GTA.cz

aktuality

komunita gta.cz

o hře

mapy

download

návody

galerie

ostatní

GTA.cz magazín - pro redaktory David Černý & Branislav Keder | 09.08.2008


 
 
 
 
Pre redaktorov a nie len pre nich sme v prvom čísle pod editoriálom spoločne so šéfredaktorom Bl@ckerom uverejnili zoznam povinností a pravidiel ktoré musia všetci redaktori dodržiavať. Na dva body sme zabudli, tak ich uverejňujeme najskôr na našom webe a určite sa dostanú aj do druhého čísla GCM. Tu sú:

  1. Každý redaktor musí svoje materiály (články, obrázky, atď.) poslať emailom šéfredaktorovi Bl@ckerovi najneskôr do 15. dňa v mesiaci na email black3r1@gmail.com, do poľa predmet uveďte „Post do magazinu“. Alebo najneskôr do 20. dňa v mesiaci grafikovi YoGImu na yogix@pobox.sk, do poľa predmet uveďte „Post do magazinu“. Po týchto termínoch sa už  materiál nemusí dostať do najbližšieho čísla.Varování!! Všechny články na mail! članky přes icq neberu!!!
  2. Každý redaktor k obrázkom k článku musí napísať aj popisky. Obrázky je preto vhodné    číselne označiť v mene súboru a potom vytvoriť textový dokument (*.doc) v ktorom budú jednotlivé popisky čísiel obrázkov.
  3. Každý redaktor taktiež k článku pridá URL link vedúci na stránku kde sa dá model stiahúť a pokiaľ je možné tak aj priamy link k súboru.
  4. Taktiež každý redaktor vo svojej recenzii musí uviesť aké pôvodné auto z hry nahrádza nový model.
  5. Pokud se rozhodnete napsat 1 článek do čísla musí být na A4 a víc, pokud napíšete více mohou být kratší, ale co nejobsáhlejší!!!!!

Uvedomte si že v žiadnom prípade nejde o nejakú „buzeráciu“. Dodržiavaním všetkých pravidiel pre redaktorov urýchlite prípravu nášho magazínu a zaistíte aby sa doň dostalo všetko tak ako chcete. Taktiež zvýšite kvalitu celého projektu a v neposlednom rade určite aj záujem o časopis.

Šéfredaktor Bl@cker a grafik, redaktor a jazykový korektor YoGI

vyhledávání

GTA V v prodeji!

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Vlak odnikiaľ - Planter

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies