GTA.cz

aktuality

komunita gta.cz

o hře

mapy

download

návody

galerie

ostatní

Obecné zajímavosti - 3. část Michal Deus | 09.02.2008

1) Největší kráva

 

Největší a nejlepší steaky v celém San Andreas se dělají v grill clubu v Las Barrancas. Na restauraci je velká kráva. Bohužel se nedá jít dovnitř.

 


 

 

2) USS Numnutz

 

Na severu San Fierra je v docích "zaparkovaná" ponorka, která patří armádě. Nedá se do ní nijak dostat, ani se nedá zničit, bohužel.

 

 


 

3) Cargo ship

 

Nákladní loď, která kotví na severu San Fierra nedaleko mostu, který město spojuje se severozápadem. Dá se do ní dostat, ale nic zajímavého jsem zde nenašel.

 

 

 

 

4) Otto's Autos

 

Na severovýchodě San Fierra je autosalón, ve kterém můžete najít zaparkovaná auta. Má tři patra, takže stojí za to, se tu trochu porozhlédnout. V jedné misi pro vaší garáž se sem s Caesarem podíváte, vlastně ho vykradete.

 

 


 

5) Suicidal photographer

 

Na západ od Los Santos kousek pod dálnicí můžete najít malý camp (na druhé straně dálnice než je pumpa a mise RS Haul). U vody stojí fotograf, který vyfotí pár snímků a pak se jde utopit do vody. Asi nejdřív okouk terén:-)

 

 


 

6) Zombotech

 

Téměř uprostřed San Fierra je čtvrť Downtown a v ní budova, ve které sídlí společnost Zombotech zabývající se biologickým výzkumem. Nikdo neví, co tam dělají. Uvnitř můžete najít fotoaparát.

 

 

 
 

7) Flood Control Tunnel

 

Téměř po celém Los Santos můžete najít síť povodňových tunelů pro případ nečekaných přívalů dešťů. Tunely jsou nyní vyschlé, ale lze v těchto koridorech snadno a bezpečně zkoušet rychlou jízdu s Nitrem.

 

 

 

 

8) Big Smoke's Crack pallace

 

Tato budova se nachází na severovýchodě Los Santos a v poslední misi zde zabijete Big Smoka. Je zde plno kokainu, heroinu a sfetovaných lidí. Dá se jít dovnitř a prohlédnout si tyto prostory.

 

 


 

9) Jefferson Motel

 

Další budova, do které se dá vlézt. Opět se sem podíváte v jedné misi, kdy půjdete na pomoc Sweetovi. Postřílíte pár policistů a v pokojích najdete šlapky, které vám doplní energii. Je vedle železničního tunelu na severovýchodě Los Santos.

 

 


 

10) Colonel Fuhrberger's

 

Vila plukovníka je opět na severovýchodě Los Santos a je přístupná i po misi, kdy ji s Ryderem vykradete, když bude plukovník spát. Uvnitř najdete spousty zajímavých věcí, jako je třeba kanón,...

 

 

 

 

11) Downtown Skycraper

 

Vlevo od dálnice, která protíná Los Santos je čtvrť Downtown a v ní tato budova. Je to jediné místo, ze kterého si můžete legálně skočit s padákem. Vylezete nahoru a hop.

 
 

 

12) Chinese Theater

 

V Los Santos na území patřící Ballas - Temple je na hlavní ulici čínské divadlo. Nedá se tam dostat, jen se na něj můžete podívat.

 

 

 
 

13) Vinewood Cementary

 

Jak název napovídá, tak se jedná o krematorium na hřbitově v Los Santos ve čtvrti Vinewoodu. Lze se dojít podívat dovnitř a okouknout pár zajímavých věcí.

 

 

 
 

14) Tiki Theater

 

Kousek severně od vašeho rodného domu je území Ballasů. Poznáte ho podle špičatých stojanů na leták, které vypadají jako čtyři věže. Tiki theater je takové porno divadýlko pro starší. Nelze ho navštívit, ale na okapu můžete vidět sošku, která vypadá stejně, jako balíčky ve Vice city.

 

 

 

15) Atrium

 

V jedné misi se s Big Smokem podíváte do atria, kde vás přepadne mafie. Po této misi je přístupné a uvnitř naleznete štít, který se  v pozdější fázi hry vždy hodí. Budova je v Los Santos v Downtownu.

 


 

 

16) Lowrider Competition

 

Každou sobotu večer se nedaleko nádraží v Los Santos koná soutěž hopsajících aut, kde musíte pomocí šipek a rytmu vyhrát soutěž. Misi nemá cenu více představovat, protože ten

samý úkol vás čeká v úkolu Caesar Vialpando. Můžete si opět vydělat nějaké peníze.

 


 
 

17) Garáže s výbušninami

 

Pamatujete si na Liberty city, kde vám 8-Ball montoval do aut výbušniny a vy jste pak vyhazovali lidi do vzduchu? Ano? Tak v Los Santos a Las Ventruras jsou podobné garáže. V Los Santos je to přímo firma 8-Ball's Autos, která je východně od nádraží vedle non-stop obchodu 69. V Las Venturas je v ulici nad prodejnou Binco, která je severně od Sex Shopu firma Welding and Wedding. Dodává podobný materiál.

 


 
 

18) Ocean Docks

 

Opět v jedné misi se sem podíváte, kdy postřílíte pár Ballasů a mafiánů. Skladiště, ve kterém budete bojovat je otevřeno pro vaši potřebu i nadále.

 


 

 

19) Verona beach gym

 

Na plážích Verona Beach v Los Santos můžete najít posilovnu, která je nekrytá a jste tu většinou sami. Najdete zde činky, kolo a bench-press.

 


 
 

20) Phallic rock

 

Na severozápad od Hadí farmy je výzkumné centrum a vedle skála, která připomíná penis v pohotovosti:-).

 


 

 

 

vyhledávání

GTA V v prodeji!

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Vlak odnikiaľ - Planter

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies