GTA.cz

aktuality

komunita gta.cz

o hře

mapy

download

návody

galerie

ostatní

Assety - doly Michal Deus | 13.03.2008

Tyto mise můžete získat, až když splníte pro Woozziho úkol s kamenolomem (Explosive situation). Na mapě nedaleko Las Venturas se objeví symbol buldozeru.

1. mise

Cíl: odstraň kameny než dodávka přijede

Velice snadná mise, stačí nasednout do buldozeru a z cesty shodit všechny kameny dolů. Máte na to tři minuty.

Odměna: 500 USD

2. mise

Cíl: doprav všechny barely na místo

Další mise s buldozerem, stačí vždy najít daný sud a odšoupat ho do červeného kruhu. Limit jsou opět tři minuty.

Odměna: 1000 USD

3. mise

Cíl: znič ukradený náklaďák

Nasedněte do připraveného Dumpera a jeďte ke druhému, který si to valí po silnici. Můžete do něj vrážet a tím ho zničit, ale jistější je do něj střílet samopalem z auta. Na splnění mise máte 9 minut.

Odměna: 1500 USD

4.mise

Cíl: zbav se těl

Do dolu se nám podívali policisté, ale jaksi byli eliminováni. Nasedněte na motorku a uhánějte ke druhému vjezdu do lomu. Nasedněte do auta a dojeďte k hlavní bráně. Sjeďte opatrně dolů a vysypte těla z korby do ohně. Nezapomeňte, že nesmíte ani trochu nabourat, jinak těla spadnou! Opět máte tři minuty.

Odměna: 3000 USD

5. mise

Cíl: dovez barely do pouště

Další mise na opatrnost, ve které nesmíte nabourat. Vaše auto je narvané sudy s výbušnou tekutinou a máte tři minuty na to, abyste je odvezli do pouště. Vezměte to nejkratší cestou a při kraji silnice až k vašemu letišti. Tam sudy vysypte a pryč odtud.

Odměna: 5000 USD

6. mise

Cíl: odstraň barely z kolejí než vlak dorazí

Hupněte do buldozeru a rychle ke kolejím. Nemáte moc času (3 minuty) a než tam dojedete, tak to trvá. Odstraňte sudy z kolejí a nezapomeňte odjet i vy. Až projede vlak, máte vyhráno.

Odměna: 7 500 USD

7. mise

Cíl: odstaň těla policistů

Rychle vlezte na motorku a skočte do dolu, kde nasedněte do buldozeru. Motorku i tělo policisty došoupejte do červeného kruhu. Hupněte na motorku a vyjeďte o kousek výš k jeřábu. Musíte spustit magnet a vyzvednout postupně tělo a motorku a naložit je do náklaďáku. Až se vám to povede, opatrně jeďte k bráně. Pak přejeďte nejhorší úsek - dálnici a zacouvejte k řece. Tělo a motorku hoďte do vody.

Odměna: 10 000 USD, důl bude vydělávat 2000 USD, Dumper (náklaďák) a buldozer budou k dispozici v dole



 

 

 

vyhledávání

GTA V v prodeji!

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Vlak odnikiaľ - Planter

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies