GTA.cz

aktuality

komunita gta.cz

o hře

mapy

download

návody

galerie

ostatní

Odkazy na GTA 3 Marek Durec | 09.02.2008

 

 
V San Andreasu jsme mohli narážet na spousty různých vychtávek, nebo nostalgicky si zavzpomínat na Vice City. Tentokrát si zavzpomínáme na GTA 3, v tomto článku najdete útržky, které byly nalezeny během hraní. Článek pro vás připravil MarekX.

 

Na porovnanie sú tu auta z GTA III a San Andreas:

 

Banshee:      GTA III                                                                                  GTA SA

 

                               

 

Bf Injection:     GTA III                                                                             GTA SA

 

 

Mesto Liberty City aj v San Andreas!!!


Tento kúsok Liberty City sa tam nachádza ,preto lebo bol nevyhnutný pre misiu
Saint Mark's Bistro ktorá bola v Caligula's Casino v tej misii je tusim mozne vidiet aj Salvatora ktorého ste v GTA 3 museli zabiť.

 

Tu je mapka GTA- Liberty City
 

 

 

A tu je obrázok zo San Andreas-Liberty City:

 

 

 
 
 

 

 

A tu ešte pre porovnanie: Na ľavo je z GTA III a napravo zo San Andreas:

 

     

   
 

Obchod Zip

 

Obchod ZIP je od dob GTA III a můžeme ho najít ve Vice City a San Andreas ve San Fierru. Tu je pani ktorá ide z obchodu.
 

 
 

Postavy z GTA 3 v San Andreasu

 

Catalina

 

GTA 3                                    GTA SA

 
           

 

Salvatore

 

GTA 3                                    GTA SA

 
         

 

Salvator  to je mafián z Liberty City nachadza sa aj v San Andreas pri misii Saint Mark's Bistro kde nahliadneme aj do Liberty City.

 

Update by Michal Deus

 

Claude Speed

 
 

 

Claude Speed je hlavní hrdina hry GTA 3 a v San Andreas s ním pojede závody, po jejichž prohře se s Catalinou odebere do Liberty city a vám dá klíče od autoopravny v San Fierru. Nakonec ho Catalina v GTA 3 zradí při přepadení banky a on najde jinou přítelkyni Marii, což byla ale přítelkyně Salvatora Leoneho. Opět neřekl ani slovo - jako v GTA 3.

 

Maria Latore

 
 

 

Maria je přítelkyně Salvatora, která s ním přijela do San Andreas. V GTA 3 pro ní budete něco dělat a také ji zachráníte z jedné párty v Liberty city, kam přijedou policajti. Pomůže vám odhalit nastraženou past od Salvatora, seznámí s Azukou a na oplátku ji na konci hry zachráníte před Catalinou. V závěrečných titulkách, během jejího rozhovoru s Claudem je její monolog ukončen hlasitým výstřelem. Není však jisté, zda je Maria mrtvá, protože samotný R* se k této skutečnosti vyjádřil větou "Bylo slyšet jistou střelbu, avšak nikdo přesně neví, co se stalo."

vyhledávání

GTA V v prodeji!

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Vlak odnikiaľ - Planter

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies