GTA.cz

aktuality

komunita gta.cz

o hře

mapy

download

návody

galerie

ostatní

Záhady - Ghost cars AnhHai | 14.03.2008

Určitě jste během putování po krajinách narazili na rozmlácená auta a okolo není živáčka, který by toto způsobil. O to větší záhadou jsou auta samotná, nedají se opravit i když najedete do Pay 'n' Spray.

 

Jedna z možných verzí výkladu je, že za všechno může tajemná postava Leatherface. Což je masový vrah s motorovou pilou, který své oběti rozřezává na kousky a ty auta jsou vlastně pozůstatkem obětí tohoto vraha.

 

Důkazem může být toto:

 

Jedno z těchto aut bylo nalezeno poblíž domku, pokud se podíváme blíže, tak uvidíme dvě díry v okně, které byly způsobené střelnými zbraněmi. Možná se majitel bránil před Leatherfacem....

 

Pozn. kliknutím na mapu dostanete detailnější pohled.

 

<< zpět

 

 

 

vyhledávání

GTA V v prodeji!

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Vlak odnikiaľ - Planter

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies