GTA.cz

aktuality

komunita gta.cz

o hře

mapy

download

návody

galerie

ostatní

Assety - kamionová doprava Michal Deus | 13.03.2008

Tentokrát si zahrajeme na řidiče kamionu, který si to valí dálnicemi a snaží se dovézt svůj náklad co nejrychleji a pokud možno nepoškozený. Misi vám zadají nedaleko Los Santos po splnění úkolu pro Catalinu (Tanker Commander) a na mapě je místo označeno nákladním vozem.

1. mise

Cíl:
dovez náklad do Dillimore

Dostanete čas, do kterého musíte náklad dovézt. Tentokrát je to vesnička Dillimore. Pokud vám dojde čas, začnou vám ubývat peníze a až se dostanou na nulu, tak jste prohráli.

Odměna:
1000 USD

2. mise

Cíl:
dovez náklad bez poškození do Montgomery

Dalším cílem je vesnice Montgomery. Čas vás netlačí, tak jeďte v klidu, ale opatrně, nesmíte nabourat, jinak vám začnou odčítat odměnu.

Odměna: 1500 USD

3. mise

Cíl:
dovez náklad do Los Santos a nenech se chytit policií

Poslední typ misí je, že váš náklad není legální a přitahuje pozornost policie. Musíte se dostat do Los Santos do čtvrti Oceans Docks. Kousek po vyjetí ze startu se objeví tři hvězdičky hledanosti. Doporučuji jet po dálnici, skrz dva tunely až k přístavišti. Občas se může stát, že vás hra do tunelu nepustí, v tom případě musíte najít jinou cestu.

Odměna: 2000 USD

4. mise

Cíl:
doprav náklad

Přesná lokace není známá, protože se pokaždé mění. Jediné, co vám můžu říct je, že se máte dostat na jih San Andreas a dovézt náklad do pěti minut na místo.

Odměna: 3000 USD

5. mise

Cíl
: dovez náklad nepoškozen

Novým cílem je nyní San Fierrská čtvrť Easter basin. Náklad nesmíte poškodit, ale opět můžete jet dlouho, jak chcete.

Odměna: 4000 USD

6. mise

Cíl:
dovez náklad a nenech se chytit policií

Stará známá adrenalinová mise a opět ihned po výjezdu se za vámi vynoří policie a tři hvězdičky hledanosti. Nejlepší je dostat se vpravo a pokračovat až k tunelu, který vede skrz horu. Projede k silnici, která vede na letiště v San Fierru. Cílem je dostat se zase do Easter Basin.

Odměna: 5000 USD

7. mise

Cíl:
dovez náklad nepoškozen

Nynější cíl je pošť Fierra robada. Místo není určeno a zase nesmíte vůz poškodit.

Odměna: 7000 USD

8. mise

Cíl:
dovez náklad a nenech se chytit

Poslední trucková mise je jako obvykle nejtěžší. Náklad má být doručen do Las Venturas, a to buď na letiště nebo do armádních prostor. Čekají na vás čtyři hvězdy a spousty dotěrných policistů. Nejlepší je dostat se na sever až k dálnici a pokračovat do Las Venturas po ní.

Odměna: 10 000 USD


 

vyhledávání

GTA V v prodeji!

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Vlak odnikiaľ - Planter

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies