GTA.cz

Návod na hru část 4 M. Biarinec | 02.02.2009

 83. The Special Someone

Odměna: ? Klid v duši
 
Po dokončení misí Weekend at Florian , Pest Control a Liquidize Assets vás kontaktuje U.L Paper a řekne, že Darka Brevice přivezl do města. K vyzvednutí má dojít na letišti.
Niko zavolá Romanovi a řekne mu o Darkovi. Roman chce jít s Nikem, tak pro něj jeďte a pak rovnou na letiště. Roman během jízdy prohodí pár vět o tom, že je konečně konec a podobě. Mise je takovým vyvrcholením Nikova hledání a celé je to velmi emotivní.
Až dorazíte na letiště budete sledovat jen cutscene. Z dodávky vyhodí Darka. Ten Nikovi všechno vysvětlí a my se dozvíme, že celou jednotku zradil pro 1000$. Darko nakonec prosí o to, aby ho Niko zabil, že mu tím udělá službu, ale Roman říká ať to Niko nechá být, ať není jako on.
Teď máte na výběr. Zabít ho, nebo ne?
Rozhodnutí je na vás, žádný vliv na děj to mít nebude. Je jen na vás, co vám přinese klid.
Poté jen dovezte Romana k Bruciemu.
 
Zavolá Pegorino, že se chce setkat v Tudoru.
 
 

 84. One Last Thing

Jimmy Pegorino 
 
Ve strip clubu se setkáte s Jimmym. Ten má potíže a potřebuje uzavřít s Rusy obchod, aby zachránil svůj rodiný biznys. Jimmy našel kupce drog, které Phil ukradl (drogy z mise Truck Hustle). Jimmy chce, aby jste znovu spolupracoval s Dimitrim, který je tím kupcem.  Niko odmítá, ale Jimmy slibuje opravdu hodně peněz. Niko souhlasí.
Po cutscne Niko zavolá Romanovi, který mu spolupráci s Dimitrim odsouhlasí, že peníze se hodí.
Potom zavolá i Kate, ale ta Nikovi poradí, aby to nedělal.

Na radaru se objeví dvě ikony.
 
   

   Obchod   X   Pomsta

 
Paradoxně, když se rozhodnete pro Obchod, zemře Roman. A když pro Pomstu, tak Kate. Rozhodnutí je na vás.
 
 

85. If The Price is Right

Phil
Odměna: 250 000$ Když se rozhodnete pro Obchod, běžte na ikonu $. Phil vám během cesty vysvětlí co se stalo s obchodem.
Dimitri předá heroin kupcům zatímco vy s Philem půjdete sebrat peníze.
Až dorazíte k přístavům, zavolá Dimitri, že se rozhodl jim heroin neprodat. Peníze jim prostě bez obchodu seberte. Tak běžte s Philem na střechu budovy. On prostřelí střešní okno a jste uvnitř. Tam na vás čeká opravdu hodně nepřátel. Následujte Phila a prostřílejte se až k malé kanceláři. Tam jsou peníze. Ty sebere jeden z bývalých kupců heroinu a ujíždí s nimi pryč. Venku nasedněte na motorku a počkejte na Phila. Sledujte náklaďák, ze kterého budo vypadávat sudy, dejte si pozor. Až budete mít možnost, jeďte vedle náklaďáku a zastřelte řidiče a vezměte peníze, které nejspíše vypadnou na zem. Pka jen dovezte Phila do bezpečí.


 86. Mr. & Mrs. Bellic (Obchod)



Po předchozí misi vám zavolá Roman a připomene, že máte přijít v 10:00 ke kostelu. Nezapoměňte na oblek z Perseusu.

Následuje cutscene. Na svatbu dorazili všichni přátelé jako Little Jacob, Badman, Brucie a Bernie. Roman a Mallorie se vezmou a po obřadu jdete všichni ven. Při gratulacích a oslavování venku se jeden z Dimitriho mužů pokusí zabít Nika. Niko se s ním pere a při tom když Niko odzbrojuje útočníka, zbraň nešťastně vystřelí a zasáhne Romana. Roman umírá.
Tak nastane jeden z horších konců.

Po videu se Niko druhý den vzbudí v safehousu v Bohanu.


 87. A Revenger's Tragedy (Obchod)



Do této mise potřebujete granáty, RPG a vestu.
Po svatbě vám zavolá Jacob, že našel Pegorinovi bodyguardy a věří, že vás k němu dovedou.

Po cutscene sledujte bodyguardy. Nestřílejte, jinak vás nedovedou na místo.
Až budete na místě, Jacob odejde a vymyslí další plán. Jste za autem a sami. Vezměte si RPG a začněte odpoalovat auta, za nimi jsou útočníci. Další jsou i na střeše vpravo. Zabijtete je všechny, běžte tedy ke vchodu do bývalého kasina.

Jacob vám pošle SMS, že má plán na útěk. A napíše, měj otevřené oči.

Tam vhoďte pár granátů a zabijte zbytek útočníků. Potom běžte rovně a doleva, tam v cutscene Dimitri zabije Pegorina a začne utíkat nahoru. Běžte za ním na střechu, tam zabijte další jeho lidi a sledujte ho jak nasedá do helikoptéry, Niko se sice chytne, ale spadne do vody. Nastupte na člun a sledujte ho, až přiletí Jacob s helikoptérou a vyzvedne vás. Sledujte Dimitriho, bude to trošku tvrat, ale nakonec ho dostanete. Až mu poškodíte  helikoptéru přistane.  Na ostrově zabijte pár policistů, nebo si jich prostě nevšímejte a jděte za Dimitrim. Tam do něj párkrát střelte až upustí zbraň a spustí se vaše poslední cutscene. V ní Dimitri umírá a náš příběh končí.
 
 

88. A Dish Served Cold (Pomsta)

 
Rusové nakládají heroin na loď a Dimitri to celé řídí v nákladovém prostoru.PO cutscene vám žlutá šipka ukáže můstek, ze kterého můžete otevřít podpalubí a nákladový prostor. Loď je opravdu hodně střežená a nebude lehké se prostřílet na můstek a poté do podpalubí.

Hned jak přijdete, běžte nahoru na jeřáb. Tam je sniperka se kterou  pohodlí zlikvidujete stráže u vchodu na loď a pak pár nepřátel na lodi. Až dojdou náboje, bežte na loď. Tam se prostřílejte až do kajut. Tam je další vlna odporu, ale i tu zvládnete. Až se dostanete nahoru na můstek, otevřete nákladový prostor. Pak běžte zpět ven. Uprostřed lodi je vchod do podpalubí, skočte tam a zabijte zybtek útočníků. Zbývá jen Dimitri. Toho konečně zabijete. Doporučuji nepoužít granát, ale zabít Dimitriho pistolí, spolu s dialogem.

Až vyjdetez lodi Niko zavolá Romanovi, který jeho rozhodnutí chápe. Při tom Niko řekne, že to skončilo, tam kde to začalo. Protože to byla ta loď co Nika do LC přivezla.

Zavolá vám také Phil a řekne, že rozumí vašemu rozhodnutí.


89. Mr. & Mrs. Bellic (Pomsta)



Po předchozí misi vám zavolá Roman a připomene, že máte přijít v 10:00 ke kostelu. Nezapomeňte na oblek z Perseusu. Poté jeďte vyzvednout Kate.

Následuje cutscene. Na svatbu dorazili všichni přátelé jako Little Jacob, Badman, Brucie a Bernie. Roman a Mallorie se vezmou a po obřadu jdete všichni ven. Při gratulacích a oslavování venku, přijíždí auto. V něm je Pegorino a chce zabít Nika, ale nešťastně zabíjí Kate.

Po videu se Niko druhý den vzbudí v safehousu v Bohanu.


90. Out of Commission (Pomsta)

Do této mise potřebujete granáty, RPG a vestu. Po svatbě vám zavolá Jacob, že našel Pegorinovi bodyguardy a věří, že vás k němu dovedou. Najdete ho v Koresh Square a v autě je i Roman.

Po cutscene sledujte bodyguardy. Nestřílejte, jinak vás nedovedou na místo.
Až budete na místě, Jacob s Romanem odejdou a vymyslí plán na útěk. Jste za autem a sami. Vezměte si RPG a začněte odpalovat auta, za nimi jsou útočníci. Další jsou i na střeše vpravo. Zabijtete je všechny, běžte tedy ke vchodu do bývalého kasina.

Jacob vám pošle SMS, že má plán na útěk. A napíše, měj otevřené oči.

Tam vhoďte pár granátů a zabijte zbytek útočníků. Potom běžte rovně a doleva, tam uvidíte Pegorine, který utíká na střechu. Běžte za ním a zabijte nepřátele na střeše a potom i dole, kam přijede i auto.

Až seskočíte dolů na molo, tak Pegorino bude už ujíždět v lodi. Vezměte si tedy motorku a sledujte ho po pobřeží. Tam přilétá Roman a Jacob, kteří někde sehnali helikoptéru. Najeďte na skokánek a skočte. Chytíte se helikoptéry a podle instrukcí na obrazovce se přitáhněte. Až budete helikoptéru řídit, zkuste Pegorinův člun zasáhnout. Jakmile vás on zasáhne, Niko s heli přistane. Pegorino, bude muset taky zastavit, protože jste mu poškodili člun. Na ostrově štěstí, po vás půjde policie, ale pokud máte dostatek zdraví, nevšímejte si jich a běžte za Pegorinem. Párkrát do něj střelte až upustí zbraň. Pak následuje poslední cutscene pod Sochou štěstí, kde se Niko pomstí.
 
A příběh končí, následují jen titulky.
 
 

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies