GTA.cz

Telefonní mise Honza Svatoš | 28.09.2008

Telefonické mise se vám zpřístupňují postupně v průběhu hry.

1) Road Kill

Prvním úkolem je zabít poslíčka, který rozváží pizzu. Je to snadný terč, jezdí jen na mopedu, takže rychlým nárazem ho lehce sundáte. Mise není na čas, ale poslíček nesmí vyházet všech 50 pizz co má, jinak hra končí.
Odměna : $500

2) Waste the Wife

Druhým úkolem je zabít jednu nepohodlnou manželku. Musí to vypadat jako automobilová nehoda, takže žádné zbraně! Vezměte si rychlé ale silné auto a dostavte se na značku před dům oné ženy. Až vyjede, sledujte ji a pořádnými nárazy ji ubírejte zdraví (lépe řečeno, jejímu autu). Pokud vám ujede mimo radar, hra končí. Pokud vám začne hořet auto, rychle si proto sežeňte jiné. A pozor na tu mršku, má rychlé auto, bude kličkovat a rychle měnit směr, tak jezděte s rozumem a bourejte do ní, jen když si bude jisti, že se do ní strefíte. Až začne její aut hořet, otočte se a prchejte, abyste nebyli podezřelí.
Odměna : $2000

3) Autocide

Evropský gang přijel do Vice City vykrást banku, ale jeho členové se zatím maskují a chovají jako normální lidé. Po zadání úkolu si dojeďte pro zbraně a pro motorku, která vám pomůžu při rychlých posunech přes město. Nyní máte 9 minut, abyste všechny členy zabili.
První cíl je kousek od vás, stojí na billboardu nad silnicí. Použijte ostřelovačku, snadné.
Druhý cíl sedí v Securicaru ve dvoře bezpečnostní agentury DBP. Jsou dvě možnosti jak na něj. Já si dojedu pro granáty, které jsou za policejní stanicí na Washington Beach a pak je na něj z dálky házím, dokud nevyjede. Druhá možnost je ho vyplašit, prostřílet mu všechny čtyři kola a až nabourá a vystoupí, tak ho dorazit. Nebo se s ním můžete honit po městě, ale myslete na čas.
Třetí a čtvrtý cíl sedí v autě. Zastavte od nich na dostřel a ostřelovačkou sejměte řidiče i spolujezdce. Pokud spolujezdec vystoupí, musíte ho zlikvidovat běžným způsobem. Pokud vám však ujíždí řidič, připravte se na honičku a opět myslete na čas...
Pátý cíl je na lodi mezi Washington Beach a Starfish Islandem. Máte-li čas, dojděte po břehu až k němu a zastřelte ho. Nemáte-li čas, odstřelte ho z dálky z mostu.
Šestý a poslední člen gangu se projíždí po městě. Buď ho srazte autem nebo si na něj počíhejte někde na křižovatce a sestřelte ho.
Odměna : $4000

4) Check Out at the Check In

Další telefonní úkol váš čeká na letišti, přímo v letištní hale. Vstupem do ní přicházíte o své zbraně, které musí zůstat venku (stejně jako v golfovém klubu). To ale nevadí, zbraň na vás čeká uvnitř, po animačce se objeví za vámi u zdi. V animačce se dozvíte, že je potřeba z dálky sledovat ženu, která sjíždí po eskalátorech a počkat, s kým si promluví. Vše sledujte z dálky, ať se neprozradíte. Až rozhovor skončí, zastřelte osobu, se kterou si žena povídala. Nejspíš budete muset zastřelit i ochranku, která je tam právě s onou osobou. Seberte kufřík a vezměte ho do Ammu-nation v Downtownu. Vaše úroveň hledanosti bude dvouhvězdičková, ale to není tak strašné a dá se celkem v poklidu dojet až do cíle. Jednou mě také honily černé limuzíny, ale pokud pojedete zkratkou za billboardy kolem vojenské základny, tak je objedete.
Odměna : $8000

 

5) Loose End

Vystřílejte všechny útočníky ze dvora za Cherry Icecream Factory, vyjděte na střechu, seberte kufřík a vrtulníkem ho doručte na letiště.
Odměna : $16000

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše


© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies