GTA.cz

aktuality

komunita gta.cz

o hře

mapy

download

návody

galerie

ostatní

Assety - stadiony Michal Deus | 13.03.2008

A) 8-Track

Cíl: vyhraj

Tuto misi lze najít na East Beach v Los Santos, ale také musíte mít asi na čtvrtce své driving skills. Závod je poměrně dost těžký, protože nepřítel si nemůže auto rozbít a silnice navíc strašně klouže. Máte dvanáct protivníků a dvanáct kol, takže se nějak extra nežeňte dopředu a vyčkávejte na vhodný okamžik.

Odměna: 10 000 USD, Flag Monster Truck a Hotring Racer před stadionem





B) Blood Bowl

Cíl: přežij 1 minutu

Další stadion je v San Fierru. Musíte během jedné minuty posbírat checkpointy a navíc můžete střílet po autech. Nepřítel vám může checkpointy sebrat a navíc i on střílí z auta. Na cestě je ale dost možností si auto opravit (symbol klíče).

Odměna: 10 000 USD, Bloodring Banger před stadionem




C) Dirt Track

Cíl: vyhraj

V tomto závodě, jež se koná v Las Venturas, ve čtvrti Blackfield a to pouze v pondělí a ve středu, musíte zvítězit. K dispozici máte krosku Sanchez.

Odměna:
25 000 USD, BF Injection před stadionem v pondělí a ve středu

D) Kickstart

Poslední stadionová mise (druhý stadion v Las Venturas - všechny dny kromě pondělí a středy). Musíte nasbírat body v hodnotě vyšší než 25. Máte Sancheze a překonáváte nejrůznější překážky, kde jsou ukryty body, které jsou různě ohodnoceny. Červaná - 3 body, žlutá - 2 body, zelená - 1 bod

Odměna: 15 000 USD, Dune před stadionem ve všechny dny kromě pondělí a středy



 

 

vyhledávání

GTA V v prodeji!

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Vlak odnikiaľ - Planter

editorial

Grand Theft Auto 6 se nám po sakra dlouhém čekání již oficiálně ukázalo. Dočkáme se ale odložení, nebo to tentokrát nenastane? Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies