GTA.cz |

GTA 4 The Lost and Damned

Domácí stránka | RSS kanál | E-mail
GTA.cz

Návod na hru - The Lost and Damned M. Biarinec | 09.05.2010

Při čtení návodu doporučuji projít i následující články:


1. Clean and Serene


Odměna: + 750$


Po pěkném intru rovnou začínáme. Ke konci vidíme jak se Billy Grey, prezident klubu The Lost vrací z nápravného zařízení zpět ke svému gangu. Vy jako vice president klubu - Johnny Klebitz jste ho v jeho nepřítomnosti zastupovali.


 

A hned začneme pěkně jednoduchým úkolem. Spolu s ostatními členy gangu odvezte Billyho do vaší klubovny. Po videu, kde si okouknete kousek klubu se musíme vydat pro Billyho motorku. Jeďte tedy do Bohanu.
Až dorazíte na místo spustí se cutscene. Motorka je u konkurenčního gangu Angels of Death. Vydejte se tedy do Northwoodu.



Až dorazíte na místo, postřílejte 9 členů gangu Angles of Death a je skoro hotovo. Poté nasedněte na motorku a následujte svůj gang do klubovny. Během jízdy se na vozovce nejspíše objeví logo klubu (snažte se jezdit ve formaci, jako to bylo vidět v intru). Když na něj najedete a chvíli v něm zůstanete, doplní se vám zdraví a opraví se motorka.
Až dorazíte do klubu, v cutscene se seznámíte s celou budovou a jejími funkcemi. Ať už hraní karet, kulečníku a páky až po TV, PC a postel k ukládání hry.

Po misi vám zavolá Jim, od té chvíle bude na mapě J, kde pro něj budete moci plnit mise.

2.Angels in America


Odměna: + 750$

V cutscene uvidíme v klubovně oslavy Billyho návratu. Když dorazí i Johnny začne malá hádka, tu však přeruší Jason s tím, že před klubem čekají Angels of Death. Ti jsou rozlobení na Billyho, který rozbil příměří mezi oběma gangy, a chtějí vysvětlení. Po tom co Billymu ukáže jeden z nich prostředníček, Billy neváhá a okamžitě ho zabíjí.



Po tom už začímá mise, kde musíte prchající členy Angels of Death zabít. Až tak učiníte, zavolá vám Billy abyste se sním setkali. Ve videu Billy zve Jasona na drink, ale ten musí jet do Brokeru za dívkou. (Že by to byla ta mise, kde Niko má zabít motorkáře, který otravuje dceru Mikhaila Faustina? :) 17. No love frost). Po cutscene mise končí.


Po misi vám zavolá Jim, od té chvíle bude na mapě J, kde pro něj budete moci plnit mise.


3.It´s War

Odměna: + 750$


V cutscene poznáváme muže jménem Dave Grossman, překvapivě je to právník. Johnny není zrovna dvakrát nadšený, že by se právě on měl stát členem gangu (celkově se Johnnymu nelíbí Billyho chování). Billymu však náhle přijde SMS a tak znovu vyjíždíte. Následujte Billyho a snažte se držet ve formaci. Přijedete na místo, kde na Vás čeká hodně členů gangu Angels of Death. No nezbývá vám nic jiného než najít dobré krytí a postupně všechny pozabíjet. Až se dostanete k posledním vzadu, využívejte výbušné sudy a nádrže.



Po zlikvidování všech nepřátel si můžete posbírat jejich zbraně a munici, která se vám jistě brzy hodí. Potom už jen stačí nasednout na motorku a jet do další destinace, kde se opakuje to samé. A začíná video, kde Vám však Billy oznámí, že byl Jason zabit kdesi v Brokeru (mise v GTA IV - No love Frost) nějakým Polákem/ Rusem nebo Srbem, po videu mise končí.



4. Action/Reaction

Odměna: + 1000$


Ve videu vidíme Raye Boccina, toho dobře znáte, pokud jste hráli základní hru. Ale není čas na seznamování, opět se jede ven. Po cestě se držte v předu, protože na dálnici si pak dáte závod, a ten chcete přeci vyhrát.



Až dojedete ke klubovně Angels of Death, Billy vám dá novou "hračku", granátomet. Billy najednou otočí a tvrdí, že to oni zabili Jasona v Brokeru (což není pravda). Potom už jen vystřelte do okna a začně přestřelka. PO zabití nepřátel jich ještě pár přijede na motorkách, ale i ty v pohodě zpoza krytí vyřídíte. Pak už jen zaběhněte s Billym do hořící budovy. I tam čekají nepřátelé, ale dají se zvládnout. Ve sklepě se spustí další cutscene, kde zjistíte pravý Billyho záměr - dvě tašky heroinu. Poté už jen opusťte místo a mise končí.

Po misi vám přijde SMS, kde Billy chce abyste se setkali s Elizabetou Torres.



5. Liberty City Choppers

Odměna: + 1000$


Jim vám vysvětlí, že potřebuje ukrást pár motorek od Angels of Death. Jeďte tedy za Jimem k loděnicím pro náklaďák. S ním dojeďte za restauraci, vyznačenou na mapě.
Až zaparkujete, zobrazí se vám 5 motorek ke krádeži. Pro splnění mise vám stačí 4. Najeďte s nimi tedy na náklaďák a první část mise máte za sebou. Už při lupu Vás ovšem vyruší nepřátelští členové gangu Angels of Death.



Je potřeba je tedy zabít. O to se bude víceméně starat i Jim, se kterým jste přijeli. Pokud budete potřebovat pomoc, stačí vytáhnout mobil a zavolat Terryho nebo Claye - backup.
Pak jen nasedněte zpět do kamionu a odvezte motorky. Při cestě si ale dejte pozor na útočící auta. Ty můžete vyřídit za jízdy, nebo můžete zastavit, vystoupit a "odklidit" je z cesty. V loděnici uvidíte další cutscene, kde se setkáte s dvěma policisty, kteří chtějí nějaký úplatek za mlčení o předešlé krádeži. Brzy to s nimi vyřešíte.

Po misi vás Terry informuje o závodu, který najdete na mapě pod ikonou motorkářské helmy.


6. Bad Cop Drop

Jim

Odměna: + 2000$


Jim je stále rozčilený na policisty z minulé mise. Po videu vám dá automatickou pistoli a ihned začíná menší závod kdo bude na místě první. Až dojedete na místo, spustí se další cutscene, kde Jim policisty naštve.



Ti vás potom sledují, ale dejte pozor abyste je nesetřásli. Potřebujete je totiž dostat na určité místo. (Ke sledování vzdálenosti mezi Vámi a vozidlem, použijte Caps lock.)

Až dostanete vozidlo s policisty na místo kde už čekají vaši přátelé, sesedněte z motorky a připravte si krytí. Až přijedou jejich posily, všechny zabijte a nakonec se dostaňte pryč z okruhu hledanosti.


 

7. Buyer's Market


Elizabeta


Nyní se podíváme na úkol pro Elizabetu. V cutscene poznáte Elizabetu, Playboye a nakonec i Nika. Elizabeta totiž sehnala kupce pro drogy ukradené od Angels of Death.

Začíná tím mise ze základního GTA IV, Blow your cover, v roli Johnnyho. Po zmíněném videu zajeďte pro balíček drog k Braienovi, který se nachází nedaleko.



Potom dojeďte k místu předání a vyjděte do třetího patra. Tam se sejdete s Playboyem X a Nikem. Předání drog však nedopadne dobře, protože je to celé past a najednou jsou všude poldové. Nezbývá nic jiného než se prostřílet ven. Nikoliv však nahorů, jak šel Niko, ale dolů. Tam čeká pár policistů, ale s krytím a nabitou zbraní to zvládnete. Poté venku nasedněte na motorku a zbavte se hledanosti. Zavolá vám Billy, aby zjistil jestli má Johnny peníze, vy mu řeknete co se přesně stalo a on vám mezitím domluvil schůzku s kongresmanem Stubbsem. Na mapě ikona S.

Po této misi vám zavolá jistý agent Jones z FIB a bude chtít nějaké informace o Lost, ale Johnny ho pošle k čertu.



8. Politics

Tom Subbs
Odměna: + 3000$


V cutscene se dozvídáme něco o politice v Liberty City, která je stejně prohnilá jako války gangů. Stubss po Johnnym chce zabití svého strýčka, který má ve 12:30 přiletět helikoptérou na místní letiště. Vraždá má vypadat jako teroristický čin, proto před vchodem dostanete RPG.



Jakmile se na letiště vydáte, tak vám Stubbs pošle SMS, kde zmiňuje svého muže u jihozápadní brány vedoucí z letiště. Jakmile dojedete k letišti uvidíte přistávající helikoptéru. Tu můžete rovnou sestřelit novým RPG a nebo zabít stráže u vjezdu a autem dojet až ke konvoji čekajícímu na Stubbsova strýce a vše udělat zblízka. Jakmile práci dokončíte, zbavte se hledanosti a je hotovo. Následně zavoláte Stubbsovi, abyste ho o svém činu informovali.
Mise volně pokračuje v další.



9. Coming down


Ashley

Ale jakmile dotelefonujete ozve se vaše "přítelkyně" Ashley, že je ve velkých nesnázích. Jestli vám zbyla nějaká munice a zdraví, vydejte se tedy za ní. (Pokud ne, je čas na její doplnění). Až přijede k domu, vyjděte do prvního poschodí. Hned u vchodu do bytu zastřelte prvního nepřítele. Ale pozor, z vedlejšího bytu vyběhnou další chlápci, znichž má jeden basebalku.



Jakmile je vyřídíte, jděte zpět k bytu kde u vchodu použijte krytí. Zpoza krytí zabijte všechny nepřátele a pak už nic nebrání k zachránění Ashley. Tu nakonec odvezte domů.


10. Off route

Tom Stubbs
Odměna: + 5000$

Stubs nyní chce abyste přepadli vězeňský autobus s převáženými vězni, kteří pro něj mají určitou hodnotu svobodní.



Vydejte se tedy k policejní věznici. Doporučuji si vzít nějaké větší SUV a najíždět postupně na policisty, kteří jsou všude kolem autobusu. Jakmile se k němu dostanete spustí se cutscene a pak se ocitáte v roli řidiče. Zbavte se všech hvězdiček (kličkováním v uličkách města) a pak dovezte autobus na smluvené místo, jako vždy, na mapě žlutá trasa. Ve videu vězni poděkují a odplují po moři pryč.

Po misi vám zavolá Stubbs a nabídne další postraní mise, když mu zavoláte.

Přijde vám také SMS od Billyho, že byste se měli sejít v klubovně.


11. This Shit´s Cursed

Billy

Po rozhovoru s Billym zajedete na místo, kde máte předat uloupený heroin čínské mafii. Billy s Brianem chtějí počkat venku, takže dovnitř jdete jenom vy a Jim. Uvnitř však číňané poznají svůj heroin, který prodali Angels of Death a ztrhne se přestřelka.



Následujte Jima a postupně se po lešení prostřílejte do budovy, kde všude opět čekají nepřátelé. Až se po dvou žebřících dostanete dolů, venku uvidíte zmláceného Billyho, kterého zatýká policie. Billy obviňuje Johnnyho a Brian, se kterým se setkáte za budovou také svaluje vinu na Johnnyho. Nyní se stáváte presidentem klubu a musíte Jima a Briana vést do klubovny. Až dojedete ke klubovně spustí se další cutscene, kde uvidíte jak vás Brian osočí ze zrady a stane se tak vašim nepřítelem.

Na mapě se vám zobrazí J , kde budete plnit misi pro Jima.


12.Hit the pipe

Jim
Odměna: + 2000$

Malc sehnal nového kámoše, který má k dispozici pár bomb. Jim si myslí, že by to mohlo Angels of Death na dlouho vyřadit z různých obchodů, a tak  Johnny souhlasí a pár bomb si bere. Teď musíte vysledovat tři dodávky, které jezdí po městě. Na mapě jsou označeny jako červené pohybující se cíle. Doporučuji začít od shora. Jakmile k ní dojedete, přepněte si na nějakou střelnou zbraň - defaultně Q.



Zastřelte spolujezdce a poté stačí najet před auto a hodit před něj bombu. Tu si zvolíte přehazováním zbraní, dostupných na motorce - zmíněné Q. Jakmile podržíte Levé tlačítko myši, odjistíte pojistku a zkrátíte tím dobu výbuchu po odhození, a nebo si prostě stačí najet větší vzálenost mezi vámi a dodávkou. Až vyřídíte první, kde byl pouze ozbrojený spolujezdec je načase najít další. Tam si dejte pozor na dalšího ozbrojence, který sedí v nákladním prostoru, ale i toho snad zbraní zabijete. U poslední dodávky na vás čeká i motorka s jedním ozbrojeným nepřítelem, až tedy zabijete i spolujezdce, můžete v klidu dodávku zničit.

Po misi vám zavolá Jim a nabídne pomoc Terryho a Claye kdykoliv budete v nesnázích. V mobilu - backup.
SMS od Elizabethy - dostupná mise v Bohanu.


13. End of Chapter

Jim
Odměna: + 2000$

Během cutscene se od Jima dozvíte, že Brian chce příměří. Johnny tomu nevěří, ale stejně se tam musíte vydat.
Jako president klubu veďte svůj gang do doků v Aldeney. Tam se spustí další cutscene plná Brianova osočování a nedopadne to nijak jinak než přestřelkou.



Zpoza krytí můžete vyřídit téměř všechny. Ale pozor na přijíždějící dodávky a motorkáře. Jakmile přijede poslední dodávka z levé strany, kde je polorozbořená zeď, přiběhnou další nepřátelé. Až vyřídíte i ty, pusťte se do pronásledování ujíždějících motorkářů, nejlépe bude když je stihnete zabít už v areálu doků. Až všechny zabijete, dojeďte Jima a spustí se cutscene před klubovnou.


14. Bad Standing

Jim
Odměna: + 2000$

V cutscene se sejdete se svými věrnými z gangu a také s Rayem Boccinem. Ten ví, kde se skrývá Brian. Jeďte tedy k Brianovu safehousu. Hned jak dorazíte, přijde vám SMS od Jima, že můžete využít pomoci od Terryho a Claye. Neváhejte a hned jednomu z nich zavolejte - backup.



Až přijedou, pustí se hned do práce a začnou likvidovat nepřátelé, kteří jsou po celém domě. Teď máte na výběr. Buďto hodíte do okna, kde ste předtím viděli Briana, bombu nebo granát a počkáte až Brian začne utíkat. A nebo si k němu postupně prostřílíte cestu. Doporučuji použít druhou variantu a prostřílet se. (Jeslti chcete vidět efektní cutscene, je třeba mít u sebe pistoli - automatickou, desert,...) Jakmile se dostanete dovnitř, zahněte doleva. Tam zabijte tři nepřátele a postupujte ke schodům. Tam narazíte na dalšího a poté se vydejte do další místnosti, vedle schodů doleva.
Tam zabijte tři útočníky a za rohem už čeká Brian. Teď vytáhněte pistoli a můžete se rozhodnout. Buďto necháte Briana jít (potom bude dostupný jako Náhodná postava) a nebo ho prostě popravíte.


15. Heavy Toll

Elizabeta

Elizabetě ukradli Angles of Death nějaké zboží. Spolu s Malcem a jeho kamarády se vydáte k mostu, u kterého jsou mýtné brány. Po cetscene kde se jich zmocníte a poté ukryjete, uvidíte přijíždějící konvoj. Až bude v dostatečné blízkosti můžete začít střílet, ne však na černou dodávku, tu musíte ještě převést jinam.



K zabití všech nepřátel by vám měla pomoci nová zbraň - assault shotgun. Až všechny nepřátele zabijete, nasedněte do dodávky, počkejte až nasedne i Malc a ujeďte z okruhu hledanosti. Dodávka není nikterak rychlá a tak to bude možná trochu problém, ale ne nic nemožného. Až vás policie přestane hledat, zajeďte do Bohanu, do dílny, kde jste vyslechly opraváře motorek, když jste hledali Billyho motorku. Tam ji zaparkujte, rozloučíte se s Malcem a je hotovo.
Pozor! Po misi na vás před dílnou čeká vaše motorka. Ta je dostupná stále u Claye. Ale naproti ní najdete motorku Hakuchou Custom. To je nejrychlejší motorka celé GTA série! A mnoho možností k jejímu získání opravdu není! Více o ní zde.

16. Marta Full of Grace

Elizabeta
Odměna: + 2000$

V cutscene vám Elizabeta sdělí, že potřebuje vyzvednout Martu, která převáží drogy z Puerto Rico a právě přiletěla na letiště. Jeďte na letiště a podívejte se na cutscene, kde Martu osvobodíte z rukou agenta FIB a to neférovým, ale účinným způsobem. Zpoza krytí musíte vyřídit ostatní policisty, kterých je hodně.



Jakmile všechny zabijete (doporučuji používat RPG a pipe bombs) nasedněte s Martou do nejblišího auta a zbavte se hledanosti 3 hvězdiček. Nejlepší úniková cesta je přes malé uličky, ty bohužel u letiště nejsou, ale když se vydáte rovně (z pohledu odkud jste stříleli na policii) přes parkoviště a projedete nějakým areálem továrny blízko letiště, snadno se tak z okruhu hledanosti dostanete. Pak jen stačí vydržet mexicko-anglický dialog s Martou a dovést ji k Elizabetě.


17. Shifting weight

Elizabeta
Odměna: + 3000$

V cutscene uvidíme staré známé. Martu, Malca a Liz i jejího poskoka Andrease. Úkolem bude prodat drogy, které přivezla Marta. Jeďte tedy spolu s Malcem a DeSeanem na místo předávky, je to jen kousek od bytu Liz. V cutscene se pokusíte drogy prodat, ale opět to nevyjde a vy ke všemu přijdete o motorku. (Ta mrcha!). A není času nazbyt přijíždí policie.

 

Jedete tedy s Malcem na jeho motorce. Připravenou byste měli mít assalut shotgun, která se teď bude hodit. Policie vás bude honit hodně dlouho, takže budete určitě potřebovat i vestu. Až tedy s Malcem vjedete na dálnici, střílejte předně na auta co jsou nejblíž vám, ale nezapomeňte chránit i DeSeana, který se nemá jak bránit. Ke konci mostu dálnice sestřelte i vrtulník. Až se prostřílíte k uzavřené silnici vedle autosalonu luxusních vozů, spustí se cutscene. Tam vás policie obklíčí, ale ještě není konec.
Malc ujede skrz autosalon pryč a honička pokračuje. Až projedete nadchodem, očekávejte vrtulník, který musíte sestřelit. Pak budete pokračovat dál tunelem(nezapomeňte stále sestřelovat policejní auta) a potom ze silnice, kde se už hledanosti zbavíte a mise končí.



Po misi vám zavolá Ashley, že byste se měl sejít s Rayem Boccinem v Drusilla's ve čtvrti Little Italy.


18. Diamonds in The Rough

Ray Boccino

Zajeďte tedy do Little Italy. Tam vyslechnete Ashley, která stále jede v drogách. V restauraci si promluvíte s Rayem, který od vás potřebuje "vyzvednout" diamanty od nějakého chlápka jménem Gay Tony. Po cutscene zavoláte svému gangu, ti už čekají na Broker Bridge.



Jsou vyznačení zelemodrou barvou na mapě. Až k nim dorazíte, jeďte vepředu a gang veďte. Jim Vám také pošle SMS, kde opět zmiňuje možnost pomoc Claye a Terryho, kterým můžete zavolat. Zaveďte váš gang do doků, které jistě dobře znají ti co hráli původní GTA IV. Z tuoto lodí totiž přijel Niko Bellic. Až se dostanete na místo sledujte cutscene, kde právě probíhá koupě diamantů od lodního kuchaře. Kupujícím je Gay Tony v doprovodu Luise Lopeze a další postavy. The Lost se skrývají vzadu, ale Luis si jich všimne a začnou s diamanty ujíždět pryč. A začne pronásledování. Těžké to není, stačí do limuzín stále střílet. Nejpravděpodobněji práci dokončíte už na Broker bridge, kde diamanty seberte a odvezte na dvě místa, kde je hodíte do odpadků, jak Ray přikázal.
Mezitím také potkáte další Tonyho bodyguardy, tak i ty zabijte. Až vše doručíte je mise hotová.


19. Roman´s Holiday

Ashley

Před touto misí si doplňte munici i vestu.
Ashley má znovu problémy. Dluží Dimitrimu Rascalovi peníze a aby je nemusela splácet, musíte unést jistého chlápka. Chlápka jménem Roman Bellic. Zavoláte Malcovi o pomoc, jeďte za ním do Algonquinu. Tam si vezmete auto a jeďte k hráčskému doupěti, kde Roman rád gambluje. Zastavte na žluté značce a čekejte.



Až vyjde Roman, vystupte z auta a spustí se cutscene, kde Romana unesete. Až s ním pojedete poblíž mostu spojující Dukes a Bohan a trochu přibrzdíte (stejně budete muset stavět u mýtné brány, takže to preventivně někdě před mostem udělejte), Roman vyskočí a začne utíkat. Doběhněte ho a trošku ho prašťte. Ale nezabíjejte ho! On se umoudří a znovu s vámi do auta nastoupí. Až dojedete na místo, kde Romana vydáte, mise končí.
Ale hned jak skončí zavolá vám Ray Boccino a začíná nová mise, proto doporučuji mít plnou vestu a munici.


20. Collector's Item

Ray Boccino
Odměna: + 10000$
 
Až se dostanete k Libertonian muzeu, vejděte bočním vchodem, projděte přes muzeum až ke dveřím s nápisem exit. Sejděte dolů, kde se sejdete s Nikem. (mise Museum Piece - GTA IV)



V cutscene se prodej diamantů, které přinesl Niko, částečně podaří, ale přeruší ho Luis Lopez zastřelením pár kupců diamantů. Johnny naštěstí stihne sebrat peníze. Nyní se musíte prostřílet ven. Z krytí zabijte par nepřátel a postupujte po ochozech. Nejrpve doprava a poté za roh doleva, ale pozor na nepřátele, kteří se kryjí za podstavci! A už jste u schodů, kde čeká ještě jeden nepřítel. Jinak jich většinu Niko postřílel. Vydejte se ke žluté značce a u východu použijte krytí. Venku čeká velký počet nepřátel, za auty. Většinu jich zabijte a vydejte se ven. Nejlepší bude když si sednete do auta a popojedete k označeným červeným cílům, to jsou Rayovi muži, které musíte zabít. Až všechny zabijete, Johnny zavolá Jimovi, že se sním musí sejít. Jeďte na domluvené místo v Northwoodu, kde mise skončí.


21. Was it Worth it?


V cutscene uvidíte, že Ray Boccino je velmi rozčilený a chce své peníze. Johnnyho zavede do sklepa, kde jeho parťák ošklivě mučí Jima. Ten jim stále nic neřekl a ani Johnny po pár úderech pistolí nic neřekne. Během dialogu Johnnyho s Rayem se spoutanému Jimovi podaří přeříznout provaz a vezme chlápka jako rukojmí a později ho i nožem podřízne.



Johnny s Jimem tedy můžou utíkat. Venku nasednete na motorku a jeďte na místo vyznačené na mapě žlutou značkou. Až budete téměř na místě, zavolá vám Ashley, že na vás Ray poslal zabijáky - ti jedou v autech. Můžete zavolat Clayovi a Terrymu o pomoc, nebo to můžete vyřídit sami. Pokud je budete chtít zabít sám, doporučuji zajít do uličky za bytem Ashley. Útočníci vás nebudou moci obklíčit a vy je budete moci v klidu zabít. Jestliže budete chtít pomoc od Claye a Terryho, musíte se vydat za nimi a počkat až zabijáci přijedou.



Až všechny zabijete jeďte za Ashley ke klubu. Tam se v cutscene dozvíte, že Jim je mrtev a že problémem není Ray, ale Billy. Poradí také, že by pomoci mohl i kongresmen Stubbs.


22. Get Lost


V cutscene se Johnny sejde s kogresmanem v klubovně. Stubbs mu prozradí, že Billy chce hodit své činy (dealing drog) na Johnnyho a Anguse a Johnnymu poradí, že by ho měl zabít.
Po cutscene se vydejte k vězení. Johnny zavolá Terrymu, že potřebuje pomoci s poslední prací. Vyzvedněte od Terryho zbraně z dodávky. Jsou zdarma, takže si naberte úplně všechno a nezapomeňte na vestu a raketomet.



Až dojdete k bráně, použijte raketomet k jejímu zničení a hned můžete zabít stráž na zdech vězení. Mezitím začne Terry s Calyem se střelbou uvnitř. Potom se běžte skrýt za kontejnery z prádelny a zabijte další vězeňskou stráž. Pokračujte doleva, kde čekají další. Zpoza krytí všechny zabijte a vydejte se uličkou dál. Tam ihned použijte další krytí a zabijte nejprve snipera na střeše před vámi. Potom čekají další střáže u dvou dodávek a pokračujte dál rovně kolem plotu a pak doprava.



Tam zabijte další stráže, ale nezapomínejte používat krytí za barely. Až se dostanete k dalšímu vchodu, označeného žlutou značkou, vlevo, kde se spustí cutscene, kde přiletí dvě policejní helikoptéry s posilami SWATu. Těch je hodně, ale spolu s raketometem a dalšími zbraněmi je vyřídíte. Používejte granáty, pipe bombs, cokoliv. Až vyřídíte i druhou vlnu posil, dejte se doprava - malý kulatý vchod, kde na vás čeká Billy - červená značka na mapě. Terry s Calyem zatím zaměstnají další stráže.



Vytáhněte pistoli a konečně ho zabijte (pistole=cutscene). Potom se vraťte s Terrymu a Clayovi, nasedněte na motorku a ujížděte za nimi ven. Dejte si ale pozor na stráže, které postávají kolem. Až vyjedete ven z vězení veďte svůj gang zpět ke klubovně.
Finální cutscene prozrazovat nebudu, tu si prohlédněte sami.

  "Brothers for life, Lost forever."

 

vyhledávání

reklama

editorial

Grand Theft Auto 6 se nám po sakra dlouhém čekání již oficiálně ukázalo. Dočkáme se ale odložení, nebo to tentokrát nenastane? Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies