GTA.cz |

GTA Chinatown Wars

Domácí stránka | RSS kanál | E-mail
GTA.cz

O hře - PDA Martin Dimitrov | 07.09.2009

V GTA: Chinatown wars je PDA takový základní kámen hraní. Slouží jak jako součást hraní (emaily, kontakty), tak také jako menu. V PDA-čku najdete kromě níže pospaných funkcí také den a čas.
(Screen najdete níže)


GPS: Funkce obdobná jako v GTA IV. Pomocí ní si můžete označit libovolné místo na mapě, ke kterému vás GPS dovede. (Více v článku GPS).

Brief (pokyny): Tato možnost slouží během mise. Zpětně si v ní můžete přečíst pokyny k vašemu úkolu.

Email: Co dodat? Zde se vám uchovávají všechny maily, které vám v průběhu hry přijdou (je to jistá alternativa k SMS v GTA IV). Vaše emailová schránka obsahuje i filtr, pomocí kterého můžete snáze zpětně najít email, který hledáte.

Contacts: Ve svém seznamu najdete všechna jména lidí, se kterými jste se potkali a „spřátelili“ (pracovali pro ně). Zajímavé je, že u nich nenajdete jen jméno a příjmení, ale také email, telefonní číslo, adresu a věk.

Stats: V této sekci máte k nahlédnutí statistiky vašeho hraní (kolik procent hry máte za sebou a všechna možná další čísla, tak, jak to známe z ostatních GTA).

Multiplayer: Slouží k hraní multiplayeru. (Více v článku multiplayer).

Systém: Obsahuje nastavení, novou hru, načítání uložených a mazání savů (k dispozici máte jen 2 sloty – 1 autosave a 1 normální).

Music player: Tato funkce je opravdu zajímavá, kdybyste si někdy chtěli zkrátit dlouhou chvíli, tady si můžete poslouchat LC rádia, jak se vám zlíbí. ;-)

Trade info: Všechny informace ohledně obchodování s drogami najdete tady, od inventáře, přes statistiky, profit/propad, až k mapě dealerů a překupníků.

Ammu-nation: Slouží k nakupování zbraní. (Více v článku Ammu Nation).

Ve spodní části obrazovky máte ještě tlačítka rychlého přístupu a to do pokynů k misi, emailů a statistik.


vyhledávání

reklama

editorial

Grand Theft Auto 6 se nám po sakra dlouhém čekání již oficiálně ukázalo. Dočkáme se ale odložení, nebo to tentokrát nenastane? Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies