GTA.cz

Zbraně a bedny Vojtěch Dittrich & Ján Trenčanský | 03.09.2008

Jistě víte, že pokud chcete získat nějakou zbraň nebo užitečnost, je nutné rozbít bedýnku. Tady máte jejich obsah (mimo pěsti, tu máte pořád).

 

1)  Pěst

 

 
 
S tímhle toho moc nezmůžete, jsou spíš jen tak pro okrasu.
 
2) Pistol
 
 
Je to slabá zbraň, ale v núdzi pomôže. V boji proti väčším skupinám nepriateľov by som ju neodporúčal. Vyskytuje sa veľmi často hlavne pri nemocniciach a policajných staniciach. 
 
3)  Machine Gun
 
 
Je o veľa účinnejší než pištoľ. Efektívny je hlavne proti väčším skupinám nepriateľov. Vyskytuje sa menej než pištoľ, ale dá sa v pohode nájsť. Hlavne pri telefónoch.
 
4) Rocket Launcher
 
 
Zbraň, ktorá je použiteľná iba proti vozidlám, alebo väčšej skupine nepohybujúcich sa ľudí proti jedincom je nepoužitelná. Je zriedkavejšia ako plameňomet, takže si treba naozaj dobre zapamätať, kde sa nachádza.

5) Flame Thrower
 
 
Veľmi účinná zbraň. Dá sa použiť proti vozidlám, ale aj proti ľuďom hlavne brániacim sa nejakou ďalšou zbraňou. Nevýhoda je krátky dostrel. Vyskytuje sa zriedka, takže keď na nejakí narazíte tak si dobre zapamätajte kde to je.
 
6) Kill frenzy
 
 
Je to mise, kde a) jezdíte autíčkama a musíte zničit stanovený počet aut
                         b) střílíte samopalem a musíte zabít stanovený počet lidí
 
7) Klíč od vězení
 
 
Bez tejto karty je nebezpečné púšťať sa do nejakej ťažšej missie. Hlavne pokiaľ máte u seba  lepšie zbrane. Karta spôsobuje, že pokiaľ vás zatkne polícia, tak vám ostanú zbrane.
 
8) Policejní úplatek
 
 
Po zobratí tejto veci vás prestanú naháňať policajti. Vyskytuje sa veľmi zriedka.

9) Brnění
 
 
Vesta je spôsob ochrany pred zbraňami. Určitý počet nábojov vám neuškodí.
 
10) Srdce
 
 
Přidá vám život.
 
11) Speed Up / Car speed up
 
 
Záleží iba na tom, či to zoberiete, keď ste v aute alebo peši. Výrazne do zvýši vašu rýchlosť či už na aute alebo peši. Ale pozor iba na určitý čas. Je to dobré pri naháňačkách.
 
12) Multiple Up
 
 
Znásob vaše další akce - vyděláte více peněz.

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies