GTA.cz |

GTA Vice City Stories

Domácí stránka | RSS kanál | E-mail
GTA.cz

Příběh Petr Zelenka | 16.09.2008

 

    GTA: Vice City Stories nás zavede do roku 1984, dva roky před události z Vice City. Hlavní hrdina Victor Vance právě přicestoval do Vice City aby zbohatnul a získal peníze na léčbu svého bratra. A chce zbohatnout legálně, přidá se do armády. Bohužel nemá štěstí na lidi a jeho velícím důstojníkem je seargant Jerry Martinez, drogový dealer a děvkař.

 

    Potom, co Vic odvede pro Jerryho nějakou práci, je vyhozen z armády, protože v jeho pokoji byly nalezeny Martinezovy drogy. Sen o legálním zbohatnutí se rozplynul a Victor začne pracovat pro Phila Cassidiho. Ten mu nabídne pracovat pro manžela jeho sestry a příběh se začne zamotávat.

 

 

 
    Marty Jay Williams není dobrým manželem. Mlátí svojí ženu a vyhožuje jí, Vic se proto rozhodne ho zlikvidovat. Poté pomalu začne vztah s jeho bývalou manželkou a Philovou sestrou Louise. Přebere po Martym všechen byznys a stane se nečekaná věc - do města přijede Vicův bratr Lance Vance, kterého dobře známe z Vice City.

 

    Lance se nejdříve zaplete s agentem FBI Forbesem, poté bude mít zase problémy s drogovými dealery a Vic díky tomu získá kontakty a začne spolupracovat s lidmi jako je Diaz, Gonzales nebo bratři Mendezovi. Do toho všeho se Martinez touží pomstít za ukradený kokain. Vše vyvrcholí smrtí Louise, obou Mendezů i Martineze. Lance i Victor později odjedou z Vice City, aby si užili své peníze. V roce 1986 se oba vrátí, ale to už je jiný příběh.

  

                        

 

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies