GTA.cz |

GTA 4 The Lost and Damned

Domácí stránka | RSS kanál | E-mail
GTA.cz

O hře - Hlavní postavy Roman Lipka & M. Biarinec | 06.03.2010

Johnny Klebitz
 
 
 
Johnny je hlavní hrdina prvního DLC (stahovatelný obsah[datadisk]) Viceprezident  motorkářského klubu The Lost MC. V nepřítomnosti Billyho Greye byl prezidentem. The Lost MC je jeho život a vášeň. Má odpor k zabíjaniu a drogám, asi najväčší moralista z gangu The Lost MC.
 
 
Billy Grey
 
 
 
Billy je prezident klubu The Lost MC. Po propuštění z vězení přerušil mír mezi The Lost MC a Angel of Death Liberty. V polovině příběhu ho zatknou a Johnny se stane prezidentem klubu. S Johnnym se moc neshodnou ale navzájem se respektujou.

Clay Simons
 
 
 
Clay je jeden ze tří Johnnyho kamarádů. Jeho starost je obstarat každému členovi klubu motorku. Na zavolání vám přiveze motorku dle libosti.Můžete mu zavolat kvůli pomoci v boji.

Jimmy Fitzerald


Jimmy je jeden ze tří Johnnyho kamarádů. Má na starosti finance klubu. Bude Johnnymu pomáhat v naprosté většině misí. Po poslední misi umírá pod rukama Nika Bellice. Po zavolání vám ve společenské místnosti klubovny schová zbraň.
 
Terry Thorpe
 
 
Terry je jeden ze tří Johnnyho kamarádu. Má na starosti zbrojení gangu The Lost MC. Po zavolání Vám přiveze dodávku plnou zbraní. Můžete si jej zavolat jako pomoc v boji. 
 
Ashley Butler
 
 
Ashley je bývalá Johnnyho přítelkyně. Jako většina žen z The Lost je závislá na heroinu. Jako Niko ji potkáte v jedné misi pro Raye Boccina. 
 
Angus Martin
 
 
 
AngusArgus je motorkář na invalidním vozíčku. V tomto stavě je proto že před pár lety měl těžkou autonehodu s Billym. Budete pro něho plnit nepovinné mise s motorkami.

Jason Michaels



Je spíše vedlejší postavou. Má na starosti vymáhání dluhů. Zemře po druhé misi pod rukama Nika Bellice.
 
Brian Jeremy



Brian je něco jako sekretář. S Johnnym se jenom hádají. Brian pak zradí gang a poštve proti Johnnymu půlku gangu.V misi Bad Standing se můžete po přestřelce rozhodnout jestli ho zabít nebo ho nechat žít.
 
Malc
 


Malc je člen gangu Uptown Riders. Bude vám v několika misích pomáhat a potom ho můžete potkat jako náhodnou postavu.
 
KongresmanTom Stubbs
 
 
 
Kongresman Stubbs je muž který nemá co skrývat (v jedné misi se před vámi kompletně obnaží). Budete pre neho plniť pár misií ktoré by ste na kongresmana určite nepovedali. Po dokončeni príbehu pre neho budete môcť plniť nepovinné misie.
 
Ray Boccino



Pro Raye budete plnit 3 mise,v jedné znich si zahrajete z Nikem jako s NPC.

Elizabeta Torres
 
 
 
Elizabetu už znáte ze základní hry. Je to dealera drog v Bohanu. V jedné její misi si zahrajete poblíž Nika jako NPC.
 
Niko Bellic
 
 
 
Niko je přistěhovalec z Evropy (je to také hlavní protagonista předchozího dílu). Budete ve dvou misích bojovat po jeho boku.Více o něm snad víte sami.

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies