vyděšená, že ji policie dostane.. a to ze všech možných důvodů. V tom přijde Manny a jeho kameraman. Manny nestačí říct ani dvě věty a Elizabeta ho bezhlavě zastřelí i s kameramanem. Potom odvezte těla k doktorovi, který se jich zbaví. Při tom dejte pozor na bourání do jiných aut, mohl by se vám otevřít kufr a když by vás viděli policajti, hned máte hvězdičku. Když se vám kufr otevře, vylezte a zavřete ho klávesou E.  Až těla odvezete k doktorovi, máte splněno.

33. No.1

 

 

Brucie
Odměna: 6750$
 
Brucie chce jet závod. Ovšem jeho auto není připraveno. Jeďte s ním do Freetown Avenue, kde vyzvednete nádherné žluté Comet. Závod pojedete vy, tak jeďte na start. Až vyhrajete je mise splněna, jen odvezte Brucieho domů.

 34. Deconstruction for Beginners

Pro: Playboy X
Odměna: $6,500

V Playboyově vile potkáte Dwayna, kámoše playboye, dále pro něj budete plnit pár misí.
Playboye dovezete do uličky, kde si v autě vezmete zbraně. Naproti na staveništi hlídají na jeřábích stráže, ty sniperem zlikvidujte. Poté se dostaňte na staveniště, kde vás čekají další ozbrojenci, opět využívejte úkrytů ke krytí. Postřílejte všechny, a vždy je nejdůležitější můž z červenou šipkou, odborový předák. Ti jsou tři. První je hned dole, když se dostanete na staveniště. Druhý nahoře u traverz. Když zabijete druhého přiletí helikoptéra s posilami. Stačí zůstat schovaný za traverzami a z dálky s ak-47 zlikvidovat všechny nepřátelé. Potom běžte až nakonec, kde je poslední předák, toho také zabijte.

 35. Photo Shoot

Playboy X
Odměna: $6,750 + nový mobil

Playboy potřebuje sejmout jednoho chlápka, avšak neumí ho moc dobře popsat, jen, že je to průměrný chlap. Tak vám dá nový mobil s fotoaparátem, aby jste mu poslal fotku a on vám dá vědět kdo to je.
Jeďte tedy na basketbalové hřiště, tam se postavte přes plot a vyfoťte skupinku chlapů uprostřed. Playboy vám pošle sms, že je to ten chlap v černé bundě. Zabijte ho a sním nejspíš i ty ostatní, ti po vás začnou hned pálit. Až je zabijete, mise je splněna.

Zavolá vám Michelle a řekne, že je to důležité a , že vás chce vidět.. U budovy United Liberty Paper.
 
Zavolá vám Mallorie a poví vám, že se něco asi děje s Romanem. Minulou noc nepřišel domů.

  36. Wrong is Right


Odměna: 6 500$

Michelle Nikovi řekne své pravé jméno Karen. A vezme ho do kanceláře č. 396. Tam sedí muž, a chce po Nikovi najít chlápka jménem Oleg Minkov. Jeďte do jeho bytu a proberte mu emaily. Po telefonátu se dozvíte, že ho musíte zabít. Jeďte za ním a zabjte ho.

 37. Ruff rider

Dwayne
odměna: 6000$

Dwayne je naštvaný na svojí bývalou přítelkyni, která si našla nového, mezitím když byl Dwayne ve vězení. Posílal jí všechny peníze a ona se na něj vykašlala. Chce jim dát za vyučenou. Ale půjde Niko.

Jeďte za nimi. Zde chlápek začne utíkat a vy máte navybranou. Zda-li nechat Dwaynovu Ex nechat žít či ne. Volba je na vás, ale nechte ji žít :) Dwayne bude rád. A když hned začnete proásledovat jejího nového přítele, stihnete ho ryhle zabít. Seberte po něm peníze a ovezte je Dwaynovi do Cluckinn Bell. Tam vám poděkuje a řekně, že je dobře, že jeho Ex žije, že je to jenom kráva.


 38. Undress to Kill

Dwayne
odměna: 6250$

Dwayne se cítí mizerně a je smutný. Někdo mu sebral jeho Strip club. Niko se nabídne, že chlápky vyřídí.
Niko se vydá do onoho Strip clubu. Vejděte dovnitř a poslouchejte lidi. Tak se dozvíte kde jou manageři. První je v malé místnosti. Zabijte ho potichu např. nožem. Pak už musíte střílet. Běžte úplně dozadu do kabinyk, kde zabijte dva. Rychle se přemysťte do hlavní místnosti a někde se schovejte, třeba za křeslo a zabijte dva managery co jsou uvnitř klubu. Začnou po vás ovšem pálit i další chlápci, ti budou chtít utéct, tak rychle. Ty vyřiďte také.


39. Hostile Negotiation

Roman
Někdy vám zavolá Mallorie, že si myslí, že Romana unesli. Zavolá vám Dimitri, že má Romana. Jeďte tedy do skladu, kde ho drží rusové. Tam postupujte a využívejte krytí za objekty. Až se dostanete do místnosti s Romanem, uvidíte, jak Romana drží rus a chce ho střelit do hlavy. Rychle vytaste zbraň a střelte rusa do hlavy. Potom dovezte Romana domů. Před domem v Bohanu si trošku promluvíte.


 40. Portrait of a Killer


U.L.P.C
Odměna: 6 750$

U.L.P.C chce někoho najít. K tomu potřebuje policejní počítač. Sežeňte policejní auto. U.L.P.C vám přes SMS pošle fotku, podle které osobu najdete v počítači.  Jeho jméno je Adam Dimayev, objeví se na radu, tak tam jeďte. Je tam hodně ozbrojenců, ale i z dálky je jednoduché je všechny zabít.

 41. Dust Off


U.L.P.C
Odměna: 7  000$

Nějací chlápci dodávají teroristům peníze. U.L.P.C je potřebuje neutrailzovat.Jeďte sledovat helikoptéru. Je to jednoduché. Až přistane, zabijte stráž u brány a pak i ostatní u helikoptéry. Vezměte jí a doleťte s ní na letiště. Tam ji převezmou agenti FIB. To naznačuje, že U.L.P.C dělá pro vládu.


42. The Holland play



Playboy chce zabít Dwayna. Ale nemůže to udělat sám, je to jeho přítel. Nik oto pro něj musí udělat. Po této cutscene Nikovi zavolá Dwayne, že se bojí, že ho Playboy bude chtít zabít, doufá, že mu Niko pomůže. Tak a co teď? Musíte se rozhodnout koho zabít.
 
Dwayna       nebo        Plyboye X
 
První možnost je ta snadnější. U Dwayna  doma bude jen chlápek s basboalkou a samotné zabití Dwayna, je velice smutné a plné emocí. Dwayne je na tom přeci jenom hůř a už si něco zažil. Zatímco ho Playboy podvedl a okrádal.
 
Odměna: Po zabití Dwayna získáte 25 000$
 
Když se rozhodnete podle mého správně a půjdete zabít Playboye, ten má větší ochranku, ovšem v bytě je zabijete snadno. Pak Playboy začne utíkat přes protější střechu a dolů přes dům. Běžte za ním a na ulici pozor na jeho další gorily v autě. Pak běžte do uličky, kde už jen na Playboye zamiřte, chvilku počkejte na dialog a zmáčkněte spoušť. Zavolá vám Dwayne, že vlastní papíry na Playboyův byt a Nikovi ho věnuje.

Odměna: Po zabití Playboye získáte luxusní byt a nového kamaráda Dwayna.

 

 43. Call and Collect

Pro: Francis McReary
Odměna: 1000$

V určitém místě hry vám pošle někdo neznámý SMS kde vám píše, že se s vámi chce sejít. Lokace se objeví na mapě. V cutscene udvidíte, že je to policista Francis McReary, kterého jste potkali u Mannyho.
Máte najít a zabít jednoho chlápka. Francis vám na něj pošle tel. číslo a tak až dorazíte na místo, vemte telefon a zavolejte na to číslo. A sledujte kdo telefon zvedne. Tak ho identifikujete a můžete ho zabít. Poté seberte jeho paměťovou kartu a zbavte se hledanosti.


  44. Paper Tail



V určitém místě hry vám zavolá U.L.P.C a a řekne, že vrtulník je připraven. Ve vrtulníku čeká i Little Jacob.
Leťte sledovat druhou helikoptéru. Dostaňte se nad moře a sestupte na stejnou výšku. Pak je může Little Jacob sestřelit svým RPG.


 45. Final Interview

Francis
Odměna: 1000$

Francise štve Goldberg právník, protože na něj má nějaké věci, které by mohli Francise položit. Musíte ho tedy vyřídit. Jeďte do internetové kavárny a na stránkách právnické firmy najděte Kariéru, a tam pošlete svůj životopis. Zanedlouho se vám ozve žena, že by vás chtěl pan Goldberg vidět. Dostanete termín, kdy se máte do firmy dostavit. Nezapomeňte na oblek :) a vsupte do budovy. Sekretářka vás dovede ke Goldbergovi a vy si sním chvíly pohovoříte, pak ho zabijte. Seberte složky z jeho stolu a rozbijte okno napravo. Budova je zamknutá a plná security chlápků. Vyskočte, seberte auto a opět se zbavte hledanosti, tentokrát třech hvězdiček. Jeďte za Francisem a v cutscene mu Niko předá složku.


 46. Holland Nights


Francis
Odměna: 5000$

Setkáte se s Francisem opět na policejní stanici v Union Drive West, v cutscene vám poví opět o nějakém chlápkovi, který nědělá nic dobrého. Tentokrát je to dealer. Niko Francise přesvědčí, že chce víc peněz a domluví se na 5 tisících dolarů. Jeďte tedy do East Holland. Tam  se spustí cutscene, kde Francis Nikovi poví, že Dealer má kolem sebe dost ozbrojený lidí.
Normálně by jste museli jít potichu nahoru a až ve druhém patře začít střílet, poté by jste utíkali za dealerem na střechu, kde by jste měli navybranou, za do zabít, či ne.
Ovšem je tu malá vychytávka :)
Dealer už po tom co vám zavolá Francis stojí v druhém patře. Stačí když si trochu popojdete na druhou stranu silnice a sniperkou ho zabijete. Pak je mise splněna a jen se zbavíte dvou hvězdiček hledanosti.


 47. Lure

Francis
Odměna: 5000$

Na jihu Algonquinu se setkáte s Francisem, ten po vás opět chce zabít. Tentokrát jednoho, který chce vypovídat.
Jeďte do auta, v kterém vám Francis schoval sniperku. Vemte ji a dojeďte na místo. Běžte do budovy naproti a vyjděte až na střechu. Od tud vydíte do bytu toho grázla, ovšem on není u okna. Sniperkou se podívejte na telefon, kde uvidíte tel. číslo. To si někam zapište a mobilem na něj zavolejte. Tak ho dostanete k oknu a můžete ho zastřelit. Běžte ze střechy a mise je splněna.


48. Harboring a Grudge


Pro: Patrick McReary
odměna:7500$

Patrick, neboli Packie v cutscene Nikovi představí jeho sestru a matku. Sestra Kate se nějak zakoukala do Nika,ale Packie ho varuje, ať se drží dál. Po cutscene vemte auto a s Packiem jděte do přístavu. Následujte ho a vylezte na střechu. Od tamtud postřílejte gangstery a běžte pro nákladák naproti. Odjeďte až k východu a pokud máte málo zdraví, vklidu si jděte pro zdraví, či vestu, kamkoliv. Packie čeká až ho vyzvednete tak couvněte s nákladákem pro Packieho a odvezte náklaďák do garáže. Cestou po vás půjdou další gangsteři v autech, ale ty můžete vyřídt buď granáty, nebo jim jen ujeďte. U garáže pro Packieho přijede Ray a Packie vám ho představí a on souhlasí, že vám někdy zavolá.


 49. Waste Not Want Knots


Packie
Odměna: +$8000

V cutscene se Niko dozví, že Packie a jeho kámoši chtějí okrást mafiány, což jim poradil Ray.
Najděte 4-dveřové auto a vemte Packieho i jeho kámoše do Mafiánského úkrytu.
Tam postřílejte co jde a vemte peníze, poté se dostaňte zadním východem ven, ale pozor přibudou další mafiáni, a doplavte pro člun. Vraťte se pro Packieho a odvezte ho k East Borough Bridge.

Po telefonu vám dá Packie číslo na jeho sestru Kate a můžete s nímt rande.

Také vám zavolá Ray Boccino a pozve vás do Little Italy v Algonquinu na nějakou práci.

Packie a jeho bratři plánují něco velkého, ale Niko potřebuje oblek z perseusu. Jedná se o misi "Three Leaf Clover".


 50. Three Leaf Clover

Packie odměna: 250 000$

Packie vám při fetu představí jeho bratry Gerryho a Derricka. Gerry není šťastný, že jde Niko taky a trošku mu vyhrožuje. Po cutscene, najděte znovu 4-dveřové auto a odvezte všechny k bance. Po cutscene, běžte dolů do trezoru pro peníze a po tom běžte ke dveřím. Schovejte se za slou uprostřed dveří a hoďte k policjním autům pár granátů. Až se ostatní seberou a půjdou do uličky, běžte za nimi, policistů si tolik nevšímejte. V uličce zlikvidujte opět auto granátem a zabijte poslicisty. Opět postoupíte. Tam zabijte na obou stranách uličky policisty i swat. Potom Následujte Packieho k další uličce. Tam opět zlivkidujte auta a posutpujte. V cuscene uvidíte vrtulník, tak zaběhnete do metra. Tam postřílíte další policisty(nezapomínejte se krýt za zdmi) a pak sejdete dolů na nástupiště, postřílejte poldy pak budete utíkat tunelem, ohlídněte se a postřílejte další. Utítkejte až ke značce, tam se dostanete po schodech na povrch (nezapomeňte někde své kumpány). Tam už máte jen 3 hvězdy a tak vemte auto a zbavte se hledanosti.
A zavezte Packieho a Derricka do Middleton Lane. Mise splněna a peníze na kontě.

   

Zavolá vám Gerry McReary, že pro vás má práci. Na mapě GM .

Packie by chtěl aby jste pomohl i Derricku McReary. Na mapě Dm .

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies