GTA.cz |

GTA Vice City Stories

Domácí stránka | RSS kanál | E-mail
GTA.cz

Gangy M. Biarinec & Petr Zelenka | 16.09.2008

Cholos (Mexičani):

 

 

Pouliční gang působící v Little Havaně, jejich vozidlem je Cholo Sabre. Jejich hlavním nepřítelem jsou Kubánci a nenávidí Phila Cassidiho. Hned na začátku proti nim děláte několik misý. Na konci hry jsou takřka vytlačeni z Little Havany.

 

 

Los Cabrones (Kubánci):

 

 

Pouliční gang působící též v Little havaně. Mají vozidlo Cuban Hermes a nepřítelem jsou samozřejmě Mexičané. Šéf gangu je Kiedys Alberto Robina, a jeho syn Umberto. Do jisté míry spolupracují s Vance Family.

 

 

Mendez Cartel (Kartel Mendeze):

 


 

Organizuje prodej narkotik na Prawn Island. Členové jezdí ve voze Sentinel XS. Nepřítelem je  Vance Family a Kartel Diaze. Šéfové jsou Diego Mendez a Armando Mendez. Dodávají drogy armádním důstojníkům, ale na konci hry jsou zničeni a do jejich sídla se stěhují The Sharks.

 

 

Diaz Cartel (Kartel Diaze):

 


 

Kolumbijský drogový kartel, organizuje prodej narkotik ve Starfish Island. Na ulicích se nevyskytuje, ale když už tak ve voze Cheetah. Hlavním nepřítelem je Kartel Mendeze a částečně i Gonzales. Šéfem je logicky Ricardo Diaz. Gang je zničen až ve Vice CIty Tommym Vercettim.

 

The Bikers (Gang motorkářů):

 

 

Gang Motorkářů působí po celém VC na  motorkách  Angel bike. A nepřítelem je Vance Family. Tomu všemu šéfuje Big Mitch Baker. Nosí klasické motorkářské věci - kožené oblečení a čas od času německou helmu z první světové války.

 

 

The Army (Vojáci):

 

 

Státní vojsko ve Fort Baxter jezdící vozem Patriot. Největším trnem v oku jim je Vance, kterého nejvíce chce dostat Sgt. Martinez.


 

Sharks:

 

 

Pouliční gang z Vice Pointu, Ocean Beach a Washington Beach. Potkáte je ve vozu Gang Rancher. Bojují proti Vance Family a nemají moc dobré vztahy ani s motorkáři. Poznáte je podle barevného oblečení.

 

 

Vance Crime Family:

 

 

 

Gang Lance a  Vica Vancových. Postupně získají respekt díky prodeji narkotik a provozováním tvz. "Empire Building", zahrnující distribuci drog, prostituci, pašování, kradení, ochranu a jiné. Ve Vice City se už s gangem ze známých důvodů nesetkáváme.

 

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies