GTA.cz

Najdi místo 2016 Honza Svatoš | 27.10.2016

Popis soutěže:

 

Soutěž Najdi místo je zpět! Chcete si ověřit své znalosti GTA V? Znáte mapu GTA V tak dokonale, že poznáte každé místo na screenshotu? Tak si to pojďte ověřit! Vyhrává ten, kdo najde v několika kolech námi uvedená místa a pořídí jejich vlastní fotku. Odměna nebude velká, odznáček, maximálně tričko, ale účelem přece je se hlavně pobavit!

Předchozí ročníky soutěže: 2013, 2009, 2008

Pravidla:


Poznejte uvedené místo ve hře, udělejte vlastní screenshot (u konzolí stačí fotka mobilem) a pošlete ho na adresu gtasoutez@gmail.com s předmětem "Najdi místo - Xté. kolo" a se svým jménem nebo přezdívkou. Přidejte popis nebo raději mapu s vyznačením místa. Při ukončení každého kola zveřejníme ty nejrychlejší z Vás a také správné řešení pro ty ostatní, co místo nenajdou. První tři úspěšní hledači dostanou z každé kolo body do celkové tabulky a po skončení celé soutěže odměníme vítěze z několika prvních míst.

 

KONEČNÁ tabulka výsledků:

 

Až poslední kolo, které bylo dvojnásobně bodované, rozhodlo o prvním místě. Real Bone ukázal, že GTA 5 zná jako své boty a možná ještě lépe ;) Za odměnu dostane naše redakční tričko a odznáčky GTA.cz. Rickkeee dostane oba naše odznáčky (černý i bílý - může je nosit podle špatné/dobré nálady :D) plus jeden bonusový se srdíčkem, a Dave13666 s Vladimírem (jo, jsou Vánoce, i čtvrté místo něco dostane) dostanou po odznáčku. Sice to nejsou bůhví jaké odměny, ale lepší než drátem do oka nebo RPG do zadku ;-)

 

1. Real Bone 27
2. Rickkeee-Janahornackova 23
3. Dave13666 20
4. Vladimír Uhrík 13
5. EurosJKM 6
6. Matúš Koščo 6
7. Ha3X 5
8. Kubasgames 4
9. Mattsy 4
10. SpeedyRacer10 4
11. Ford_CrownCZE 3
12. Luboš 3
13. mr. smith 3
14. Ondřej "ice_B_" Přibylský 3
15. Mirec-68 2
16. PalmZovič 2
17. Sam.Herodes 2
18. Dirty 1
19. Jacob 1
20. Mandingo_SK 1
21. Plikonius Aceus Divinus Maximus 1
22. Tomas001cz 1

 

 

Jak bodujeme? Za první místo (nejrychlejší odpověď) jsou 4 body, za druhé místo 3 body, za třetí 2 body a za každé další místo1 bod. Pokud uveřejníme Váš screen jako zadání kola soutěže, získáváte dva body, ale logicky se toho stejného kola nesmíte zúčastnit. Poslední 10. kolo bylo bodováno dvojnásobným počtem bodů.

 

Rekapitulace všech kol a výsledků:

 

1. KOLO:

Pro začátek asi moc těžké, protože interiér budovy F.I.B. poznali jen 4 hráči, jejichž emaily nám přišly v tomto pořadí:

  1. Ha3X
  2. Luboš
  3. PalmZovič
  4. Kubasgames

 

2. KOLO: 

Jednoduché kolo? Podle počtu správných odpovědí asi ano, budu muset přitvrdit :) Všichni správně poznali, že jde o budovu č. 0605 na Spanish Avenu. Správné odpovědi přišly v tomto pořadí:

  1. Dave13666
  2. Kubasgames
  3. EurosJKM
  4. Jacob
  5. Ha3X
  6. mr. smith
  7. Dirty
  8. Matúš Koščo
  9. Real Bone
  10. Vladimír Uhrík
  11. Plikonius Aceus Divinus Maximus

 

3. KOLO: 

Vidíte, já to říkal, stačilo přitvrdit a hned přišly jen DVĚ správné odpovědi. Co se dá dělat :) A tady je řešení pro ostatní a oba vítězové:

  1. Rickkeee-Janahornackova
  2. Real Bone

 

 

 

4. KOLO:

Že bych to přeháněl? :) Ano, ale tato číslice se nachází na betonové patce každého velkého billboardu, jak napsal Real Bone, takže správných odpovědí mohlo být i více. Přesto přišly jen DVĚ správné odpovědi a ZASE od těch samých profíků! Gratulujeme:

  1. Rickkeee-Janahornackova
  2. Real Bone

 

5. KOLO:

Konečně větší účast. Nechal jsem toto kolo běžet delší dobu a také vybral lehčí obrázek. Gauč je ve světě GTA V na více místech, ale tento konkrétní byl z letiště v Sandy Shores. Nicméně uznávám všechna poslaná místa :) Zde jsou výherci v pořadí, ve kterém přišly jejich odpovědi:

  1. Vladimír Uhrík
  2. Rickkeee-Janahornackova
  3. SpeedyRacer10
  4. Matúš Koščo
  5. Mattsy

6. KOLO:

Tak jsem si naivně myslel, že třeba někoho nachytám. No tak ne :) Jasně, byl to screen to z GTA V, konkrétně je to reklamní poutač u fast foodu na Davis Quarz u Sandy Shore - vpravo je mapa, kdyby to někdo chtěl vědět úplně přesně. A zde jsou klasicky výherci v pořadí, ve kterém přišly jejich odpovědi - tentokrát je to slušná řádka lidí:

  1. Dave13666
  2. Vladimír Uhrík
  3. Rickkeee-Janahornackova
  4. Ford_CrownCZE
  5. mr. smith
  6. Mandingo_SK
  7. Real Bone
  8. EurosJKM
  9. SpeedyRacer10
  10. Matúš Koščo

 

 

7. KOLO:

Dneska po obědě mě napadlo, podívat se, jestli někdo náááhodou neposlal email se správnou odpovědí. Načetly se mi nové zprávy a spadla mi brada! Tolik odpovědí, to tu ještě nebylo. Takže to bylo tak lehké? Asi ano :) No počkejte příště! :) Zde je mapa s řešením (totem v Tongva Valley) a výherci v pořadí, ve kterém přišly jejich odpovědi:
  1. Real Bone
  2. Ondřej "ice_B_" Přibylský
  3. Vladimír Uhrík
  4. Dave13666
  5. mr. smith
  6. Rickkeee-Janahornackova
  7. Mattsy
  8. SpeedyRacer10
  9. Tomas001cz
  10. EurosJKM
  11. Matúš Koščo

 

 

8. KOLO:

Jak jsem minule napsal "no počkejte!", tak jsem měl pravdu a dostal jsem Vás :) Jen čtyři správné odpovědi, ve kterých bylo uvedeno, že hala s nápisem AUTOS je v Grapeseed - přikládám mapu se zakreslením místa. A tady jsou výherci v pořadí, ve kterém přišly jejich odpovědi:
  1. Dave13666
  2. Real Bone
  3. Rickkeee-Janahornackova
  4. EurosJKM

         + dva bonusové body pro autora výzvy s nickem  Sam.Herodes

 

9. KOLO:

Relativně lehké kolo, přišlo hodně správných odpovědí. Ano, byl to vrcholek obelisku před observatoří na kopci nad Los Santos! Pro pořádek přikládám mapu se zakreslením místa a výherce v pořadí, ve kterém přišly jejich odpovědi:

  1. Real Bone
  2. Rickkeee-Janahornackova
  3. Mirec-68
  4. Vladimír Uhrík
  5. Dave13666
  6. EurosJKM

 

10. KOLO:

Tak nakonec to nebylo tak těžké, protože onen tag 69 byl na více místech. Původně jsme mysleli, že je jen jeden, ale z Vašich odpovědí se ukázalo, že jsou skoro všude :) Proto je škoda, že nesoutěžilo více lidí. Na mapě je zobrazeno původní místo, které nám poslal Vladimír Uhrík a které jste měli najít. A teď už stačí uvést jen výherce tohoto kola:

  1. Real Bone
  2. Dave13666
  3. Rickkeee-Janahornackova
  4. Mattsy
  5. Matúš Koščo

         + dva bonusové body pro Vladimíra Uhríka za inspiraci s místem

 

Soutěžením nevzniká žádný právní nárok na výhru, pořadatel může dodatečně upravit pravidla i během hry, případně soutěž ukončit.

vyhledávání

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Parkour - Tobias1102_SK

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!