GTA.cz

aktuality

komunita gta.cz

o hře

mapy

download

návody

galerie

ostatní

Obecné zajímavosti - 18. část AnhHai | 09.02.2008

16. Úsměv

 
  

 

Úsměv. Zaslal: Daniel Řeha.

 

15. Kolo v zemi

 

 

 

Zjistil jsom novú vec, v GTASA ked som si prerobil BMW z most wanted ale nezměnil som kolesa a zapol som hydrauliku tak mi koleso skočilo pod zem. Zaslal: Matěji Cupka.

 

14. Svítící schody

 

 

 

Svítící schody sou na nástupišti na vlak v San Feirru. Zaslal: Stanislav Trejbal.

 

13. Packer a 2 auta

 

 

 

Na packera sa daju naložit 2 auta. Zaslal: Kubo Dudinský.

 

12. Kamión s dráhou

 

 

 

Vyjeďte na kamion, který má dráhu na vyjetí a držte ruční brzdu. Když kamion pod vámi stojí nic se naděje, ale když se rozjede od zadních kol vašeho auta se začne kouřit. Zaslal: Daniel Řeha.

 

11. Most Gant - zajímavá cedule

 

 

 

Obchod se suvenýry, nudné muzem, informace pro turisty. Zaslal: Libima.

 

10. Padající letadla

 

 

 

Vidíte tyto dva obrázky? Jsou to 2 letadla, které se zřítily na Dvou místech z té záhadné mapy v Restauraci s létajícím talířem. Může to být tak, že ty místa jsou působením UFO více magnetické a proto tam víc padají letadla. Ale může to být také záhada. Zaslal: Gifis.

 

9. Hotdog ve vodě

 

 

 

Jednou sem hodil na stánek s hotdogama ve vesnici Las Barrancas ,,balíček" a pak sem ho odpálil a stánek spadl do vody a fungoval dál jenom obsluha se utopila. Zaslal: Smrdeesh.

 

8. Zombie ve vesnici

 

 

 

Při zkoumání svíticích kamenů jsem narazil na tuhle "vesnici" (nebo co to je). Je tu jeden zombie, který zaútočil na potulujícího se policistu. Policista se zachoval tak, že zombieho zastřelil a zvedl na mě ruce že jako on to nebyl (Opravdu to tak bylo). Největší zvláštností je ale slečna která kdykoli se s někým potkala tak říkala, že její auto se samo od sebe pohybuje vždy když s ním jede na nákup. Zaslal: Veveboi.

 

7. Plavkyně

 

 

 

Nějaká vadná ženská,která umí plavat a má pěkný plavky. Zaslal: Petr Dukovany.

 

6. Vrtulníky

 

 

 

Když vás nahání policejní vrtulník tak zkuste na něj vyletět s jetpackem a pak jak budete na tom vrtulníku stát taj ten jetpack opusťte a zůstanete stát na vrtulníku a ta vrtule vás nezabije :D. Zaslal: Jeňulda.

 

5. Vysoká tráva

 

 

 

Když pojedete k tomu velkému mostu ve třetím městě jak tam u toho mostu máte tu Milu no tak tam naproti od jejího baráku je zajimavá trávy vždycky se do ní ponoříte šak to vidíte na obrázku :D. Zaslal: Jeňulda.

 

4. Deštivý obchod

 

 

 

Při svých cestách vidlákovem sem narazil na to,že do obchodu s chlastem (čtyřkolky s Catalinou) prší. Zaslal: Libima.

 

3. Kamión mezi stěny

 

 

 

Sejmul jsem kamion raketometem a on vletěl mezi stěny :D. Zaslal: Jeňulda.

 

2. Týpek v lese

 

 

 

 

Pěšky jsem se procházel po Red County a zastavil jsem mezi třemi stromama pár metrú od dálnice , která vede z Los Santos do Palomino Creek. Nachvíli jsem se vzdálil od počítače a když jsem se vrátil, tak jsem medzi stromama uviděl týpka jak se tam prochází ... když jsem se k němu přiblížil tak jsem zjistil, že to je jenom běžnej civil. Odkud přišel to nevím, možná jenom na dálnici přišel o auto, protože po druhý tam nikdo nebyl. Zaslal: Hawkie.

 

Čas a místo: cca 2:00 ráno - úterý - Red County.

 

1. Teorie Leatherface

 

 

 

 

 

Fakt: LF není vidět pouze slyšet , takže klidně může být již po smrti.

Vysvětlení: V jedné misi pro Torena jste měli za úkol přinést zásilku při jednu krvavou chatku v poušti - při vašem letišti. Co když Toreno nebo jeho lidi přichytili LF v té chatce, když tam jeli nainstalovat ten hardware pro příjem hlasu. Když to bylo takhle , tak ta jáma plná těl může být klidně práce Torenovývh lidí a v jedním z těch pytlů může být LF.

Důkazy: Jasné stopy po kulkách v oknech chatky a Bobcat bez poškození při jámě.

 

Zaslal: Hawkie.

 
 

vyhledávání

GTA V v prodeji!

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Vlak odnikiaľ - Planter

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies