GTA.cz

Tipy a triky Michal Deus | 01.09.2008

Tipy a triky jsou převzaté z programu Scorpion's Wincheater.
 

1) Auta Kill Frenzy :


1. V chapter 1 - San Andreas jeďte rovně (tedy napravo). Potom na konci silnice zabočte dolů, jeďte vpravo a hned u první křižovatky nahoru. V zahradě tam je Monster Track brouček. Je to Kill Frenzy. A poblíž jsou takoví ti zpívajíci maníci. Když je všechny přejedete, tak máte od fízlů
pokoj a dostanete život (jakýmkoliv autem můžete přejet ty zpívající maníky a zbavíte se poldů a život dostanete)

 
2. V chapter 1 - San Andreas jeďte ůplně dolů, kde je parkoviště. Tady najdete zvláštní auto Love Wagon, které vysílá ty malé formulky s výbuchem. Zase je to Kill Frenzy. Když vyjedete z tohoto parkovište a pojedete rovně (vpravo), tak u první nebo druhé křižovatky jeďte nahoru  a pak jeďte doprava - bude tam další parkoviště s dalším Kill Frenzy Love Wagonem.
 
3. V chapter 1 - San Andreas je v čínské čtvrti autobus jménem JESUS. Je to opět zase další Kill Frenzy.
 
4. V chapter 1 - San Andreas naleznete dva tanky :

První tank je v přístavišti. Musíte projet takovou budovou.
Druhý tank je u toho velkého červeného mostu u budovy se zbraněmi. Jeďte za ni a projeďte budovou, pojedete po takové písčité cestičce až dojedete k ostůvku s tankem. 
 
 

2) 


Když se chcete dostat přes plot, přistavte si k němu cisternu nebo autobus, a podlezte ho pomocí mezerníku. Stejně se dá dostat i zpět. 
              

3)

 
Když naleznete železnou ohradu s tankem a nemůžete se do ní dostat, ukradněte někde sanitku, zapněte sirénu a najednou se přes závoru v klidu dostanete ! 
    

4)

 
Ve výběru osob si napište 2 a více cheatů do různých postav, ale spusťte to z jiné !! 
 

5)

 
Jak si vydělat dost peněz ? Najdete si vlakovou stanici s výstupištěm jen na jedné straně. Vezměte plamenomet a ukradněte vlak. Potom vystupte a začněte střílet, až nebude nikdo živý. Vstupte zase do vlaku, ukradněte ho a všechno zase zopakujte. Lidé budou nekonečně vycházet z vlaku. Dejte pozor, aby vám neujel! 
                 

6)

 
Když vás hledají fízlové, tak si vezměte nějaké auto a zajeďte ke zdi (strana řidiče musí být u zdi). Ať dělají poldové co chtějí, nevyhodí vás  z auta. Naopak vy je můžřete pohodlně likvidovat tak dlouho, dokud se budou objevovat. Až přestanou chodit, můžete si vzít jejich auto a odjet. 
                 

7)

 
Když nasednete do auta, které má zabudovaný alarm, začne troubit,  nebo houkat. Jestli vás to nebaví poslouchat, stačí z auta vysednout a zase nasednout a alarm přestane. 
 

8)

 
Víte jak získat 25000$ ? Najděte ve městě oranžové tajtrdlíky, jak jdou těsně za sebou a až půjdou přesně v rovině, tak je prostě jednoduše přejeďte a na obrazovce by se mělo objevit GOURANGA, když se to neobjeví,     tak jste je přejeli špatně.

 

9)

 
Když chcete získat opravdu hodně peněz, tak najděte ve městě Docky (přístavy, kde je taková žlutá konstrukce = jeřáb), zajeďte pod ní s  kterýmkoliv autem nebo motorkou, kromě sanitek,policejních aut, hasičů, cisteren, autobusů, kamionů a limuzín; až zajedete pod jeřáb, tak vystupte a jeřáb si auto nebo motorku vezme a dostanete za to peníze, je to takovej bazar vlastně.
 

10)

 
Zde je přehled kolik peněz dostanete, když zajedete s nějakým autem nebo      motorkou (nepoškozeným) pod jeřáb : 
      
Beast GTS, Cossie, Counthash, Penetrator2 : 12000$ 
      
Superbike, Porka, Speeder, F-19, Hot Rod :  10000$ 
      
Impaler, Jagular, TV Van, Penetrator1, Stinger Z29, Roadster, Itali GT, Mamba, Classic, Porka Turbo, Itali, Bulldog, Stinger, Thunderhead, Itali GTB, Panther :            8000$ 
       
Mundano, Stallion, Pickup2, Repair Van, Transit Van, Flamer : 6000$ 
      
Challenger, Portsmouth, Pickup1, Jeep 4x4, Van,LeBouham, Brigham, 29 Special, Vulture :     4000$ 
      
TAXI, Bug,Bike : 2000$ 
        

11)

 
Někdy jsou u silnice zaparkovaná auta. Ochranu proti ukradení (půjčení) mají zabudovanou až od třetího (nebo od druhého) města. Většinou se  zobrazí nějaká hláška a nahoře se zobrazí "Auto vybuchne za 4...3...2...1...0" Jistě si dovedete představit co se vlastně stane. Někdy : "Ukradls mi auto parchante, za to tě zabiju" a začnou vás honit ty maličké a "roztomiloučké" formulky na dálkové ovládání s výbušninou. Viz druhé město : jeďte hned ze začátku dolů a na parkovišti stojí vagónek. Nasedněte do něj.  
 
Ve třetím městě jsou hned 2 tanky, pokud vím. První : Ze začátku nahoru a  tam za plotem stojí (ten tank). Máte dvě možnosti : buď přistavíte něco velkého a pomocí mezerníku podlezete (to už tady je napsáno) nebo si vezměte motorku (bike/superbike), jeďte doprava až k trávníku a doleva        mezi domy. Vyjedete nahoru, přeskočíte (nesmíte moc, jinak to bouchne) a      vezměte si tank. Kus plotu zmizí a vy můžete klidně zmizet. Druhý : Jeďte někam tam doprava, až se dostanete k pláži. Když na ní nejsou ručníky, jeďte nahoru po mostě a doprava. Dolů, dolů, dolů a narazíte na schody. Cestou seberete vestu a dojdete k tajnému vojenskému území, objeví se hláška "nepřítel, zničte jej", nebo něco takovýho, povražděte několik vojáků a vypůjčeným tankem jeďte dolů na hlavní silnici. 
         

12)

 
Když vás chce policajt dostat z auta ven, tak stále mačkejte [CTRL] a šipku nahoru a zabijete vy policajta.
 
Jak najít tank : seberte autobus a jeďte na horu, dokud neuvidíte telefon. Pak zahněte doprava a jeďte, dokud neuvidíte železný plot. Dejte  k plotu autobus a podlezte ho ([CTRL]=střílení). 
             

13)

 
1. Tip pro obranu proti flojdům : ukradněte tak 5 aut a jeďte do středu nějáké velké ulice. Všechna auta tam naskládejte do kruhu (nesmí být žadný průchod). Auta zničte a zabijte pár lidí, abyste přivolali flojdy. Mezeníkem přeskočte do kruhu a vemte si plamenomet. Přes zničená auta na flojdy budete moct střílet plamenometem a oni ne.
 
2. Trik se dvěma vlaky : na začátku kola jste u vlakového nadraží. Čmajzněte pár aut a najeďte jimi na koleje vodrovně. Jestli nevíte jak, tak se trošku rozjedete a zmáčknete [ENTER]. Auto dojede na koleje a exploduje. Teď čekejte než přijede vlak. Jestli jste to udělali dobře,  tak se vlak zasekne. Poté čekejte na další vlak. Ten to do toho prvního napálí a oba dva vybouchnou. Vybouchne i Vlaková stanice.

3. Trik s Flodjským autem : když jedete někde v přístavišti a jsou před vámi flojdi, tak je opatrně můžete táhnout před sebou. Můžete je hodit do vody a uvidíte co se stane !
 
4. Hru Gta můžete dohrát dvěma styly hry : 1. splníte úkoly nebo 2. budete tak dlouho zabájet lidi až dosáhnete červeného skóre a objeví se červená  šipka.
    Pár malých rad :
    - s tankem můžete jezdit i do opravny.
    - tlačítkem, kterým troubíte, můžete s pomocí šipky otáčet dělem tanku.
    - tlačítkem, kterým troubíte, za chůze grgáte.
    - motorkami lze jezdit i po schodech. Skákat z baráku na barák.
    - tank je nejsilnější vozidlo ve hře.
    - auty i motorkami lze jezdit po stromech (San Andreas).
    - člunem, který je v editoru, lze jezdit téměř pod celým městem.


14)

 
Jak se dostat k tanku – Pokud se chcete dostat k tanku stačí někde najít sanitku.(pokud někoho zabijete přijede hned). Pak jeďte do North fort law a vjeďte do oblasti.Pak nasedněte a užívejte si jízdu v tanku.  


15)

 
Jak se dostat do skladu s auty:V San Andreas je policejní sklad do kterého lze dostat v policejním autě.
 

16)

 
Viete ako získať veľmi veľa peňazí? Nájdite si dake oplotene parkovisko (dobre su vo Vice city) a ukladajte don tesne vedla seba auta do radou (iba auta), ked si budete mysliet, ze ich mate dost (nedavajte ich tam vela lebo po case auta zmyznu), zoberte si raketomet vyjdite s parkoviska a strelte do krajneho auta, od neho začnu vybuchovať dalšie auta a dostanete pekne
veľku kopu peňazí (Ja som dostal tolko ze sa to nezmestilo do toho pocitadla na peniaze a zamrzla mi hra  ).Ja som takto rychlo presiel Vice city.
 
Zaslal: Pavel Démuth (palo525@zoznam.sk)

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies