GTA.cz

SA:MP - Debug Lukáš Hradecký | 26.08.2008

Co je to debug? 
Tento nástroj používají vývojáři módů k přidávání aut, zbraní aj. do módu. Práce s ním je velice jednoduchá a bez problému se jí každý naučí.
 
Spuštění
Ve složce, kde máte nainstalované SA:MP otevřete program samp_debug.exe a klikněte Launch Debug. Pak se objevíte ve hře, v Los Santos.
 
Příkazy
Pak můžete napsat jeden z těchto příkazů...
/vsel
Napište a objeví se auto, pomocí kláves Space (mezerník) a Shift si vyberte auto. Klávesou Enter potvrďte. Nastupte do auta a jeďte na požadované místo. Napište /save. Za /save můžete napsat poznámku, kterou později uvidíte.   
/ssel 
Výběr skinu (stejný postup jako výše)
/w2
Přidání zbraně (za w2 napište ID)
Uložené pozice se poté objeví ve složce, kde máte nainstalované GTA:SA v souboru saved_positions.txt. Data z tohoto souboru již můžete dát do módu. 
 
Doplňky 
Nástroje, které se Vám mohou hodit... 
          Debug  -- Toto je filterscript, který Vám do serveru zabuduje debug. Jsou v něm stejné příkazy jako v normálním debugu. Stáhněte si ho a dejte do složky filterscripts. Pak otevřete server.cfg a za slovo filterscripts napište slovo debug. Pokud za slovem filterscripts již něco napsaného je napište "debug" za toto slovo.  

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies