GTA.cz

Návod na hru část 1 M. Biarinec | 02.02.2009

  A) 1. část - Broker

1. The Cousins Bellic

Pro: Roman
Odměna: 25$
Archivement : Off the Boat - 5G
 
Nico Bellic je přistěhovalec ze Srbska. Do Liberty city ho nalákal jeho bratranec Roman Bellic, který mu nasliboval auta, vily, ženské. Niko si opravdu myslel, že Roman žije svůj Americký sen, pravdu však brzy uvidí.
V itnru vidíme, že pro Nika Roman přijede, je ovšem opilý a tak ho musíte dovézt domů.
Mise je jednoduchá, dovezte ho domů do jeho "vily", tak jak vám ukazuje GPS - žlutá čára na mapě. Pak následuje další cutscene. Roman je opravdu šťastný, že Niko přijel, ovšem oba dva mají různé představy o Americkém snu. Po této cutscene se dozvíte nejzákladnější věci, jako kde hru ukládat a kde parkovat svá auta.
 
 
 

2. It's Your Call


Roman
Odměna: 30$

Roman Nikovi v cutscene představí jeho přítelkyni Mallorie, také potká Vlada Glebova, kterému Roman dluží peníze. Potom odvezte Romana do Hardware obchodu, kde se Roman pokusí vyhrát nějaké peníze. Dá vám také svůj starý mobil, aby jste ho mohli varovat, kdyby přijeli vymahači-Albánci, kterým také dluží.
  Ti přijedou v béžovém Willardu a tak Romana varujte, on přiběhne a potom ho musíte odvést do depa. Setřeste Albánce a dovezte ho na místo.

 3. Three's A Crowd

Roman

Po nějakém čase po předchozí misi vám přijde vaše první SMS. Tam píše Roman, že potřebuje pomoc. Jeďte tedy do depa taxíků a spustí se cutscene. Tam Romanova dostihli Albánci, kteří chtějí své peníze. Rozbijí Romanovi monitor a přijde Niko, ten zlomí jednomu z Albánců, Dardanovi ruku. Albánci utečou. Poté zavolá Mallorie Romanovi a ten teď nikam nemůže, pošle Nika.
Vezměte si Romanův taxík a dojeďte pro Mallorie a její kamarádku Michelle. Až u nich budete zatrubte. PO cestě Mallorie trošku šije do Michelle ať dá Nikovi tel. číslo a nakonec mu ho dá. Nyní si sní můžete dát rande.



 4. First date

Michelle

Malá cutscene o přátelích. O ty když se zajímáte a dobře s nimi vycházíte, dostanete od nich vždy nějakou službičku.. lěvné zbraně, ochranku...
Vemte Michelle do lunaparku, ten je zavřený, tak běte na bowling. Tam si zahrajte (gentleman prohraje :P)
Takto se seznámíte s novou minihrou ve hře. Poté doveze Michelle zpět domů.



 5. Bleed Out

Roman
Odměna: 50$

Albánci znovu dostali Romana a ten potřebuje pomoc. Jeďte na místo a tam zmlaťte dva albánce. Třetí, Dardan uprchá. Jeďte s Romanem za ním a když ho nedoženete, nevadí zastaví u staré Twitchins Sugar továrny a tam ho můžete zabít. Poté se vraťte s Romanem do depa.

 6. Easy Fare

Roman

Vlad čeká v depu na své peníze, zatím co je Roman pryč zkouší přemluvit Mallorie, aby opustila Romana. Pak přijede Niko a Roman, ten slíbí Vladovi, že mu peníze vrátí a řekl mu o zákroku Nika na ablánce. a Vlad říká, že dokud mu Roman nevrátí peníze, bude pro něj bude dělat Niko..
Roman vás pošle pro kamaráda Jermaineho. Jeďte ho vyzvednout do Rotterdam hill. Vemte Jermaineho do Masterson Street. Zastavte na žluté značce a v tom přijedou policajti.  |Zbavte se hledanosti a doveste Jermaineho do Gipson street, kde vám ukáže Pay ´n´ spray.

 7. Bull in China Shop

Vlad
Odměna:50$

Vlad vám v určitém místě hry zavolá, že se svámi chce sejít ve svém baru Comrades. Ten je hned naproti vašeho savehousu. V cutcścene je Vlad rozčilený., že mu jeden starý číňan nechce zaplatit. Nechce ho zabít, jen postrašit. Jeďte do Camden Avenue a tam vás číňan pošle pryč, běžte pro cihlu a rozbijte mu výlohu. Až vám zaplatí jeďte dát Vladovi peníze.
Po misi vám Vlad pošle Sms, že pro vás má další práci.


 8. Hung Out to Dry

Vlad

Vlad volá v cutscene mallorii a Niko ho varuje ať se od ní drží dál. Vlad chce další peníze, tak jeďte do prádelny v Masterson street. Tam po vás chlap hodí košem a uteče, sledujte ho a bourejte do jeho auta dokud nezastaví a nezaplatí.
Potom vám po telefonu Vlad řekne, že pro vás má další práci.

 9. Clean Getaway

Vlad
odměna: 200$

V cutscene je Vlad stále naštvaný na Romana, že  mu nevrátil peníze. Vlad potřebuje dostat jedno auto zaparkované v Dukes. Seberte stříbrnou blistu a jeďte do myčky a pak do garáže.

 10. Ivan the Not So Terrible

Vlad
odměna: 200$

Vlad potřebuje zabít někoho jménem Ivan, který naštval Vladova šéfa Mikhaila. Sledujte Ivana, ten vám bude unikat, dostihnete ho na střeše, smekne se a zde máte poprvé na vybranou zda-li ho zabít, nebo mu pomoci. Když ho nezabijete, v LC ho potkáte jako jednu z náhodných postav.

 11. Jamaican Heat

Roman
odměna:

Roman, chce opět po Nikovi aby někoho odvezl, kamaráda Little Jacoba na Oneida Avenue. A ho vyzvednete dostanete od něj zbraň  a budete ho krýt. Až budete na místě jděte na značku a počkejte až po Jacobovi začnou gangsteři pálit. Zabijte je a pozor co je na střeše vlevo. Pak odvezte Jacoba do jeho baru a je splněno.

Potom vám zavolá Roman, že pokud budete potřebovat peníze, můžete mu zavolat o práci.
Zavolá vám také Little Jacob, že má pro vás další práci. Je to vás přítel a tak si sním udržujte a vylepšujte vztah a on se vám odmění zbraněmi, které vám odveze kdykoli budete chtít.

 12. Uncle Vlad

Roman
odměna: 
5G - Fed The Fish V cutscene vidíme  zdrceného Romana, který má podezření na Vlada, který mu dělá do Mallorie. Niko to ovšem nenechá jen tak, a i přes Romanovi námitky se vydají do Comrades Baru. Tam zmlaťte Vladovi gorily a jeďte za Vladem. Nevadí když ho úplně nedoženete, stačí ho sledovat. On nabourá a bude chtít utéct, tam v cutscene ho zastřelte.
Zde se dozvíme, něco o Nikovi a o tom, že někoho v LC hledá. Hledá muže, který zradil Nikovu jednotku během války.



 13.Concrete Jungle

Little Jacob
odměna:200$

Jacob chce někam odvézt. Odvezte ho do Willis. Zastavte na žluté značce a pomozte Jacobovi zabít drogové dealery z venku. Potom běžte dovnitř a zabijte zbývající.
Pak Jacoba vemte zpět do jeho Homebrew Cafe.

 14. Crime and Punishment

Roman
odměna: 200$

Jak vám Roman volal, že se s vámi chce setkat, běžte za ním. V cutscene uvidíte Romana, který se schovává v kontejneru. V tom někdo Nika omráčí zbraní.
Niko se probouzí svázaný ve sklepě, kde je i Roman. Tam potkáváme dvě nové postavy. Adreie a Dimitriho. Andrei chce dostat z Nika informace a při tom dělá hluk. Přijde boss Mikhail Faustin a zastřelí Andreie. Roman vyvádí a tak ho Faustin postřelí do břicha. Niko pod tlakem musí pro Faustina splnit úkol.¨
Před domem zahněte doleva a jděte dopředu. U zbořené zídky u domu počkete až dorazí policista, který vystoupí z auta a půjde pryč. Tím vám odpadá starost o schánění policejnho auta.
Niko zavolá Dimitrimu, že má auto a dostane nov instrukce.  Jde o dodávku, která veze televize, které Faustin chce. Na mapce se vám zobrazí tři možné dodávky, tak je dožeňte a zastavte jednu po druhé, prohledejte je. Až najdete tu pravou dovezte ji do garáže v Concord Avenue, pozor na řidiče té dodávky, začnou po vás střílet.
Až dodávka bude na místě, Niko zavolá Dimitrimu, že se mise povedla, on Nika pozve do Faustinova domu pro další práci.

Zavolá vám Roman, že se zotavuje.



 15. Do You Have Protection?

Faustin
odměna: +$400

Mikhail šňupě koks a řve na Dimitriho. Po cutscene jeďte s Dimitrim do sexshopu v Delaware Avenue. Nějaký chlápek co točí porno, neplatí Mikhailovi a tak ho chce mrtvého. Dimitiri hodlá Faustina ignorovat a chce chlápka jen postrašit. Chlápek z filmů jen profituje a tak Dimitri chce část ze zisku. Běžte dovnitř a střelte herce do nohy. Opusťte sex shop a Dimitri vás vezme do Dillon street, kde vám zaplatí Micro-SMG. Tím se vám odemykají Ammu nations. Vezměte Dimitriho zpět do Faustinova domu.

Little Jacob vám pošle SMS, že vás chce vidět.


 16. Final Destination

Faustin
odměna: 500$

Faustinův gang je v potížích a policie odposlouchává jeho telefony, protože kolem sebe dělá příliš velký "hluk". Faustin má podezření na krysu, která ho podvádí. Věří, že je to Lenny, bratranec Dmitriho. Dimitri přemlouvá Mikhaila ať nic nedělá, ale ten ho neposlouchá.
Jeďte do Guantonanmo avenue v jižním Bohanu.

Na cestě po mostě zpomalte a zaplaťte mýtné. Jinak budete mít hvězdičku. Na místě běžte nahoru na nástupiště nadzemky. Zastřelte Lennyho komplice a Lenny začne utíkat. Když ho nestihnete zabít dřív než začne ujíždět autem, zabijte ho z auta.
Potom Niko zavolá Dimitrimu a ten mu řekne, že udělal chybu, že zabil syna Kenna Petrovice. Nebezpečného muže.

Roman vám pošle Sms , že se s vámi chce sejít v depu v brokeru, někoho vám chce představit.


 17. No Love Lost

Faustin
odměna: 600$

V cutscene Mikhail Faustin je opět naštvaný a zuří. Jeho dcera se schází s nějakým motorkářem. Niko ho má zabít.
 Jeďte na místo, kde se motorkář dá ihned na útěk. Nasedněte také na motorku a zabijteho. Šikovnější ho zabijí hned za rohem. (Zbraně si nakoupíte v Ammu nations.)
Když ho nestihnete zabít a budete ho sledovat po dálnici. Tak se kněmu potom přidají jeho kumpáni a v jednom parku zastaví. Tam je můžete zabít, je to ovšem složitější, je lepší ho zabít hned při výjezdu.



 18. Shadow

Little Jacob
odměna: 250$

Niko se v cutscene seznámí s Badmanem, který bydlí s Jacobem. Pozve vás dovnitř. Po cutscene jeďte vyřídit jisté nesrovnalosti s dealery. Najděte dealera v jižním Bohanu v Wallkil avenue, tam následuje cutscene.
Po ní sledujte dealera do jeho bitu. Tam rozstřelte zámek u dveří a kryjte se za zdí. (Q)  Zabijte všechny v bytě. Niko poté zavolá Jacobovi a informuje ho, že dealer je mrtev.

Jacob vám zavolá, že má pro vás nějakou extra práci.


 19. Logging On

Roman
odměna:

Roman Nikovi v cutscene představí Brucieho, trošku namachrovaného svalnatého chlápka. Je to Romanův kamarád, později ho poznáte lépe.
Roman Nikovi říká, že by se měl naučit s počítačem a být online. Navštivte TW@ internetovou kavárnu na Oneida Avenue.
V kavárně na pc, postupujte podle instrukcí a podívejte se na email. Poté odejděte.

Roman vám zavolá, že vám dohodil práci u Brucieho. Práci si můžete vyzvednout na emailu.


 20. Rigged to Blow

Faustin
odměna: 700$

V cutscene si pokecáte s paní Faustinovou Ileynou. Pak se vrátí Mikhail s Dimitrim a dostanete job.
Jeďte pro náklaďák narvaný výbušinou, což vám oznámí Mikhail po telefonu. Jeďte s ním do Bohanu do garáže. Jeďte ovšem opatrně. Blízko cíle vám zavolá také Roman, že by chtěl do hospody :)
No Niko mu to vysvětlí. Zaparkujte náklaďák v garáži a utíkejte pryč. Nastane ohromný výbuch a vy se nenápadně vypařte z místa činu.

Po téhle misi vám zavolá Roman, že pro vás má Brucie nějakou práci. icona na mapce.

Dimitri vám také pošle sms, že vás chce vidět. Mise na Firefly u pláže

.




 21.The Master and the Molotov

Dimitri
Dimitri věří, že je Mikhail v potížích, a to kvůli tomu, že Niko zabil syna Petrovice (mise No Love lost). Dimitri se musí rozhodnout, buďto zabije svého přítele a usmíří se s Petrovicem, nebo umře. Samozřejmě musíte Faustina zabít vy.
Jeďte do jeho klubu Perestrojka. Tam s ním dáte řeč a začne utíkat. V klubu má dost stráží, ale když se budete dobře krýt, nebude to problém. Běžte za ním až na střechu a tam ho zastřelte.
Hotovo.



Po této misi vám zavolá Little Jacob a varuje vás před Rusy a chce vám pomoct.


 22. Russian Revolution

Dimitri

Dimitri Nika pozve do přístavu, kde si má vyzvednout peníze za zabití Faustina. Tam na vás čeká Jacob, který něco cítí a tak vám chce pomoci. V cutscene se dozvíme o Nikovi, že pašoval lidi do Itálie. Niko také potkává Bulgarina, jeho "dobrého" přítele. Pak se strhne přestřelka. Jacob vám pomáhá. Postřílejte všechny Rusy, pozor na ty v prvním patře. Dimitri poté uteče a přijede policie. Vyběhněte s Jacobem ven a vemte auto a zbavte se hledanosti a dovezte Jacoba do jeho baru.

Po misi Niko zavolá Romanovi a informuje ho o situaci, Roman šeptá a říká Nikovi, aby za ním přišel.

 

Pokračujte na 2. část  - >

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies