GTA.cz

aktuality

komunita gta.cz

o hře

mapy

download

návody

galerie

ostatní

Obecné zajímavosti - 16. část AnhHai | 09.02.2008

15. T-shirt ´n´ Shit

 

 

Poněkud vulgární nápisy, které jsou velmi dobře maskované objevil Miroslav Kotyra.

 

14. Směs zajímavostí od Martina Erdose

 

       

 

1) Život pod vodou - pod vodou je možné jezdit na kole, motorce apod., a to bez použití cheatů(kromě teleportace). Pokud do vody vlezete normálně, CJ začne plavat. Pokud se ale ze souše pod vodu teleportujete, je možné zde normálně existovat, platí zde teď normální přírodní zákony jako nad vodou. Navíc máte neomezený kyslík a tak je možno se zde bez problémů pohybovat.

2) Hlubokomořské příkopy v San Andreas - Když pod vodou ale zajedete příliš hluboko, například pod most v San fierru, obrazovka bude s rostoucí hloubkou tmavnout. Pokud se neotočíte, ztmavne úplně a nakonec vás hra automaticky teleportuje na souš. Nevím, jestli se jedná o chybu ve hře, je to ale velice efektní.

-létání tu také funguje

3) Ještě mám takovou maličkost. Pokud při jízdě na motorce nebo kole použijete cheat na jetpack, objeví se CJovi na zádech, zdánlivě funkční, ale létat bohužel nejde.

 

13. Létající vlak

 

 

Tento vlak vykolejil ve veliké rychlosti.Rozjel jsem se s ním tak, že mi v jedné zatáčce vykolejil a najednou vyletěl do vzuchu, když jsem potom chtěl vyskočit z vlaku, tak to nešlo a v jednu chvíli jsem se také ocitl jakoby pod silnicí a přejížděla mě auta.No nakonec jsem se musel zabít cheatem, protože se nedalo dostat ven. Zaslal: Martin Kindl.

 

12. Vesničan na Sanchezovi a Létající auto

 

  

 

Mám jednu zaujímavosť viac v prílohe. Lietajúce auto pred štadiónom v LS a to druhé je dedinčan na kroske 2 sekundy predtým než ma zrazil. Zaslal: Tomáš Matúš.

 

11. Ghost car v GGMM

 

  

 

Pokud si v GtaGarage Mod Manageru najdete auta "glendale" a "glenshit" , poznáte, že "glenshit" je ghost car !!! Funguje to i u aut "sadler" a "sadlshit" . Tím pádem je možná zjištěna záhada okolo ghostcarů... Zaslal: Hierro.

 

10. Mapa území

 

 

Protože si někteří lidí stěžují, že se nedá dobýt na 100% území, tak máme tady důkaz, že se to dá. Zaslal: Jan Hampl.

 

9. Pařezy

 

 

Pařezy, které můžete najít na loukách kousek od Los Santo. Kousek odtud pak najdete i dřevorubce. Zaslal: Alik.

 

8. Podivný most

 

  

 

Tento most se nachází poblíž pláže s ruským kolem. Pod ním si lidí chodí sednout ke stínu, ale pokud projede auta, tak je možné vidět stín auta pod mostem. Zaslal: Zipper_pd.

 

7. Dutá budova

 

                        

 

V San Fierru poblíž policejní stanice s helikoptérou se nachází zvláštní dutá budova. Pokud skočíte s bmx nebo s horským kolem na střechu, propadnete se dovnitř. Tenhle trik se mi podařil pouze na kole. Pěšky se mi to nepovedlo. Zaslal: Martin Erdos.

 

6. Podivné dveře

 

 
 

 

Na tomto skreenshote sú otvorené dvere do domu aj keď ho nemám kúpený. Zaslal: Netopier23.

 

5. 12 a 6 kolový Rhino

 

  

 

V GtaGarage Mod Manageru chybí tanku Rhino oproti skutečnosti 6 kol! Zaslal: Hierro.

 

4. Skok z mrakodrapu

 

 

 

Když seskočíte z mrakodrapu v Los Santos po dráze kterou jsem vyznačil na obrázku a nabouráte do druhého naproti s motorku bf-400 (Nevím či to jde i na jiných, zkoušel jsem to jen na této), tak když dopadnete zůstane vám ještě trochu zdraví divné ne? Zaslal: Miro Kubiš.

 

3. Zničený walton

 

 

Tomíík nám zaslal screenshot zničeného Waltona u Cataliny.

 

2. Puklina v moři

 

 

V San Fierro je v moři puklina, která má připomínat skutečný zlom zemské kůry poblíž San Franciska (ten zlom se jmenuje San Andreas). Nad ním se nachází loď, u které vám v jedné misi sestřelí vrtulník. Zaslal: Dragon2.

 

1. Telefonní čísla

 

  

 

Při projíždění San Andreas jsem narazil na tohle: V Los Santos(obr.1) je dům k pronajmutí, v San Fierru (obr.2) také a dokonce na stejné číslo. Zaslal: Peter006.

 
 

vyhledávání

GTA V v prodeji!

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Vlak odnikiaľ - Planter

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies