GTA.cz

aktuality

komunita gta.cz

o hře

mapy

download

návody

galerie

ostatní

GTA.CZ doporučuje Redakce | 17.02.2008

V této sekci najdete spřátelené weby, se kterými jsme si vyměnili bannery. pokud tady chcete mít také svoji ikonu, tak mi ji pošlete na redakční e-mail se stručným popisem vaši stránky a pokud možno s diakritikou. Podmínkou pro umístění je jasné, na oplátku chceme mít na vašich stránkách naši ikonu.


Stručné zopakování podmínek:

1. Ikonky posílejte v JPG nebo GIF formátu (jiný formát, např.: BMP, nebo odkaz kde si to mám stáhnout neakceptuji a požadavek dávám mezi vyřazené), k tomu přiložte odkaz na vaši stránku.

2. Ikona nesmí být pojmenovaná BANNER.JPG nebo tak podobně, ale musí mít název vaší domény, například: GTACZ.JPG, GTA4WZCZ.JPG, GTASAICCZ.JPG.

3. Do správy připojte krátký popis s diakritikou.

4. Umístění naši ikony na váš web do 24 hodin, od dob kdy byla vaše ikona umístěna na gta.cz.

5. váš web musí mít minimálně 660 návštěv za den !!!

6. Lze udělit výjimku těm, kteří by se chtěli podílet na tvorbě této centrály nejlépe nějakými modifikacemi či modely do jakéhokoliv dílu série GTA, kterou naleznete na tomto webu.

 
  - naše ikona. Odkaz: www.gta.cz.


HTML Kód:

 


 

- Hlavní sídlo organizace Scorpion´s cheater, která se zabývá především cheaty, návody a vším okolo PC zábavy. Samozřejmě nejúspěšnějšími projekty je program Scorpion´s Wincheater a GTA Centrála


  -  Herní časopis

Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!  - Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!

3D wide HD wallpapers tapety na plochu  - 3D wide HD wallpapers tapety na plochu

  -  Obrovská stránka z Německa. Jsme dlouholetými partnery.

  - SA-MP.com
 

GTAvision.com - Grand Theft Auto News, Downloads, Community and more...  -  Novinky, Downloady, Komunita a více...

   

- oficiální stránka o freehře FuckStory

 

Online hry

vyhledávání

GTA V v prodeji!

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Vlak odnikiaľ - Planter

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies