GTA.cz |

GTA Chinatown Wars

Domácí stránka | RSS kanál | E-mail
GTA.cz

Návod na hru Jaromír Miko & Martin Černý | 03.04.2009

1. Yu Jian (50$)

Po intre rozbite zadné sklo auta a doplávajte na mólo označené žltým kruhom. Po komixe ukradnite auto Buccaneer a choďte za strýkom Kennym do jeho reštaurácie. Po rozhovore s Kennym choďte do svojho nového apartmánu v Cerveza Heights (neďaleko Kennyho reštaurácie).

 

Po cutscene si prezrite poštu.

 

 

2. Pursuit Farce (Wu "Kenny" Lee, 50$)

Nasadnite do Kennyho auta a choďte za Kennyho spoločníkom. Tu v komikse spoznáte krásnu Ling Shan. Dostali ste 2 hviezdičky, tak sa zbavte policajtov tým, že zničíte určitý počet áut. Keď ste sa ich zbavili, choďte do svojho apartmánu.

Názov misie je paródiou na hru Pursuit Force.

 

3. Under The Gun (Wu "Kenny" Lee, 50$)

Choďte za "Majstrom zbraní". Tu v komixe stretnete Ling. Udrite do trénovacieho panáka. Teraz predveďte na panákovi kop z otočky (alá Chuck Norris). Ďalej predveďte na panákovi kop zo skoku. Teraz dostanete od Ling pištol. Zoberte ju, vyberte ju zo zoznamu zbraní a strelte do panáka. Až ho zničíte, nasleduje cutscene, po ktorej choďte za Ling, zoberte si zbraň z kontajneru a choďte za Ling. Nasleduje cutscene, v ktorej Ling umiera. Zabite gangstrov. Choďte na strechu reštaurácie a zabite posledného gangstra. Skontrolujte, či je manažér v poriadku.

 

4. Payback (Wu "Kenny" Lee, 50$)

Choďte na miesto, kde sa gang stretáva. Bežte za gangstrom (nezabíjajte ho!) a dostaňte sa k jeho kamarátom. Zabite všetkých troch chlapov. Po chvíli prídu ďalší dvaja, jedného z nich zabite, druhý vám uniká v aute. Ukradnite červenú Blistu Compact a preveďte na ňom Drive-by.

 

5. The Wheelman (Wu "Kenny" Lee, 50$)

Ukradnite všetky 3 autá do garáže, s ktorej neskôr budete môcť kupovať kradnuté autá. Ukradnite auto, ktoré je k vám najbližšie (Resolution X) a naštartujte ho pomocou spájania káblov. Na celú prácu máte 6 minút. Teraz choďte ukradnúť 500 XLR8 (To je názov auta) neďaleko Outlook Park. Pre jeho naštartovanie potrebujete zapojiť PDA do počítaču v aute a robte kód, ktorý vidíte na vašom PDA. Nakoniec ukradnite posledné auto (MK GT9) na benzínke v Hove Beach. Toto auto je odomknuté a naštartované, takže iba odvezte auto.

 

6. Tricks Of The Triad (Wu "Kenny" Lee)

Choďte do svojho apartmánu. Tu otvorte červený trezor a vložte do tašky všetkých 5 balíčkov kyseliny. Opusťte apartmán a choďte za Kennyho dílerom v East Island City (označený modrým kufríkom). Predajte Liamovi všetkých 5 balíkov kyseliny. V komikse vám Liam spomenie sekuritné kamery (tých je v meste 100 = čím viac ich zničíte, tým budú drogy lacnejšie). Prezrite si emaily a choďte za dílerom Dannym, ktorý predáva kokaín za šialenú cenu (1 balík za 5$). Choďte za ním a kúpte všetky balíčky. Teraz dostanete 2 hviezdičky, tak ukryte drogy v svojom apartmáne skôr, než vás policajti chytia.

 

Po misií dostanete email od strýka Kennyho a jeden mail od Chana Jaominga, chce vás vidieť.

 

7.  Natural Burn Killer (Wu "Kenny" Lee, 50$)

Choďte na benzínku a spravte si zopár Molotových koktejlov. Choďte na parkovisko gangu Spanish Lords, prelezte plot a podpálte 2 autá. Choďte k neďalekému obchodu a hoďte do výkladu jeden koktejl. Objaví sa vám ukazovateľ poškodenia obchodu, ktorý sa musí naplniť. Budú sem chodiť požiarnické autá, tie ničte aby neuhasili horiaci obchod. Misia splnená a vy dostávate odmenu 50$.

 

8. Recruitment Drive (Wu "Kenny" Lee, 50$)

Po komikse choďte za obeťami skôr, ako ich zdravie vyprší. Keď dorazíte na miesto, zabite gangstrov (najlepšie svojimi päsťami). Nasleduje cutscene, kde príjmete do gangu jedného člena triád. Choďte k ďalšej obeti a aj v tomto prípade spravíte krátky proces. Choďte spolu s dvoma novými členmi Triád zachrániť ďalšiu obeť. Pretože ste prijali dostatok ľudí do gangu, choďte do tetovacieho salónu, kde vytetujete jednomu z nich znak triád.

 

Po misií sa vám odblokuje možnosť robiť tetovania v tetovaciom salóne. Samozrejme za to dostanete peniaze.

 

9. Pimp His Ride (Chan Jaoming, 50$)

V komixe spoznáte Chana Jaominga, syna šéfa triád - Hsina Jaominga. Chan po vás chce, aby ste mu pomohli so zničením auta istého šampióna pouličných závodov. Vydajte sa teda ku garáži tohto šampióna. Sledujte šampióna a dávajte pozor aby ste ho nestratili z dohľadu alebo naopak neboli príliš blízko pri ňom. Po chvíli auto zaparkuje pri Pay'n'Spray južne od Outlook Parku. Ukradnite mu auto, naštartujte auto pomocou vášho PDA a zoberte ho k Chanovi. Dávajte pritom pozor, aby ste mu auto nepoškodili, inak by si to všimnul. Nasleduje minihra, v ktorej mu trochu porozbíjate časti motora a nakoniec mu iba auto odvezte k spomenutému Pay'n'Spray. Pozor, cestou do Pay'n'Spray sa auto dosť blbo ovláda, takže nejazdite príliš rýchlo. Na celú túto prácu máte zhruba 2 a pol minúty.

 

10. Whack The Racers (Chan Jaoming, 100$)

Zoberte si upravený Comet zaparkovaný pri Chanovej garáži a dostavte sa na štartovnú čiaru. V cutscene môžete vidieť, ako sa šampión vybúra. Po odštartovaní závodu búrajte autá Chanovych súperov. Starajte sa o to, aby bol Chan na prvom mieste. Jedná sa o dosť ľahkú misiu. 

 

//---------TIETO MISIE SÚ IBA V PSP VERZII CHINATOWN WARS-----------

A. Parking Prickle (Chan Jaoming)

Choďte do prístavu. Keď prelomíte rampu, bude po vás strielať ochrankár, toho jednoducho zabite. Nastúpte do žeriavu a prekladajte kontajnery, aby ste našli Melaniin spravodajský voz. V prvom kontajneri nájdete nepriestrelnú vestu, v druhom nájdete troch agresívnych emigrantov, takže ich zabite, než oni vás. V treťom nájdete porno a v poslednom nájdete Melaniin voz. Hneď ako do neho nastúpite, východ vám zatarasí ochranka vybavená samopalmi Uzi, keď ich zabijete, dostanete 2 hviezdičky. Policajtov ignorujte a odvezte hnedé Burrito k Melanie.

 

Počas tejto misie vám napíše Zhou Ming, chce vás vidieť. Jedná sa o chybu v skripte PSP verzie, pretože tento email vám príde počas misie Parking Prickle. 

 

B. Dock'u'mental (Melanie Mallard, +15 Acid)

Po intre choďte do dokov na juhovýchode Bohanu. Na to, aby ste sa sem dostali máte 2 minúty. Zatiaľ čo Melanie natáča svoj dokument, vy sa postarajte o prichádzajúcich Yardies, ktorí sa snažia ukradnúť drogy. Ochráňte Mel a Chanových chlapov pred jamajčanmi. Teraz dávajte pozor na dodávky naložené drogami, aby ich neukradli - zabite zvyšných jamajčanov). Choďte skontrolovať Mel. Od nej sa nakoniec celej misie dozviete, že kvôli strachu privolala políciu. Takže po misií sa zbavte policajtov.

 

C. Factory Fun (Melanie Mallard, 200$)

Choďte do továrne v South Slopes. Vytiahnite z kontajneru brokovnicu a vykopnite dvere od továrne, zabite strážnika, zoberte mu baseballovú raketu a zničte barikádu. Zabite ďalších jamajčanov a dávajte pozor, aby nezabili Melanie. Teraz pribudnú na zoznam zničenia okrem jamajčanov aj krabice s drogami (kokaínom). Po zničení krabíc dvaja jamajčania rozstrelia stenu. Takže sa postarajte o týchto dvoch. Prejdite cez zničenú stenu a zabite ďalších jamajčanov. Choďte hore schodmi za Melanie. Tá sa v cutscene vydá do miestnosti, kde ju vystraší chlap s plameňometom. Zabite ho, zoberte mu plameňomet a pomocou neho môžete zabiť ďalšieho chlapa. Rozkopte drevený zátaras a dostaňte sa do ďalšej miestnosti, kde zabite ďalších dvoch chlapov. Teraz podpálte všetky kvetináče s marihuanou. Zoberte výbušniny, odpáľte stenu, za ktorou je kancelária šéfa továrne. Zabite posledných dvoch dílerov a rozmláťte barikádu baseballkou. Teraz iba zabite šéfa. V cutscene uvidíte, ako bossovi vypadol na zem odistený granát, ktorý vybuchne. Na záver misie otvorte trezor. 

 

TIP: Najradšej používam v tejto misií päste ako zbraň, pretože Huang pomocou 2-3 rán zabiť nepriateľa

 

Misia "Half Cut" sa odblokuje až po prejdení 

 

D. Half Cut (Melanie Mallard, +5 Coke)

Melanie točí svoj dokument a chce od vás, aby ste chodili na určité miesta a pomáhali jej pri nakrúcaní dokumentu. Vydajte sa teda do neďalekej ulice a hoďte medzi dvoch narkomanov balík kokaínu. Tí ho začnú okamžite šňupať a Melanie ich bude nakrúcať. Po chvíli narkomani zaútočia na Melanie a vy preto choďte k uličke, kde je pár skupiniek narkomanov. Hádžte pomedzi nich kokaín a po chvíli začnú narkomani útočiť na Melanie a na vás. Ochráňte Mel (kludne ich vystrielajte). Teraz choďte do štvte South Slopes, kde je asi 6 skupín. Ku každej z nich hoďte drogy a vráťte sa ku kolotoču 'The Corpse Ride'. Cestu vám budú znepríjemňovať gangy, na ktorých územiach ste vyhadzovali kokaín zo svojho auta.
  

//-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11. Jackin' Chan (Chan Jaoming)

V komikse vám Chanov sluha povie, že Chana uniesli, preto sa vydajte na miesto, kde Chana väznia. V cutscene uvidíte, ako Írsky únosca hodí na kamión s cisternou molotovov koktejl. To by nebolo zaujimavé, keby tu neboli 2 cisterny a pri nich auto, kde sa Chan nachádza. Zoberte požiarnický voz označený na mape a uhaste plamene skôr, ako z Chana ostanú karbanátky na čínsky spôsob. Na záver nastúpte do Chanovho auta a odvezte ho do jeho garáže. Cestu vám budú znepríjemňovať írski gangstri, ktorí Chana uniesli. V záverečnom komikse vám Chan miesto poďakovania vynadá, že to bola vaša vina (Pretože sa jednalo o odplatu závodníkov).

 

V PSP verzií hry dostanete od Chana mail, že Melanie má pre vás nejakú prácu. Jedná sa o chybu programovania. 

 

12. Stealing The Show (Zhou Ming, 150$)

Na to, aby ste mohli túto misiu robiť, potrebujete 20 balíčkov trávy.

 

Nastúpte do Bobcatu a choďte na benzínovú pumpu. Keď sa Huang dostane na plochu Flatbedu, hádžte do Mingovho Bobcatu krabice (Všimnite si, že sa to veľmi podobá na misiu Catalyst z GTASA). Keď ich hodíte všetkých 15, vyskočte z Flatbedu. Nakoniec už iba nastúpte do Bobcatu a odvezte náklad do Zhouovej ggaráže.

 

13. Flatliner (Zhou Ming, 150$)

Po cutscene choďte na letisko, kde čaká sanitka s Urim. Keď sa dostanete na letisko, ukradnite sanitku (policajti si vás všimnú až po ukradnutí sanitky, za čo dostanete 1 hviezdičku). Teraz stačí odviezť Uriho do Zhouovej garáže, no dávajte pritom pozor, aby ste moc nebúrali, inak mu prestane biť srdce. Ak sa tak stane, rýchlo stláčajte "L" (na PSP verzií hry). Odporúčam, aby ste sa zbavili policajtov a pritom Uriho oživovali, pretože potom už nedostanete žiadne hviezdičky. V outre uvidíte, ako Zhou vyreže Urimu srdce (Rockstar zrejme vedia, že GTA hrajú aj neplnoleté deti, a preto namiesto tohto záberu uvidíte krásnu červeno-bielu sanitku v Mingovej garáži).

 

14. Bomb Disposal (Zhou Ming, 200$)

Zhou nemá zrovna najlepšiu náladu, pretože sa bojí o svoje dodávky. Keď sa dostanete k nim, vaša úloha je jasná - deaktivujte bomby vo všetkých troch autách. Máte 2:55 na to, aby ste všetky bomby deaktivovali. Keď deaktivujete prvú bombu, zaútočia na vás 

 

Zhou sa bojí o svoje autá, preto ich choďte ochrániť. Máte 3 minúty na to, aby ste deaktivovali bomby pri nich. Po deaktivovaní každej bomby na vás zaútočia tí kreténi, čo si to dovolili (najradšej používam Huangove päste ako zbraň). Po deaktivovaní všetkých bômb zaútočia Hsinovi muži na jedno z áut, preto ho choďte ochrániť. Na ceste je ďalšia dodávka s bombou, preto ju zničte. To je koniec misie, a preto si už len pozrite Zhouov úsmev.

 

Po misií vám napíše Strýko Kenny. Kúpil skladisko a vašou úlohou je priniesť mu 5000$ čo najskôr.

15. Carpe 'Dime' (Wu "Kenny" Lee)

Po cutscene choďte sledovať dílerovu dodávku. Keď sa dosanete k nej,snažte sa ju zastaviť tak, aby ste ju nezničili. Ukradnite ju, odvezte ju do Kennyho skladu. Dávajte pozor, aby vás nikto nezastavoval. Zaparkujte ju do garáže a skontrolujte, či v nej nieje skontrolovaný meč Yu Jian. Ten tu nenájdete, ale nájdete tukšeftovú knihu Španielských Lordov (Spanish Lords).

 

Po misií dostanete až 3 emaily (4 na PSP verzií). Chce vás vidieť Zhou, Kenny, Chan a Melanie (na PSP).

 

16. Store Wars (Wu "Kenny" Lee, 50$)

Kenny podozrieva španielských lordov z krádeže meča Yu Jian. V knihe sa dozvedel, že Španielskí lordi plánujú vykradnúť obchod, ktorý má Kenny pod kontrolou. Dostante sa k obchodu skôr, než oni. Keď dorazíte na miesto, zaparkujte autá do pozícií označených na zemi. Keď spravíte blokády, ochraňujte obchod.

 

17. Driven To Destruction (Zhou Ming, 300$)

Choďte so Zhouom do Beechwood City, kde sa vám na mape objaví kopa červených bodiek. Jazdite okolo jamajčanov a nechajte Zhoua, aby robil svoju prácu. Po chvíli choďte k ďalším jamajčanom. Takto sa to opakuje až kým sa nenaplní Carnage meter. Ako to býva samozrejmosťou, odvezte ho do garáže a dávajte pritom pozor, aby na vás neútočili díleri, ktorí sa chcú pomstiť.

 

18. Raw Deal (Chan Jaoming, 200$)

Po cutscene ochráňte Chana a odvezte ho k jeho otcovmu klubu. Vo finálnej cutscene príde pár FBI áut a spoznáte Wada Hestona. (Ak nezničia Chanovo Banshee, môžete ho ukradnúť po misií - je No-Solid!!! Ak ho uložíte do garáže, táto schopnosť sa zruší)

 19. THE TOW JOB (Heston - LCPD)

Potřeba zbraně: NE
Odměna: Nic

Po cutscene nasedněte do (Hestonova) auta a jeďte pro Koreanovo auto. Poté vám to ukáže, že auto je na odtahovacím vozu. Odtahovku zastavte (třeba před ní najeďte, zkřižte jí dráhu, vychylte ji z cesty...), ale nesmíte jí zničit ! Pokud bude zastavena nebo pojede tak pomalu že ji pujde ukrást, vystupte a dejte tomu řidiči pěstí, ukradněte ji a dojeďte na nějaké místo, kde můžete Koreanovo auto v klidu sundat dolů (Jeďte třeba na chodník...). Pak vystupte z auta, jděte k šipkám a točte kolem tak dlouho, dokud auto z odtahovky nebude dole a bude do něj možno vlézt. Po vlezení do auta potřebujete získat 2 hvězdičky hledaností a i s tou hledaností auto zaparkujte před policejní stanici.

20. THE TAIL BAGGING THE DOGS (Heston - LCPD)

Potřeba zbraně: ANO
Odměna: Nic
Potřeba: 2 sáčky COKE

Po cutscene sežeňte auto a jeďte na policejní stanici, kde máte pronásledovat jednoho Koreana, nepřibližujte se k němu moc blízko, jinak se o Vás dozví. Jeďte stále za ním, a Korean bude mít 3 zastávky. Na každé zastávce musíte zabít ''UNDERBOSSE''. Až ho zabijete, opět následujte Koreana, v dalších dvou stanovištích udělejte to samé, jako v tom prvním. Až budete mít všechna tři stanoviště, máte zničit Koreanů auto.

21. STORE WARS (Wu Kenny Lee)

Potřeba zbraně: ANO
Odměna: 50$

Jeďte do skladu. Až přijedete ke skladu, Máte udělat z aut barikády proti Španělským Lordům. Udělejte barikády a poté budou přijíždět Lordi, zabijte je co nejrychleji aby nezničili sklad, který máte ochránit.

22. HALF CUT(Melanie)

Potřeba zbraně: ANO
Odměna: Odměna je šikovná - 5 sáčků COKE

Vemte dodávku a jeďte do skladu, Melanie potřebuje krýt. Přijeďte k benzínce, hoďte k těm týpkům drogy, pak je zabijte a jeďte do uličky a rozházejte bezdomovcům (nebo co to je) drogy. Bezdomovci po Vás půjdou, kryjte Melanie a zabijte je. Poté se vraťte zpět do dodávky. Jeďte na místo a dejte zákazníkům drogy. Po chvíli budou zákazníci rozházeni do skupinek, objeďte jednotlivé skupinky a naházejte jim drogy. Až to uděláte, odvezte Melanie zpět do úkrytu, ale po cestě si dejte pozor, půjde po Vás gang.

23. DRIVEN TO DESTRUCTION (Zhou)

Potřeba zbraně: Pokud chcete pomoci Zhouovi, tak ANO. Jinak NE
Odměna: 300$

Nasedněte do Zhouovy dodávky a jeďte do Beechwood City. Až budete kousek od cíle, jeďte k nepřátelům, které Zhou zabije. Po zabití všech jeďte do druhé skupinky. Až je Zhou zabije, jeďte do třetí skupinky. Po zabití třetí skupinky jeďte do čtvrté a zároveň poslední skupinky. Po vystřílení čtvrté skupinky odvezte Zhoua zpět do jeho clubu - pozor, po cestě po Vás půjde gang, který jste právě stříleli. Po přijetí ke Clubu zaparkujte auto do garáže.

Chvíli vyčkejte, přijde vám důležitý e-mail o další misi.

24. TRAIL BLAZER (Huang Lee - Jinak CHAN psal mail)

Potřeba zbraně: NE
Odměna: 300$

Zajeďte na benzínovou pumpu pro tanker. Až ho ukradnete, půjde po Vás policie a také vám z něj bude unikat benzín, který okamžitě hoří ! Takže za žádnou cenu nesmíte tanker zpomalit nebo úplně zastavit ! Dojeďte na místo a než dojedete do bodu, jeďte pořád a nezastavujte, při jízdě skočte a vzdalte se. Kamion bouchne.

25. SOURCES (Chan)

Potřeba zbraně: ANO
Odměna: Nic

Nasedněte do auta a jeďte do TV studia, máte na to 3 minuty. Po přijetí na místo zabijte protivníky, jděte ke dvěřím a zničte zámek. Poté spojte drátky, po vlezení do domu začne houkat alarm. Vy musíte zabít protivníky a zachránit Melanie.
 Kopněte někam Melanie, ALE NEZABIJTE JI ! Poté vyjedete ven z garáže a budete muset zničit auto reportéra, poté jeďte k Chanovi do docků.

POTÉ VÁM PŘIJDE IMPORTANT EMAIL

26. COPTER CARNAGE (Wu Kenny Lee)

Potřeba zbraně: ANO
Odměna: 400$
Po cutscene Chraňte dodávky. Zabíjejte nepřátelé, bude jich stále více a více - ale pozor ! Střílí na Vás i helikoptéra. Po zničení všech nepřátel nasedněte do auta a jeďte za helikoptérou.  Pozor, po cestě na Vás bude střílet GANG! Helikoptéru ničit nebudete, jen se podíváte, jak přistane a mise hotová.

27. KENNY STRIKES BACK(Wu Kenny Lee)

Potřeba zbraně: ANO
Odměna: Odměna je ta, kterou najdete v batůžku.
Dojeďte k malému komplexu s heliportem, kde už na vás čeká pár Španělských Lordů. Dojděte tedy k bráně, zničte kódování a spojte drátky. Poté zabijte Španělské Lordy a nasedněte do dodávky. U brány na Vás budou čekat další Španělští Lordi. Zabijte je, až přijedou další, ti otevřou bránu a vy tak zdrhněte. Po cestě Vás budou lemovat Španělští Lordi, kteří Vás chtějí zabít (zastavit). Až dojedete na místo, jeďte do Kennyho garáže.V autě pak zničte batůžek a něco tam na Vás čeká.
ČEKEJTE NA IMPORTANT EMAIL, KTERÝ VÁM PŘIJDE.

28. WEAPONS OF MASS DISTRACTION (Wade Heston - LCPD)

Potřeba zbraně: ANO
Odměna: Nové auto v garáži v BOABO.
Jeďte k sídlu Koreánů, abyste uputali jejich pozornost, zničte jim auta, která tam stojí. Pobijte všechny Koreány kteří ze sídla vyjdou. Až dojedete na místo, pobijte všechny Koreány co tam jsou, poté jeďte na to druhé místo. Po zabití všech Koreánů i tady jeďte na lokaci určenou na mapě. Po dojetí na lokaci nasedněte do lodě. S lodí odjeďte pryč na požadované místo označené žlutým kolečkem.

VYČKEJTE NA IMPORTANT E-MAIL

29. STREET OF RAGE (HESTON)

Odměna: 200$ a minigun
Potřeba zbraně: ANO
Jeďte navštívit Hestona. Po cestě vám cestu skříží partička deseti zabijáku, zabijte je (stačí je přejed). Zabijte maníka s rotačákem a jděte k Hestonovi. Po chvíli mluvení Heston zemře.

....pokračování brzy

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies