GTA.cz

Asset - Malibu club Honza Svatoš | 29.09.2008

Nejdražším, ale nejhezčím podnikem je bezpochyby Malibu klub. Má ale poměrně těžké mise.

 

1. No Escape?

 

Abyste mohli vykrást banku, potřebujete dobrého kasaře. Nëjlepším ve Vice city je Cam Jones, lae teď sedí pěkně v chládku. Vejděte do policejní stanice a v šatnách si vezměte policejní uniformu. Pak vyjděte do kanceláří a vezměte přístupovou kartu. S tou odemkněte cely a vysvoboďte vězně. Pak se jen s autem ztraťte, protože po vás jdou všichni policajti z Vice city.

 

odměna: 1000 USD

 

2. Rifle Range

 

Na vyloupení banky taky potřebujete dobrého pistolníka. Nejlepší je Phil Cassidy. Zajeďte proto do Ammunation a rozdejte si to s ním ve střelbě. Musíte doáhnout alespoň 60-ti bodů.

 

odměna: 2000 USD

 

3. The driver

 

Poslední koho potřebujete je dobrý řidič. Nejlepší je Hillary. Musíte si to s ním rozdat v ilegálním závodě a vyhrát. Ihned jak vyjedete, tak po vás půjde policie.

 

Tip: držte se za soupeřem a až policie udělá hřebíky na cestě, tak ho do nich natlačte

Tip2: snažte se soupeře strčit zezadu, aby udělal hodiny, pak je závod mnohem jednodušší

 

odměna: 3 000 USD

 

4. The job

 

Vše je připraveno a jde se na banku. Dostaňte se před vchod a pak zaútočte. Postřílejte security a dostaňte se k zámku. ten ale nejde odemknout, proto doběhněte pro řiditele. Ten vám řekně kombinaci. Jen co budete u dveří, vnikne do prostoru SWAT komando. Snažte se schovat za přepážkami a postřílet všechny nepřátele. Nakonec vyběhněte ven a rychle ujeďte k dané pozici.

 

Tip: na tuto misi je lepší mít 150 štítu a zdraví

 

odměna: 50 000 USD; zlodějský oblek v Malibu Clubu; klub vydělává 10 000 USD denně

 

 

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše


© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies