GTA.cz

aktuality

komunita gta.cz

o hře

mapy

download

návody

galerie

ostatní

Rozhovor s šéfem ScoSoftu Honzou Svatošem Jakub Dvořák | 04.03.2008

1. Čau. Myslím že ani není třeba tě představovat, stačí jenom když si čtenáři zadají ve vyhledávači Honza Svatoš a dozví se o tobě spousty věcí, nic méně by jsi čtenářům kteří by tě neznali, mohl představit.
Nemyslím si, že bych byl příliš známý. Naopak. Lidé sice používají náš program, chodí na naše weby, ale je jim celkem ukradené, kdo je dělá. Což chápu, mě taky nezajímá, kdo řídí autobus, hlavně že mě doveze kam potřebuju :o) A tak je to se vším. Já jsem rád, raději stojím za vším v pozadí a nechávám exhibovat jiné hvězdy, které to mají v krvi, třeba AnhHaie ;-) To je ten malý mužík, co vlastně dovedl GTA.cz tam kde je, takže aplaus pro něj! :o)


2. Jsi programátorem Scorpions Cheateru, spravuješ stránky www.cheater.cz, spravuješ www.gta.cz a mnoho dalších webů. Dále jsi autorem knihovny Vtipy v Cheateru. Jak to všechno stíháš? Máš někoho kdo tě kope do prde… ehm do zadku :o), abys makal, nebo to děláš pro radost?
Weby dělám pro radost, baví mě to a chtěl bych je ještě mnohem více zdokonalit. Co mi chybí, je čas. Mám spousty plánů, ale stíhám jen to co fakt už hoří, co se mělo dokončit nejpozději včera. Vtipy taky doháním většinou až poslední den. Asi bych potřeboval víc kopat do prde…. :o)


3. Kdy jsi se poprvé setkal s počítačem?
Před 20ti lety, byl to 8mi bitový Sinclair ZX Spectrum, takzvaný gumák. Miloval jsem hry na něj udělané. Kvůli atmosféře. Dnešní hry vám všechno ukáží na zlatém podnose, ale dřív jste museli použít svoji fantazii. A tu mám naštěstí dobrou ;-)
A PCčko jsem poprvé viděl někdy v 5. třídě ZŠ. Byl to vrak, na dnešní dobu ;-)


4. Kdy jsi hrál poprvé počítačovou hru?
V 6ti letech. Hra se jmenovala Moon Alert.
 

5. Kam si myslíš že směřuje budoucnost počítačů? Myslíš že se pro nás někdy mohou stát zkázou?
Pro mě se už staly :o( Jsem trochu cvok, mám počítače v práci (živím se jako administrátor), pak doma a ještě s nimi podnikám. A proč jsou zkázou? Protože díky nim jsem přišel o šance na možná fajn vztahy. Ale nestěžuju si. Vůbec ne. Ach bože :o(((  :o))


6. Měl by jsi svým internetovým ctitelkám prozradit zda-li již máš holku. :o)
Ne, žádná mě nechce :o) Jsem taky asi dost náročný, navíc nemám moc času… Zkrátka špatné kombinace pro vztah. Ale jestli tohle funguje jako seznamka, tak si pište: sháním slečnu, introvertku, hodnou, milou, prostě domácího mazlíčka… jo a ať umí vařit ;-))


7. Také by jsi měl svým ctitelkám prozradit jestli máš nějakou sexuální úchylku. :o)
Ano, strašně mě vzrušují obnažené procesory ;-)
 

8. Máš ještě nějaký koníček mimo práce na webech a Cheateru?
Na ostatní koníčky není moc čas. Hraju takřka závodně bowling, už mám dva pohárky :o), Jinak mám rád relax věci typu sbírání hub, pohoda na zahradě, poslouchání muziky…


9. Jak si sám se sebou spokojen – zlepšil by jsi něco?
Jsem asi největší sebekritik co kdy chodil po světě. Změnil bych úplně všechno. Fakt :o(


10. Jaký byl tvůj první sexuální zážitek? :o)
Nemyslíš asi s procesory, že? :o) Marně si vzpomínám, co by se dalo považovat za první…. Jo, možná, někdy v první - druhé třídě mi učitelka podepisovala sešit a jak se na něj nakláněla, neměla podprdu. Pěknej pohled ;-)


11. Viděl jsi UFO? (Teď nemyslím UFO z GTA:SA :o))
Počítá se zrcadlo? :o)  Ne, bohužel, ale pořád věřím, že si pro mě už brzo přiletí a odvezou si mě domů ;-) Heeeeeelp! :o)

 
12. Chtěl by jsi něco vzkázat svým čtenářům a svým ctitelkám? :o)
Jááásně, jen ať dále chodí na naše weby, jsou naší hnací silou. Bez nich nebudeme existovat. A bylo by to škoda, protože díky práci na našich projektech se seznámilo už dost zajímavých lidí, kteří by o sobě vůbec nevěděli. A ctitelkám vzkazuji, „tady jsem, rychle si pro mě přijďte, berte dokud se rozdávám!“ ;-)

 
13. Co říkáš na mé otázky, byly moc záludné? :o)
V pohodě, čekal jsem horší, byl jsi mírný :o)

S Honzou Svatošem rozmlouval Jakub Dvořák.

vyhledávání

GTA V v prodeji!

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Vlak odnikiaľ - Planter

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies