GTA.cz

O hře - Příběh Petr Zelenka | 12.04.2008

    Hlavní postava, východoevropan Niko Bellic přijíždí za svým bratrancem Romanem do Liberty City. Vidí před sebou "americký sen", Roman mu totiž píše dopisy typu "mám několik sportovních aut" a Niko se rozhodne odcestovat a hledat nový domov. Skutečnost je ale jiná, Roman lhal a topí se v dluzích. Navíc je zapleten s mafií a jeho jediná obživa je taxislužba v Brokeru, chudinské čtvrti.

 

    Niko ale nepřijel jen za novým domovem a novou příležitostí k životu, ale také utíká před svou vlastní minulostí v jeho domovině. Druhý trailer také napověděl, že Niko zoufale někoho hledá. Koho hledá a před čím utekl ale nikdo neví - Rockstar nám možná naservíruje rozsáhlý příběh a Nikovu minulost nebudeme nejspíš znát předem, ale budeme se jí pomalu dozvídat.

 

    Příběh sice nenavazuje na žádnou z událostí z GTA III ani z Liberty CIty Stories, ale Rockstar nevyloučil, že se tu některé už známé postavy objeví. Druhý trailer nám naznačil přítomnost gangu Diablos a to tím, že na jedné zdi je nakreslen jejich vůdce El Burro. Příběh by se ale každopádně měl točit okolo úplně jiných věcí a prý nepůjde o to, stát se nejvýše postaveným gangsterem v Liberty CIty, ale o to přežít.
 

 

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies