GTA.cz

aktuality

komunita gta.cz

o hře

mapy

download

návody

galerie

ostatní

Obecné zajímavosti - 2. část Michal Deus | 09.02.2008

1. Neoznačené holičství

 

Na severu San Andreas ve vesnici El Quedbrados můžete najít kromě vaší přítelkyně také neoznačené holičství. Mají zde obvyklý výběr účesů, ale já osobně dávám raději přednost větším městům.

 

 

2. Cedule "There are no easter eggs up here, go away"

 

Na vrcholu jednoho z pilířů mostu, který spojuje San Fierro s vesnicí na severozápadě mapy (lodní škola) je nápis There are no easter eggs up here, go away. Znamená to, že zde nejsou žádné vychytávky, a že máte oblast opustit. Lze se sem dostat pomocí Jetpacku nebo seskočit padákem.



 

3. Hadí farma

 

Na jih od vašeho letiště v poušti (musíte použít polní cestu vedoucí od hlavní věže na západ, najet na asfaltku a dát se na jih, tak po cestě vlevo) je hadí farma. V jedné misi pro Kena Rosenberga sem zajedete. Není tu nic zajímavého, ale lze zde najít nůž a BF Injection.

 

 

 

4. Striptýzové kluby (zelené tečky na mapě)

 

Co by to bylo za GTA bez nějakých těch šlapek a striptýzových klubů. Ty jsou otevřeny téměř pořád, ale nejlepší je tam zajít v noci. Hra má pak lepší atmosféru. Takovýchto podniků je hned několik a můžete tam za určitý obnos peněz zhlédnout nějaké to představení.

 


 
 
 
 
5. Podzemní garáže (červené tečky na mapě)

 

Samozřejmě ani podzemní a nadzemní patrové garáže nesmí chybět. Většinou lze můžete snadno získat auto nebo dokonce i nějakou tu zbraň. Na mapě vidíte rozmístění garáží v celém San Andreas, proto je určitě navštivte a trochu se dovybavte. Viz mapu nad.

 

6. Bary (modré tečky)

 

Další zajímavostí jsou bary, ve kterých si můžete zahrát kulečník. Těch je opět několik a můžete je proto najít v mapě nahoře.

 

 

 

7. Taneční kluby (oranžové tečky)

 

Další krásné místo je bezesporu taneční klub. Pokud se vám líbili mise, kde jste museli zmáčknout šipku, která projela bílým kruhem včas, tak vás tahle oblast určitě nadchne. Je to jen pro vaši zábavu, kde v rytmu písničky tancujete a získáváte tak body. Všechny kluby jsou v mapě nahoře a jsou označeny oranžovou tečkou.

 

 

 

8. Policejní stanice (žlutá tečka na mapě)

 

Další krásná věc, ale už ne tolik, jsou stanice mužů zákona. Na mapě nahoře je najdete jako žlutou tečku. Lze v nich najít dildo a spoustu zbraní. Jen pozor, až nějakou seberete, policie vás začne honit. To samé platí v případě vstupu do stanice se zbraní v ruce, tak si dejte pozor. Před stanicí se také objevíte v případě zatknutí.

 

9. The Big Pointy Building

 

V San Fierru nedaleko policejní stanice a obchodu s oblečením lze najít tuto stavbu. Je také naproti hotelu, ve které plníte misi Vallet parking. Je to nejvyšší budova a můžete zajít dovnitř na návštěvu. Budete teleportováni na vrchol věže, odkud si můžete skočit padákem.


   

 

10. Prázdná jídelna

 

V Palomino creek vedle banky je prázdná jídelna. Těžko říct, kdy je otevřeno, ale uvnitř je vždy čisto a uklizeno. Jako by lidé opustili jídelnu narychlo.

 

 

 

11. Liguor store

 

Ve vesnici Blueberry je obchůdek s chlastem. Nikdo v něm není a také se z něho nedá nic vzít. V jedné misi s Catalinou ho pojedete vykrást, ale budete překvapeni, protože to chce někdo udělat místo vás.

 

 

 

12. Astro drive-in

 

Východně od vesnice Fort Carson je venkovní kino, kde se dá zaparkovat s autem a koukat na film z něho. Použít se bohužel nedá, tak nevím k čemu je, ale i tak se tam podívejte.

 

 

 

13. Anténa
 

Jižně od satelitu Big Ear je nejvýše položená anténa v San Andreas. Díky ní můžete chytit rádia úplně všude, proto si ji važte. Jinak není ničím zajímavá, snad jen dejte pozor, až okolo poletíte, aby jste se nestrefili přímo do ní.

 

Jiný názor na pohled měl DJ Nitro, který nám poslal svůj komentář:

 

Nie je celkom nezaujímavá, dá sa vyliezť hore, i keď tam nie je žiadny červený kruh, stačí chodiť okolo toho, a ono vás to tam samo hodí. Hore by mal byť padák, takže sa dá zoskočiť.

 

 

 

vyhledávání

GTA V v prodeji!

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Vlak odnikiaľ - Planter

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies