GTA.cz

Policejní hvězdičky Štefan Šmihla | 03.09.2008

1) Prvý stupeň
 
 
Jednoduché, ale čoskoro získate aj vyšší stupeň, pretože pravidlá sú tu prísné. Stačí zraziť 2-3 ľudí a polícia je hneď za vami. Utečiete im prestriekaním auta, splnením Kill Frenzy alebo misiou a bonusom Gouranga. Ide po vás maximálne jedno policajné s jedným policajtom, ktorý má zbraň 9mm.
 
2) Druhý stupeň
 
 
Polícia sa zosilňuje, naháňajú vás dve policajné auta a každé s jedným policajtom. V najužších cestách môžu spraviť zátarasy. Stále majú zbrane 9mm. Utečiete im prestriekaním auta, splnením Kill Frenzy alebo misiou a bonusom Gouranga.
 
3) Tretí stupeň
 
 
Viacej hliadok, idú po vás tri policajné autá a každé s policajtom ktorý má 9mm. Zátarasy sa objavujú aj na širších štvorpruhových cestách. Majú pištole 9mm. Utečiete im prestriekaním auta, splnením Kill Frenzy alebo misiou a bonusom Gouranga.
 
4) Štvrtí stupeň
 
 
Pokiaľ si nebudete meniť auto, alebo jazdiť po šesťpruhových cestách, tak vás polícia iste chytí. Idú po vás štyri policajné autá a v každom je policajt so samopalom. Na štvorpruhových cestách sa robia zátarasy s policajtmi, ktorí majú tiež samopaly. Utečiete im prestriekaním auta, splnením Kill Frenzy alebo misiou a bonusom Gouranga.
 
Ak vás polícia chytí, nič zlého sa nedej, pokiaľ ste neplnili nejakú misiu. Maximálne vám zoberú zbrane a trochu peňazí. Ak ste chytení behom misie, tak ju nesplníte. Ak máte policajnú priepustku nájdenú v krabici na ulici, tak akurát nesplníte misiu, ale zbrane vám zostávajú.
 

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies