GTA.cz

Návod na hru část 3 M. Biarinec | 12.04.2008

  C) 3. část


51. A Long Way to Fall

Ray Boccino Odměna: 8500$

V cutscene, uvidíme Raye v italské restauraci a jak jinak, Ray chce po Nikovi zabít bývalého kamaráda Teddyho Benevideze. Jeďte tedy na místo, kde vám Ray pošle na mobil fotku chlápka, který ví, kde Teddy je. Najděte chlápka podle fotky a zamiřte na něj, on pak řekne, že Teddy je ve 20. patře. Radši ho zabte, protože by pak zavolal Teddymu a varoval ho. Jeďte tedy výtahem nahoru a začněte střílet Teddyho parťáky. V budově jsou za každým rohem, ale není to takový problém. Až se prostřílíte, běže po schodech (ty jsou uprostřed) do dalšího patra. Tam opět postřílejte chlápky a běžte do bytu. Tam jsou další tři. Potom běžte do kuchyně a spustí se cutscene, kde Teddy zdrhne na střechu. Na střeše je pak už jen jeden a pak už stačí Teddyho zastřelit.


 52. Taking in the Trash

Ray
Odměna: 9000$

Tentokrát pro Raye povezete odpadky. A to ne ledajaké odpadky, tyhle budou mít velkou cenu. Po cutscene běžte ven, tam dostanete od Lucy a parťáků popelářské oblečení a budete řídit. Vyzvedněte odpadky a pak vás začnou nahánět další zájemci o diamanty, ukryté v odpadcích. Jeďte na místo vyložení, tam bude chtít vzít Niko diamanty Rayovi, ale Luca a jeho parťáci mu je prý odvezou sami.


 53. Meltdown

Ray
Odměna: 9500$

Luca diamanty Rayovi nedal a chystá se s nimi utéct pryč do Las Venturas. Ray je naštvaný a tak je musíte co nejdříve dostat zpět. Jeďte do Castle Garden city, tam Luca je. V cutscene vám začne ujíždět. Ukradněte Banshee a sledujte je do parku, kde se vybourají. Postupně je tam zabijte a pak běžte do veřejných záchodků. Tam se skrývá Luca. Zabte ho a vezměte diamanty zpět Rayovi, ten si je vyzvedne blízko v parku.


  54. Museum Piece

Ray
Odměna: 9500$ + Achievement: 10G - Impossible Trinity

Ray teď potřebuje znovu získané diamanty prodat. Během cutscnene se ještě dozvíme, že Niko hledá Floriana Cravice - muž, který zradil Nikovu jednotku. Ray mu dá slovo, že ho najde. Jeďte tedy  za Johnym. Který s vámi půjde na výměnu peněz, ze které má dostat polovinu. Výměnu organizuje jakýsi Issac. Při výměně, to ovšem neklapne a objeví nějací útočníci a zastřelí, dva Isaacovi lidi.
Schovávejte se za pultíky a zabijte všechny útočníky, není to nic složitého. Až se dostanete ke schodišti, tak na něm zabte další. A běžte dolů. Dole jsou další útočníci, na ty se hodí sniperka. Až se dostanete k východu, schovejte se za zeď a granátem zničte dvě auta venku. To třetí si vezměte a jeďte od východu z muzea doprava. Doporučuji jet právě tam, dále do parku, protože tam už vás nebudou pronásledovat útočníci a uniknete i policii.
 
 

55. No Way on the Subway

Ray
Odměna: 9500$
 
V cutscene Ray představí Nikovi chlápka jménem Phil Bell. Později ho poznáte lépe. Phil řekne, že má problémy s jistými bikery (s těmi, ke kterým patří Johny, který v minulé misi sebral všechny peníze). Jeďte tedy do Vauxite Street, tam vám začnou ujíždět. Nasedněte na motorku a ukažte co ve vás je. Bikeři zajedou do metra, tam můžete sestřelit prvního. Potom sledujte druhého, a po delší cestě ho zabte až vjede na most.
 
 

56. Weekend at Florian's

 
Po misi No way on the subway zavolá Ray a poděkuje za pomoc. A řekne, že něco zjistil. Jistý Talbot Daniels ví, kde Florian Cravic je. Talbot je v Triangle v Algonquin.
Vyzvedněte Romana v jeho novém bytě a jeďte za Talbotem. Roman poví, že Talbota zná, že s ním hrál dřív karty.
Z Talbota to moc neleze, ale Florianův byt vám ukáže. Najděte čtyřdveřové auto a jeďte. On vás bude navigovat, jednou left a right, no nakonec to najdete :). V jeho bytě uvidíte cutscene, kde se dozvíte, že Florian se změnil. Je z něho gay. A Nikovi přísahá, že on nezradil, že to byl Darko Brevic. Florian si také změnil jméno na Bernie Crane a chodí s jedním politikem.
 
Po misi vám zavolá Florian neboli Bernie a chce se s Nikem vidět.


 57. Late Checkout

Ray
Odměna: 11 000$
 
Isaac, který utekl z muzea, kde jste plnili misi Museum Piece, podvedl Raye a musí zemřít. Tak jak si Ray přeje. Jeďte do hotelu Majestic .
V hotelu běžte k výtahům a jeden si zavolejte. Až vyjedete nahoru, stráž vám řekne, že je patro uzavřené. Zastřelte prvního a pak ostatní v chodbě. Až dojdete přes další stráže k místnosti s pohovkou, tak se za pohovkou skryjte a zastřelte další stráže. Když budete pokračovat, uvidíte dalšího na schodišti a další v kuchyni. Tam je váš první cíl. Další je v prvním patře v ložnici. Když budete pokračovat nahoru, na terase je váš poslední cíl. Pak už jen vystřílejte zbytek odporu, pod vámi a unikněte policejnímu stíhání pomocí údržbářského výtahu.
 
 

58. Actions Speak Louder than Words

Pro: Gerry McReary
Odměna: 9 000$
 
Teď následují mise pro Gerryho. Gerry má menší plán jak poštvat Albánce proti rodině Ancelotti. jako laskavost pro  J. Pegorina. Dálkově řízená bomba k tomu bude nejvhodnější. Jeďte tedy pro ni. Pak Niko zavolá Gerrymu a ten ho pošle do Little Italy, kde mají Albánci s Ancelotti schůzku. Tam umístěte bombu pod vůz a zaparkujte naproti, potom vůz opatrně sledujte až do jejich úkrytu. Tam běžte naproti a dálkově odpalte bombu. Zbude pár zločinců, co po vás začnou okamžitě pálit, ale jelikož jste daleko, tak nebude problém je čímkoli vyřídit.
 
 

59.I Need Your Clothes, Your Boots, and Your Motorcycle

Gerry
Odměna: 9 250$

Gerryho další prácička pro Pegorina, kterou musíte udělat vy. Gerry se bojí, že ho sledují policajti. Gerry chce víc rozbouřit vody mezi Albánci a Anceloti. Ukáže vám mrtvého Albánce v ledničce za kterého se převléknete.  (oblečení Vám zůstane napořád). Jeďte na motorce na určené místo. Tam vám začne prchat jeden od Anceloti, Frankie Garone. Snažte se ho zabít co nejdříve. Pak je splněno.


60. Smackdown

Pro: Derrick McReary
Odměna: 6 500$
 
Derrick je v cutscene úplně na mol, ale i tak vám dokáže říct váš cíl. Bucky Sligo. To vám stačí. Až skončí cutscene, běžte doleva. Tam stojí policejní auto, dostaňte se do auta a podívejte se do policejního počítače (E). Tam zadejte do Search police records/ Search by name  Bucky Sligo. Až ho počítač najde, označí se vám na mapě. Jeďte na místo, k Burger shotu. Bucky spanikaří a začne ujíždět. Jen ho sledujte, až dojedete do jeho doupěte. Venku zabijte dva a uvnitř domu další. Použijte třeba granáty, to bde nejrychlejší. Potom se rychle zbavte dvou hvězdiček. Snažte se být uvnitř domu rychlí, policie by se pak shromáždila před domem a nebylo by to tak jednoduché.
 
 

 61. Babysitting

Derrick
Odměna: 7 000$
 
Jeďte s člunem k Kimově lodi, Derrick vám řekne, že s Buckym pracoval i další gangster a to Aiden. Potom za Kimovou lodí jeďte a ochraňujte ho před cizími loděmi. Stačí když vždy zastřelíte posádku. Potom dostanete od Derricka raketomet a s ním sestřelte helikoptéru. Až doprovodíte Kima do přístavu je mise hotová.
 
 

62. Tunel of Death

Derrick
Odměna: 7 500$
 
Derrickův další problém je muž jménem Aiden O'Malley, o kterém vám řekl v předchozí misi. Po cutscene zavolá Derrick s plánem. Aiden bude přemístěn z jedné věznice do druhé. To je jediná příležitost jak ho zabít, při převozu. Musíte ho ovšem dostat z policejní eskorty. Nejlepší místo bude Booth tunnel. Jeďte si pro náklaďák, tím v tunelu zablokujte cestu policejní koloně. Zezadu přijede Packie. Nesmíte ovšem zabít vězně, musí to totiž vypadat jako vězňův útěk. Až zaterasíte cestu, schovejte se za truck, a pozabíjejte policisty. Vemte si policejní dodávku a počkejte na Packieho, ten pojede také. Následně musíte ztratit tři hvězdičky. Až je ztratíte, jeďte vyměnit auto. Dojeďte s ním na útesy a tam Aidena zabijte.
Francis vám pošle SMS, že se s vámi musí vidět v Castle drive. 
 
 

 63. Blood Brothers


Francis
Odměna: Potencionálně 20 000$

Francis se dozvěděl, že se jeho bratr Derrick vrátil do města. Měl s ním potíže a jediná možnost jak je ukončit je zabít ho. Francis si s ním dal schůzku, tam ho máte zabít. Pak vám zavolá Derrick, že má schůzku s Francisem. A bojí se, že ho chce zabít. A tak vás požádá, aby jste zabil Francise. Jeďte tedy na místo schůzky. Běžte na údržbářskou plošinu a sniperkou se podívejte na oba bratry. Zde máte na vybranou. Zabít Francise a nebo Derricka.
 
Když zabijete Derricka, můžete zavolat Francisovi, a ten odvolá kdykoli policejní pátrání. (vždy jednou za den) Ovšem po dokončení příběhu možnost zmizí. Krom toho se zruší speciální odměna u přítelkyně Kiki.
Francis vám také zaplatí.
 
Když zabijete Francise nedostanete nic.

Zavolá vám Packie, a pozve Nika na pohřeb jeho bratra.
 
 

64. Undertaker

 
Mise začne po telefonátu, nezapomeňte si vzít oblek s kravatou a jeďte na pohřeb v Suffolk. V cutscene uvidíte pohřeb buď Francise nebo Derricka. PO cutscene přijedou ozbrojení Albánci v autech a začnou střílet na rodinu McRearových. Packie potřebuje pomoci s jejich eliminací.
Nejlepší budou granáty a RPG, zbavte se jich i příchozích. PO tom co všechny zlikvidujete vemte pohřební auto s mrtvým McRearym.
Ujíždějte na hřbitov. Dejte ovšem pozor na rakev, nejspíše vás budou pronásledovat další vozy z ozbrojenci. Až dojedete na hřbitov Kate vám poděkuje za pomoc.

Zavolá vám Gerry z Aldeneyské věznice a chce vás vidět. A zadat další práci.


 65. Hating the Haters

Bernie
Odměna: 6 000$

Bernie má problém, který vám vysvětlí během cutscene. Někdo ho obtěžuje v Middle Parku, Niko souhlasí, že mu pomůže. Vemte Bernieho do Middle Parku. Tam ho začněte z povzdálí sledovat. Poběží, tak si udržujte odstup. Protože chcete chytit toho lumpa co Berniemu ubližuje, musíte být v povzdálí. Až Bernie doběhne po most, útočník mu zasadí pěknou ránu do břicha. Po tom co uvidí, že Bernie není sám, začne utíkat. Poběží po schodech hned u mostu, tak za ním rychle vyběhněte a než začne ujíždět něčím ho zastřelte. Jestli budete mít problém se zastřelením útočníka, ještě než nasedne na motorku. Tak když přijedete s Berniem k parku, dejte si na onen most rychlou motorku, například NRG 900.
Poté vezměte Bernieho do Perseusu.


 66. Union Drive

Bernie
Odměna: 6 250$


Bernieho někdo vydírá. Bernie totiž randí s Brycem Dawkinsem, politikem.
U Bernieho domu vezměte rychlé auto, stojí tam pěkné Turismo. A dovezte ho na místo setkání, po ukázce auto sledujte a ty chlapy zabijte. POté vezměte Bernieho zpět domů.

Bernie vám pošle SMS, že má další problémy a chce se setkat u Pier 45.

Dimitri vám zavolá a nabídne spolupráci na vydírání Bernieho, Niko odmítne.


 67. Buoys Ahoy

Bernie Odměna: 6 250$

Bernie se chce pobavit a chce se projet na lodi. Vezměte ho kam chce. Tam jsou ovšem Dimitriho muži a začnou na vás střílet. Zabte je. Snažte se je zabít ještě na moři. Pokud dorazí na pevninu, budete je muset zabít až tam. PO jejich zabití je mise hotová.


 68. I'll Take Her

Gerry
Odměna: 9 500$

Gerry i z vězení pokračuje v "práci". Řekne vám, že víc vám zavolá Packie. Gerry potřebuje unést Grace, dceru starého muže Ancelotti.Grace prodává růžový Feltzer na AutoEroticar.com, tak běžte k nějakému počítači a klikněte na  reklamu autoeroticar, pak View car a najděte růžový Feltzer. Gracie číslo se automaticky přidá do vašeho telefoního seznamu, zavolejte jí a zastavte se u ní mezi 08:00 a 21:00.
Po cutscene, kde vám Gracie chce auto ukázat ji vezměte na testovací jízdu. Jeďte podle GPS na mapce.
Až se značka změní, otočte to a jeďte. Až vědete na most Gracie bude dělat velké potíže. Pozor ať se nepřevrátíte na střechu. Až Gracie dostatečne Nika naštve, Niko jí knockoutuje. Vezměte jí na určené místo.


69. Ransom


Jednoduchá mise. Běžte nahoru po schodech. V místnosti je svázaná Gracie na židli. Hlídá jí Gordon, kterému jste ji přivezli. Sledujte instrukce a Gracie trošku plácněte, aby byla dobře vidět v hledáčku kamery v mobilu. Vyfoťte ji a pošlete Packiemu. Až vyjdete z budovy, mise je hotová.


 70. She's A Keeper

Gerry Odměna: 9 750$

Gerry vám dá další instrukce. Musíte Grace přemístit. Jeďte ke Gordonovi, ten vám  Gracie předá do kufru auta. Vyjeďte dopředu, tam už čakají tři auta rodiny Ancelotti. Celou cestu vás budou sledovat, tak nesmíte ani jednou přibrzdit. Jakmile střelí do kufru je Grace mrtvá.
Jeďte přes most až k Pay ´n´ Spray, kde už čeká Packie. Když jste byly dost obratní a rychlí, Grace se nic nestalo. Když ne, musíte opakovat misi.


 71. Diamonds are a Girl's Best Friend

Gerry

Ancelotti souhlasí s výměnou. Po cutscene zavolá Packie. Ancelotti chtějí vyměnit diamanty za Grace. Jsou ti ty diamanty, o které šlo Rayovi Boccino.
Vyzvedněte Packieho s Grace a vezměte je na Charge island Sewage Works, kde proběhne výměna.
Když Ancelotti dostanou Grace zpět, přijede Ray Bulgarin, Nikův ruský nepřítel.
Po této cutscene se kryjte za autem a odstraňte postupně všechny útočníky. Potom se přesuňte na plošinu, kde jsou další a další. Přibližně uprostřed, přijedou dvě auta , ty se pokuste rychle odpálit.
Ke konci narazíte na muže, který má diamanty. Niko s Packiem mu slíbí, že ho pustí pryč když jim je dá. Ten je ovšem radši pustí dolů, kde spadnou na náklaďák, který je nevědomky odváží pryč.
Po tom vezměte Packieho domů a dokončete misi. Žádné diamanty, žádná dívka, žádné peníze !


Po misi zavolá Dimitri, že je znepokojen, že nenašel Nikovo tělo mezi mrtvými na místě předání.


72. Truck Hustle

Phil Bell
Odměna: 11 000$

Phil Bell a Ray Boccino spolu pracují dlouhou dobu a Phil potřebuje pomoci od Ray. Ray odmítne a doporučí Nika. Phil mu vysvětlí, že Triády povezou hodně drog v náklaďáku. Phil ty drogy chce. Protože Triády se jich chtějí stejně zbavit, věří, že drogy jsou prokleté.

Jeďte na Franklin Street, tam náklaďák přijede. Kryjte se a Číňany zabijte. Potom běžte rychle k trucku a až začne ujíždět naskočte na něj - vzadu je žlutá šipka. Niko se bude držet, pka jen sledujte instrukce na obrazovce. Až se dostanete do kabiny vezměte truck ke staré vile v Sacramento Avenue. Philův synovec, Frankie si drogy převezme.

Zavolá vám Phil, ten vás doporučil svému mafiánskému šéfovi jménem Jimmy Pegorino. Na mapě ikona.


73. Pegorino's Pride

J. Pegorino
Odměna: 10 500$

Mise začíná v Jimmyho vile v Aldeney. Jimmyho bodyguar Anthony, vás vezme do Jimmyho pracovny. Tam vám Jimmy vysvětlí co má za problém. Pegorinova rodina obchoduje s rodinou Pavano, ale Jimmy jim nevěří a chce po Nikovi ochranu.
Po cutscene, vezměte Jimmyho auto a počkejte na něj a jeho dva muže. Dovezte je do Acter Industrial Park a zastavte na značce. Vezměte si sniperku a běžte na místo v budově. Sledujte obchod mezi Pegorino a Pavano. Obchod se nevyvede a začne střelba. Běžte zachránit Jimmyho!
Venku čeká pár chlápků hned u schodů, až se přez ně dostanete běžte pro Jimmyho, ten je na druhém konci malé budovy. Uvnitř jsou další Pavanoti, pozor na ně. Použijte granáty. Až se dostanete přes budovu, vezměte Jimmyho do auta. Tomu Pavanos ukradli jeho zboží. SLedujte jejich auto dokud nezastaví. Zabijte je a zbytek posádky auta sledujte nahoru na plošinu a nezapomeňte vzít zpět Jimmyho zboží. Potom jen dovezte Jimmyho domů.

Jimmy pošle SMS s nabídkou další práce.


 74. Payback

Odměna: 
 
Jimmy P.

Jimmy se chce pomsít rodině Pavanos. Jeďte k restauraci a pak sledujte auto s Pavanos. Budete je sledovat přes malé uličky, tak buďte opatrní. Až dojedete k AutoEroticar, vezměte raketomet a všechny Pavanos zabijte. Nakonec se jen zbavte levelu hledanosti.
 
Zavolá vám Kate, že ji Roman pozval na svatbu. A chce vědět, jestli tam budete i vy :)
 
Zavolá také chlápek od U.L paper, že vás doporučil bossovi jménem Jon Gravelli. Bosse zločinecké rodiny Gravelli. Je v nemocnici.
 

 75. Catch the Wave

Phil Bell
Odměna: 7 500$
 
Mise začíná v strip klubu. Philův asistent Tommy bude mít hovor a informuje Phila o situaci v docích. Anceloti obchodují s Rusy. A Phil chce ukrást jejich loď naloženou kokainem přivezeným z Vice city.  Vezměte Phila  a jeďte pro náklaďák do Leftwood. Náklaďák má vyzvednout zboží od Rusů. Philův plán A se ale nevyede a Rusové mu drogy jen tak nedají. Tak je musíte zabít. Uvnitř haly je Rusů hodně a k tomu musíte dávat pozor na Phila.
Až se prostřílíte ven nasedněte na člun a ochraňujte Phila před útočníky. Pak jen zaparkujte loď u mola.
 
 

 76. Trespass

Phil Bell
Odměna: 10 500$
 
Phil nemá čas na vysvětlování. Nasedněte do auta a jeďte ke staré továrně Sprunk. 
Jsou dvě cesty jak se dovnitř dostat. 
1. Vejít hlavním vchodem a použív na Ancelotti všechno co máte.
2. Jít podzemním tunelem a Ancelotti překvapit.
 
Možnost 2. se mi zdála lepší, tak jsem prošel tunelem a pak doleva a zabil první dva. Potom pokračujte nahoru, kde postupně vystřílíte další. Pokračujte na střechu, kde na vás čekají další a další o Ancelotti. Až se přez střehy dostanete na žebřík a pak na střechu odkud odlétá helikoptéra, vezměte RPG a sestřelte ji. Pak jen sledujte nádhernou explozi.
 

 77. To Live and Die in Alderney

Phil Bell
Odměna: 12 000$
 
Angie Pegorino, manželka Jimmyho Pegorina opouští kancelář Phila, když Niko přichází. Je zjevjé, že spolu mají poměr. Phil chce něco udělat s tím heroinem, který si schoval u svého synovce. Jeďte s ním ke staré vile.  Tam Frankie přeložil drogy do dvou aut, ale v tom přijíždějí federálové. Při ujíždění ochraňujte druhé auto před policisty. Až dojedete do Street in Acter, půjdete dál pěšky. Phil zastaví, a každý ponese tašku heroinu. Do uličky přijedou tři auta, následované policejní dodávkou. Zlikvidujte je nejlépe RPG a pak pokračujte. Dostanete se k dodávce a s tou ujedete třem hvězdičkám. Jeďte k restauraci na Tenmile Street a je splněno.
 
 

 78.  Flat line

 Jimmy Pegorino
 Odměna 13 000$
 
Pegorino už nikomu nevěří a v cutscene málem Nika zastřelí. Jeho bodyguard Anthony byl totiž odposlouchaný. Když se to Jimmy dozvěděl, chtěl Anthonyho zabít. Ten je ale pod policejní ochranou v nemocnici, protože prodělal infarkt.
Jeďte do nemocnice a běžte doprava, pak znovu doprava až do šaten. Tam se převlékněte za doktora a běžte do pokoje Anthonyho, ten je na druhém konci chodby. Vypněte mu přístroj co ho držel při životě rychle běžte pryč. Policie si toho všimne a začne po vás střílet. Nevšímejte si jich a prostě utíkejte ven. Zbavte se hledanosti a mise se splněná.
 
 
 
 

  79. Pest Control

Jimmy Pegorino
Odměna: 14 500$
 
Pegorino má doma Raye i Phila. Krátce po cutscene vám Jimmy zavolá a řekne ať zabijete Raye. Jeďte do East Holland na žlutou značku, telefonát od Pegorina vás ujistí, že Raye musíte zabít. Ray a jeho bodyguardi, zastaví u čerpací stanice. Takže je zatím sledujte, než tam dojedou. Zabít je u té stanice nemusíte, stačí když je předjedete, vystoupíte a raketometem obě auta zlikvidujete.
 
 
 

 

 80. Entourage

Jon Gravelli
Odměna: 12 000$
 
Ve videu se Niko seznámí se starým Jonem Gravellim. Je sice skoro mrtvý, ale stále řídí svoje obchody. Potřebuje ochranu pro Bobbyho Jeffersona, který se musí dostat v pořádku na radnici. Když pro něj Niko bude pracovat, slíbí mu, že mu najde Darka Brevice. Muže, který zradil Nikovu jednotku.
Jeďte ke konvoji aut. Nasedněte a jeďte. Až se dostanete do léčky, postřílejte všechny útočníky. Pozor jsou i na střechách. Až je všechny zabijete jeďte s Bobbym Jeffersonem na radnici. Budou vás sledovat další auta, ale jestli jste dost rychlí a zruční, ujedete jim.
 
 
 
 

 81. Dining Out

Gravelli
Odměna: 13 250$
 
Pan Gravelli má nějaké zprávy o Darkovi. Našli ho v Bukurešti a přivezou ho do LC.  Gravelli potřebuje, ale další pomoc. Potřebuje zabít Kima. Ano toho Kima, kterého jste potkali v misi Babysitting.
Jeďte do restaurace. A začněte s krvavými jatky. Zabijte všechny Číňany a až se dostanete do patra, v místnosti vyslechněte manažera. Běžte z místnosti a zabijte další Číňany. Běžte přes kuchyň ven. A připravte si raketomet. Kim bude prchat v autě. Tak ho pohotově zničte RPG.
 
 
 
 82. Liquidize the Assets
Gravelli
Odměna: 14 500$
 
Ve videu potkáte u Gravelliho starého známého UL Papera. Ten vás informuje o obchodní síti drog v Alderney City. Tu musíte zničit.
Jeďte na místo, které je velmi dobře střeženo. Jít  hlavním vchodem by bylo krajně nemoudré, tak běžte přes plot v pravo. Viz. obrázek.


 
Až se dostanete k ventilacím, přes ty se dostaňte až na vršek budovy.
 
 
Nahoře si připravte nejlépe sniperku a zanedlouho i RPG. Sniperkou začněte popravovat ozbrojence na střecháh, kteří budou překvapeni a v nevýhodě. Pokračujte rovně až nejvyšší budově kde po schodech sejděte dolů.- u schodů je připravena jedna vesta. Dole narazíte na další vlnu odporu, ale s tím si poradíte. Teď se dostáváme k vašim cílům, jsou to dodávky naložené kokainem. Ty jednoduše RPGčkem odpalte jednu po druhé. Až zničíte všechny, je splněno.
 

 
 
Pokud by jste si chtěli zahrát na hrdiny, na začátku mise si najděte helikoptéru a zavolejte Dwaynovy o bodyguardy. Ti vám v misi pomůžou a s helikoptérou si můžete přistát na jakékoli budově a získat moment překvapení.
 

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies