GTA.cz

SA:MP - Herní módy - VG Tomáš Vacula & Roman Lipka | 21.08.2008

Vojna Gangov By Bzuco & M!sc0-dovolte abych vám představil mód do SA:MP multiplayeru ze slovenské díly módaře bzuca a m!sca. Sice to zní bláznivě když už je na světě verze 4.5, ale i přesto bych chtěl recenzi na tento mód. VG se odehrává v San Fierru kde můžete VŠE. Od vykrádání obchodů až po jejich vlastnictví, tak k tomu se můžete tak jako v normálním světě chopit nějakého toho povolání (policie, zdravotník, voják….) více dole. Každá z těchto povolání skýtá mnoho kladných ale i záporných možností.
Třeba když se chcete přidat k policii musítete mít maximálně 2 WANTED (trestní rejstřík – WANTEDy získáváte vykrádáním obchodů) jinak vám hra nedovolí se přidat do jejich řad. Yakuza zase poskytuje zbraně, a ochranu jak už to u správné mafii bývá. Tím to, ale nekončí u každého povolaní dostáváte jako správný pracant výplatu.
Od té doby kdy VG spatřilo světlo světa SA:MP však prošlo mnoha změnami a tyto vychytávky zde nebyli od počátku. Byli zde i funkce, které byli zbytečné nebo vůbec nefungovali tak jak měli.
Ve VG samozřejmě nechybí ani milované závody (drag na letišti…).  
Takže tak k závěru bych chtěl poznamenat, že „kdo nehrál VG, tak nehrál SA:MP“. Má sice své mouchy, ale ty jse ztratí v přívalu skvělých možností módu. Tedy vřele doporučuji jsi ji zahrát.

Hodnocení:
+ zmizel takřka stále nefungující tachometr a zobrazování stavu benzínu (nutnost jej doplňovat)
+ výplaty
+ nové interiéry
+ zaměstnání
+ vozidla
+ cenzůra
+ anticheat
- od verze 3.8 není VG volně ke stažení
- mód je jen na NETOPEER serveru
9/10
 
Povolání:
    * Policie
    * Taxikář
    * Zdravotník
    * Armáda
    * Yakuza
    * SBS (bezpečnostní služba)
    * Prostituce
    * Ruská mafie

Výtržnosti/Nemovitosti:
    * Burger
    * Pizza
    * Cluckin Bell
    * Ammu Nations
    * Jizzy club
    * Victim
    * Binco
    * ZIP
    * Paradiso

Download módu Válka Gangov:
Download: VG 4.1.amx
Download: VG 2.6.pwn
!!!!!!POZOR!!!!!! PWN JE CHRÁNENÉ AUTORSKÝMI PRAVÁMI, ZNEUŽITIE SA PRÍSNE TRESTÁ!!!!!!!!!!!!!!

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies