GTA.cz

aktuality

komunita gta.cz

o hře

mapy

download

návody

galerie

ostatní

Striptýzové bary David Hořínek | 17.02.2008

Speciální dík patři: drahypes8@azet.sk za námět.

 

V San Andreas se nachází 4 striptýzové kluby. Tři v Las Venturas a jeden najdete v Los Santos. Pokud vás omrzí všechny ty přestřelky, honičky a gangsteři, můžete si zde odpočinout. Stačí najít nejbližší klub z naší mapky.

 

Pokud máte chuť, můžete se jen dívat na striptérky a občas je obdarovat po 20 dolarech. Jakmile jim tyto "malé" penízky dáte, odmění se vám různými figurami. Ale pokud by jste chtěli trochu soukromí, jděte do malé místnůstky. Za 100 dolarů si můžete nechat zatancovat dívkami, třeba oblečenými do policejní uniformy.

 
 

Los Santos


The Pig Pen

 

      klikněte pro zvětšení 

 

 

 

Striptýzový klub, které najdete můžete navštívit jako první, protože se nachází v rodném městě - Los Santos. A navíc to nemáte moc daleko od svého domu. Ale pozor! Nachází se v Ballasově území! Před s sebou má spousty místa na parkování. Oblast Východ Los Santos - East Los Santos.

 

 

 

 

Las Venturas


1) The Big Spread Ranch

 


 

  

 

Tento klub najdete na západě od Las Venturas, blízko kolejového přejezdu a obchodu Ammu-Nation - oblast Bone County. Barvu má růžovou a má okolo sebe vysoké palmy. Nejde přehlédnout.

 

  

 

 

2) Nude Strippers Daily

 

 

  

 

Klub, který najdete na jižním rohu Las Venturas. Je celkem malý a nejde přehlédnout. Vstupuje se malými dveřmi u ulice. Oblast Com-A-Lot.

 

  

 


3) Live Nude Girls

 

  

 

Do třetice další klub. Najdete ho na rohu ulice Old Venturas Strip. Jde trochu snadněji přehlédnout, kvůli podobným domům okolo.

 

  

 

 

vyhledávání

GTA V v prodeji!

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Vlak odnikiaľ - Planter

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies