GTA.cz

Golf M. Biarinec | 23.08.2013

 

 

Svěží golfové hřiště v poušti? Je to fata morgána? Ne, je to vedlejší produkt rozumného využívání vody, takže pracháči si mohou zahrát golf v exkluzivním Los Santos Country Klubu. Pojďte strávit čas a odpalovat  s privilegovanými a okázalými lidmi.

 

Buďte jako VIP!
Pokud jste příliš líní nebo nemůžete najít sluhu, aby vám nesl zavazadla, můžete se projíždět kolem v malém elektrickém autě, přestože byste v žádném jiném případě v hybridním autě nejeli.

 

  

 

Členství
Los Santos Country Club byl obviněn z mnoha věcí, ale nikdy ne z vstřícnosti. Zvyk a formálnost jsou přednostmi tohoto klubu. S podnikovými magnáty a celebritami se tu zachází se stejným opovržením.

Nový začátek
Díky nedávnému schválení zákonů o rovnosti oznámil LS Country Club přijetí dvou pečlivě vybraných žen. Samozřejmě jsou všichni zváni k přihlášení se do klubu, i když výběrová kritéria zůstávají tajná z právních důvodů.

Poplatky v klubu
Toto je exkluzivní klub pro lidi, jako jste vy- lidi platící za vstup do klubů, které si zachovávají vznešenost instituce, založené jako finanční překážka pro nežádoucí osoby. Ti, kteří si cení svého soukromí, se mohou spolehnout, že zvídaví novináři budou vyvedeni z pozemku a bude se s nimi zacházet s takovou úctou, jakou si zaslouží.

 

vyhledávání

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Parkour - Tobias1102_SK

editorial

Grand Theft Auto 6 se nám po sakra dlouhém čekání již oficiálně ukázalo. Dočkáme se ale odložení, nebo to tentokrát nenastane? Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!