GTA.cz

aktuality

komunita gta.cz

o hře

mapy

download

návody

galerie

ostatní

Obecné zajímavosti - 17. část AnhHai | 09.02.2008

21. Baggages

 

 

 

Takto som si pekne pozapájal za bagggage 4 vozíky, no keď som chcel pripojiť 5, tak sa zrazu celý rad baggage prevrátil a naraz buchol (asi hra už nedovolila 5 vozíkov za sebou) Škoda :-(. Zaslal: Peter Reguli.

 

20. Policie

 

 

 

Keď rýchlo prejdete z jedného mesta do druhého ( zo LV do SF ) tak aj v SF môžete vidieť policajtov z LV. Zaslal: Peter Reguli.

 

19. Mrtvý a živý CJ

 

 

 

Stalo se mi že sem byl mrtvý ale ještě sem žil.Stalo se to tak, že jelo na mě policejní auto já sem zastřelil řidiče a spolujezdce.Potom jsem do něj chtěl nastoupit přes místo spolujezdce.CJ vyndal tělo mrtvoly, v tu chvíli jsem zmáčkl klávesu pro pohyb.CJ tu mrtvolu nechal v autě a přestal být ovladatelný.Vůbec s ním nešlo pohybovat ani střílet, jediné co šlo bylo měnit zbraně a otáčet pohled.Po chvíli auto vybuchlo a CJ měl být mrtvý, ale stál na místě, dále do mě stříleli policajti, ukazatel života ukazoval 0.Po chvíli ke mě přišel policista a zatkl mě i když teoreticky neměl, neboť sem neseděl v autě. Zaslal: Bladžej.

 

18. Welding and weddings

 

 

 

V Las Venturas jsem zase objevil zvláštní budovu. Tentokrát se jedná o garáž, která má dva vchody, je tedy průjezdná, ale nezavře se za vámi. Pokud vjedete dovnitř, kamera se změní stejně, jako při vjezdu do garáže, ale nic se nestane. Takže nechápu její účel. Rovněž je zvláštní nápis na ceduli. "Welding and weddings because they sound similar." Zaslal: Martin Erdos.

 

17. Nemrtví chodec

 

 

 

Na fotce je plavající chodec, ale přitom by měl být už mrtvý. Zaslal: Petr Dukovany.

 

16. Podivná garáž

 

 

 

V Las Venturas jsem narazil na budovu, ve které je průchod se závorami, žádným způsobem se mi ale nepovedlo dostat dovnitř. Vchod do tohoto průchodu se chová jako obyčejná zeď. Zaslal: Martin Erdos.

 

15. Směs zajímavosti od LUKE

 
 

 

Alien CJ.

 

   

 

Potápěcí na silnici.

 

14. Podivná židle

 

 

 

Na prvním obrázku je zářivě červená židle. Bylo to v Ammu-nation ve Willowfield. Když tam máte zbraně, tak se židle rozsvítí. Ale když máte jen pěst, tak zhasne. Myslím, že to má pracovat jako poplašné zařízení. Zaslal: Gifis.

 

13. Loď na policejní stanici

 

 

 

Při dalším hraní SA sem náhodou narazil v policejní stanici v San Fieru na loď-byla funkční. Zaslal: Petr Soska.

 

12. Památník

 

 

 

Památník lze najít poblíž přehrady. Zaslal: Petr Dukovany.

 

11. Žebřík

 

 

 

Na venkově v San Andreas se nachází žebřík, který vede na jeden dřevěný sloup žebřík lze rozbourat. Zaslal: František Vlček.

 

10. Sada zajímavosti od Tomáše Kováče

 

      
   

Zajímavé okno v autoškole.

 

Neviem či viete, ale vo veľkom. Hangári v zadnej časti od vstupu do letiska v Las Venturas je zaparkované veľké osobné lietadlo.

 

Ďalšia zaujímavosť je, že ma Zombie naháňal po kopci a ukradol mi motorku.        

 

Zaslal: Tomáš Kováč.

 

9. Jednodušší cesta do Matrixu

 

 
 

V Caligulas kasínu je ještě jeden vchod do matrixu, je jednodušší se přes něj dostat do matrixu, stačí tam jen vletět JETPACKEM. Zaslal: Marcel Mihok.

 

8. Podivné dveře od hangáru

 

   

 

Na letisku v Las Venturas je ten hangár s lietadlom AT42. Ja som si ho išiel zobrať, no stále sa mi neotvárali dvere. Chcel som do nich nejako šťuchnúť a zrazu to so mnou akosi začalo hádzať (akoby sa otvárali dvere no nič nebolo vidieť - dvere boli stále zavreté) ale ja so v nich zostal. A tak som vyfotil tieto screeny. Vyber z nich ktoré sa ti budú zdať zaujímavé.

Zaslal: Peter Reguli.

 

7. Hřbitovy v San Andreasu

 

      

                            Los Santos                             El Castillo del Diablo                            San Fierro

 

 

Palomino Creek

 

V San Andreas jsou celkem 4 hřbitovy: Největší je v Los Santos ve čtvrti Vinewood, druhý největší je v San Fierru ve čtvrti Hashbury, třetí je ve vesnici Palamino Creek a čtvrtý je v poušti v oblasti El Castillo del Diablo. Zaslal: Jan Hampl.

 

6. Zprávy z GhostWorldu

 

  

 

Se CJ jsme se vydali podle návodu 107 do Ghost Worldu.A nyní vám přinášíme čerstvé informace.Nachází se několik metrů podzemí, uvnitř je všude stejné pozadí. Lidé jsou sem přenášeni z horního světa. Cheaty na dopr.prostř. tu není možné použít, protože dopadnou na horní svět. Povrch je tu stejný jako nahoře (zjistí se pomocí ohně), akorát, že vůbec není vidět-jsou to i budovy, stromy…protože když jsem letěl s Jetpackem, tak mi něco bránilo v letu. Zaslal: Petr Dukovany.

 

5. Venkovské kino a doručovací mise

 

 

 

Na jihu San Andreas ve vesnici Angel Pine můžete najít venkovské kino.

 

Když začnete dělat doručovací misi a nasednete na kolo/motorku, CJ za jízdy bude držet zbraň, ale nebude ji možné použít. Když však sesednete z kola/motorky a znovu nastoupíte, CJ již nebude držet nic. Poté co dokončíte tuto misi a zůstanete na tom kole/motorce a začnete střílet, CJ začne střílet z "ničeho". Vypadá to celkem zajímavě. Zaslal: Jan Hampl.

 

4. Neoznačená pizzérie

 

 

 

Na jihu San Andreas ve vesnici Montgomery můžete najít kromě sázkové kanceláře také neoznačenou pizzérii. Zaslal: Jan Hampl.

 

3. Sanitka a podivná kola

 

  

 

Nevím jestli je to chyba auta, nebo to tak má být po bouračce, každopádně má tahle sanitka zadní kola víc na pravou stranu, na levé jsou daleko pod nádstavbou, kdežto na pravé čouhají ven. Zaslal: Carar.

 

2. Skok z letadla

 

 

 

Vemte si hydru a vyleťte s ní co nejvýš to jde, potom vyskočte, otevřete padák a hned ho zahoďte (klávesa F)a potom už jenom sledujte jak CJ padá a mává rukama.Po dopadu vám zbyde velmi málo života, ale přežijete. Poznámka: Když vyskočíte z letadla i z malé výšky a neotevřete padák, tak se buď zabijete nebo, budete mít málo života. Dále CJ musí mít život vylepšen na maximum a samozřejmě musí být také doplněn. Zaslal: Bladžej.

 

1. Ballas a Mountain Cloud Boys v Las Venturas

 


 

 

Ballas gang proti gangu Mountain Cloud Boys v Las Venturas v části Bone Country? Zkuste raketometem střelit do třechy čerpací stanice a uvidíte dva gangy! Zaslal: Ahoj Ahoj.

 
 

vyhledávání

GTA V v prodeji!

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Vlak odnikiaľ - Planter

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies