GTA.cz

O hře - Policejní hvězdičky Tomáš Rezler | 17.01.2009

 

Jedna hvězdička. Tu máte skoro pořád :-). Dá se jí velmi rychle zbavit – máte na krku jenom osobní policejní vozy. Jednu hvězdičku hledanosti máte např. za jízdu v opilosti, výstřelu do vzduchu nebo postřelení civilního občana Liberty City či za krádež auta, kterou spatří příslušník LCPD. Hvězdička vám však také naskočí, když vykradete obchod. Jednu hvězdičku můžete získat i tím, že vezete v kufru mrtvoly – viz. mise „Have a Heart“. Modrý kruh, který vidíte na svém radaru je malý, dá se z něj rychle dostat.  
 

 
 
 
 
Dvě hvězdičky jsou o trochu horší než jedna, ale i z této šlamastiky se dá dostat takřka bez úhony. Pronásledují vás opět osobní policejní vozy. Na rozdíl od jedné hvězdičky se s váma policajti nemažou – střílí po vás, proto si dejte pozor, abyste neschytali nějakou tu kulku. 2. level hledanosti, pořád pohoda.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Třemi hvězdičkami už pomalu začíná zběsilé prchání před Policií z Liberty City. Zbavit se 3. levelu hledanosti dá už docela práci, protože kromě civilních osobních aut LCPD vás pronásledují policejní Hummery a ze shora z vrtulníku po vás střílí jednu kulku za druhou SWATI. Když ale zachováte chladnou hlavu a šlápnete na plyn, hledanosti se zbavíte.
 

 
 
 
 
 
 
 

Čtyři hvězdičky. K takovému výkonu se vypracujete už snad jenom v misi, kdy to tak být má anebo když už hodně „kravíte“. Čtyřem hvězdičkám se ujet dá, ale je to čím dál složitější, policisté na každém rohu a navíc, není policisty, který by u sebe neměl zbraň – v lepším případě pistoli, v horším případě brokovnici.  
 
 
 
 
 
 
 
 
K pěti hvězdičkám se můžete dopracovat buď v plnění mise nebo neustálým zabíjením nevinných, či vinných :-) občanů. Pět hvězdiček Vám však naskočí i v případě, že v internetové kavárně najedete na stránku s dětským pornem. Za prasárny se hold musí platit :-). Již klasicky váš pronásledují osobní policejní vozy, Hummery, vrtulníky a obrněné dodávky.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nejvyšší level hledanosti v GTA IV, jako v předchozích dílech GTA – 6 hvězdiček. Klasika – policejní osobáky, hummery, obrněné dodávky, vrtulníky, no prostě jde po vás celá policejní hrubá síla. K tomuto levelu hledanosti se dostanete např. při plnění mise, kde 6 hvězdiček hledanosti je součástí děje. Dále se k tomuto počtu hvězdiček můžete dopracovat vjetím do města, které máte ještě zavřené. Tak co dodat, ať se vám daří a nenechte se zatknout! 

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies