GTA.cz

Matrix Ján Trenčanský | 28.09.2008

Náš čitateľ Jaromír Miko našiel vo Vice City tzv. Matrix (alebo niečo podobné, ale nie taký ako v SA). Vstup do Matrixu sa nachádza v Pole Position Strip Clube. Do Matrixu sa môžete dostať tak, že si zoberiete motorku a s motorkou sa rozbehnite do tohto klubu ale pred vstupom vyskočíte z motorky, ktorá akoby zmizla za dverami. Potom normálne vstúpite do klubu a tam by mala byť motorka s ňou sa rozbehnite do dverí a už ste tam.
 
 
V Matrixe sú ľudia a vozidlá a dokonca si tam môžete uložiť hru :-) a dá sa tam robiť missia ale nedá sa k nej dostať takže to nieje odskúšané a ani newiem pre koho tá missia je ale podla mapky je možné že je to jedna z Vercettiho missii.
 
 
 
Neni som si istý ale takto je asi možné dostať sa do Matrixu cez každú budovu do ktorej sa dá vstúpiť. Zatial toho o ňom moc nevieme takže ak niekto príde na niečo nové tak mi to pošlite na mail. Tu sú ešte 2 obrázky ktoré mi Jaro poslal.

 

Podobným spôsobom sa môžete dostať aj pod hlavný Matrix (exteriérovú hernú mapu), podrobné kroky k jeho realizácii nám napísal čitateľ s prezývkou Mlokon:

Tento vstup pod mapu se nachází v mostě, který spojuje Downtown a Prawn island, hned vedle filmového studia. Sežeňte si rychlé auto (jde to i s pomalejšími, ale rychlé je lepší), osobně jsem si oblíbil model Comet.

Potřebujete následující cheaty: Comeflywithme (létající auta), Seaways (auta jezdí po vodě) a někdy se hodí i Aspirine (zdraví pro Tommyho a aktuální vozidlo). Bez prvních dvou cheatů se neobejdete, neboť základem je létání a vstup na vodní hladinu.

Pokud již máte nějaké auto, po zadání cheatů se dostavte na místo. Správně nasměrujte auto a narazte do zdi. Držte plyn! Auto by se mělo postupně dostávat do mostu (pokud ne, tak vycouvejte a opět narazte do zdi mostu).

 

Pokud již je auto v mostě, tak jděte doprava, za chvíli opustíte vodní plochu a budete pod Vice city. Musíte létat (u mě jsou to klávesy 9 a 6, takto se můžete podívat, jak to vypadá pod Vice City.

 


Bohužel se mi stává, že auto pomalu klesá. Když klesnete do určité výšky, teleportuje se na místo pod kterým jste byli, případně pokud jste byli pod vodní hladinou, teleportuje vás to na nejbližší pevninu).

Video s celým postupem naleznete zde.

vyhledávání

reklama

editorial

Grand Theft Auto 6 se nám po sakra dlouhém čekání již oficiálně ukázalo. Dočkáme se ale odložení, nebo to tentokrát nenastane? Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše


© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies