GTA.cz

aktuality

komunita gta.cz

o hře

mapy

download

návody

galerie

ostatní

Skrytá mise Beat the Cock Michal Deus | 23.03.2008

Tato mise je docela dobře skryta, dostanete za ní docela slušné peníze, ale nepatří mezi assety a ani ji nemusíte mít splněnou pro 100% dokončení hry...

Beat the Cock plakát!!!

 

Zaslal nám: marekx350@atlas.sk

Beat the Cock 1



 
Modře: plavání
Žlutě: horské kolo
Červeně: běh
 
 

Cíl: vyhraj závod

Tuhletu skrytou misi lze najít v Los Santos na Santa Maria  Beach (jihozápadní pláž) nedaleko majáku. Musíte tam být o víkendu. Začínáte na pláži. Rozběhněte se do vody a plavte po checkpointech. Obeplavte maják a vylezte z vody. Nyní přichází na řadu horské kolo, kterým se proderete přes venkov a najedete na dálnici, kterou se dostanete až do San Fierra. Tam seskočte z kola a sprintujte rychle do kopce nahoru, kde mise končí.



Odměna: 10 000 USD

Beat the Cock 2

 

 
Modře: plavání
Žlutě: horské kolo
Červeně: běh

 

Cíl: vyhraj závod


 
A je tu druhá ze série skrytých misí, které projít prostě nemusíte. Ještě než ale začnu psát, tak bych rád poděkoval Honzovi Žofkovi (Snaker), který misi nalezl a já jsem tak mohl na ní napsat návod. Je k dispozici opět ve večerních hodinách, tentokrát však na pláži jihozápadně od Palomino Creek - přesněji v oblasti Fisher's Lagon (zde má snad být Lochneska, ale kdo ví), je tam rybářská chatka.

 

Vběhněte do vody a plavte úžinou až ke kolům, tam na ně naskočte a po silnicích a polních cestách se dostanete až do San Fierra. Tím po dálnici projedete a napojíte se na hlavní, která vede na sever. Stále po dálnici, ale asi ve třetině cesty vás mise svede do pouště. Pokračujte okolo ropných polí až na dálnici, která vede ze západu do Las Venturas. Tu prokličkujte a nedaleko Burger Shotu seskočte z kola. Dál musíte běžet, ale není to daleko. Stále po hlavní se derte dopředu. Mise končí kousek od Four Dragoons Casino.

 

Odměna: 20 000 USD 

vyhledávání

GTA V v prodeji!

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Vlak odnikiaľ - Planter

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies