GTA.cz

aktuality

komunita gta.cz

o hře

mapy

download

návody

galerie

ostatní

Záhady - Leatherface AnhHai | 14.03.2008

Tajemný masový vrah zvaný Leatherface řádí v San Andreas. Své obětí rozřezává na kousky pomocí své věrné motorové pily. Důkazy o existenci tohoto monstra nejsou zřetelná a jsou založena pouze na domněnkách. Mnoho drbů se kolem toho šíří a rozhodl jsem se tyto strohé a někdy až nepřesné informace sepsat.

1. Rozmlácená auta

Rozmlácená auta, nebo jak tomu říkají někteří Ghost Cars jsou prý dílem tohoto šílence. Všechna auta jsou roztroušená po San Andreas bez majitele, jejich nevětší koncentrace jsou v jihozápadní části San Andreas, ale jejich výskyt lze také nalézt v pouštní oblasti.

2. Mrtvá těla

 

Mrtvá těla v pytli lze nalézt kousek od Hadí farmy v pouštní oblasti San Andreas. Těla nejsou zahrabána, jenom položena do jámy.

3. Palomino Creek - domov Leatherface

 

Leatherface prý najít v oblasti Palomino Creek u mola s kolečkovým křeslem. Proslýchá se, že pokud za deštivého počasí, půjdeme k molu, tak tam bude sedět a pokud ho vyrušíme, tak se po nás vrhne.

4. Krvavé chatky

Krvavých chatek můžeme najít více, ale dvě jsou obzvláště významné, neboť je tam možné ho zahlédnou. MarekX mi označil dvě místa, na kterém můžeme najít monstrům. Prvním místem je North Rock (na mapě - fialový X), tam najdeme první krvavou chatu, která je umístěná daleko od civilizace. Auta tam nejezdí a tudíž jde spíše o přechodné ubytování, popřípadě se tam skladovaly mrtvoly.
 
Druhým zajímavějším místem je u The Panopticon (na mapě - modrý X). Jde o dřevorubeckou chatu, před vchodem můžeme najít motorovou pilu. Podle MarekX, pokud tam budeme v pátek nebo v neděli, za deštivého počasí v chatě a připravíme si motorovou pilu, tak po dvou herních hodinách (2 minuty) můžeme uslyšet přicházející zvuk další motorové pily.


Pozn.: kliknutím na mapu uvidíte detailnější podobu.



Extra kvalita: pokud chcete vidět tuto mapu v nejlepší kvalitě, klikněte  -sem-

vyhledávání

GTA V v prodeji!

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Vlak odnikiaľ - Planter

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies