GTA.cz

aktuality

komunita gta.cz

o hře

mapy

download

návody

galerie

ostatní

Oblečení - speciální oblečení Michal Deus | 17.02.2008

 

Speciální obleky lze získat pouze balením holek a dosažením určitého počtu procent (100%) ve vztahu nebo díky nějaké misi.

 

A) Gimp Suit

 

 

Tenhle oblek získáte při misi Key To her heart, kdy budete danou osobu sledovat do sex-shopu. Tento oblek vám zvedá asi o 5 sex-appeal, ale to je nic. Bude vám užitečný, když zajedete za přítelkyní Millie, protože nebude chtít na večeři ani nebude vyžadovat projížďku po městě, ale vrhnete se rovnou na věc - pozve vás na kafe.

 

B) Valet Uniform

 

 

Uniforma, kterou získáte při misi 555 We tip - San Fierro C.R.A.S.H., kde zabijete poslíčka v podzemní garáži. Oblek vám nejen poslouží při misi, ale také při assetu Vallet Parking, kde budete jako poslíček parkovat auta hotelových hostů do oné podzemní garáže.

 

C) Rural Clothes

 

 

Farmářské oblečení, které získáte po dosažení 100% ve vztahu s Helenou. Umožní vám nastoupit do kombajnů, které jsou zamčené.

 

D) Croupier

 

 

Tento oblek získáte opět při misi. Jde o úkol Breaking the Bank at Caligula's. Opět vám bude sloužit při misi a pokud vejdete do kasina, tak vám zvýší hodnotu štěstí a budete moci přijímat sázky.

 

E) Cop

 

 

Policejní uniforma, kterou obdržíte po dosažení 100% ve vztahu s Barbarou. Nyní můžete chodit na policejní stanici se zbraní v ruce a bez vyvolání poplachu.

 

F) Pimp Suit

 

 

Oblek pasáka, který vám koupí vaše přítelkyně Denise po dosažení vztahu na 100%. Nyní budete platit šlapce méně pěněz za rozkoš.

 

G) Racing Suit

 

 

Oblek závodníka vám dá přítelkyně Michelle opět po dosažení 100 % ve vztahu. A opět zatím nevím, k čemu slouží.

 

H) Medic Uniform

 

 

Zdravotnické šaty dostanete od poslední přítelkyně - Katie po dosažení 100 % ve vztahu. Jeho výhody mi zatím opět unikají.

 

 

vyhledávání

GTA V v prodeji!

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Vlak odnikiaľ - Planter

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies