GTA.cz

O hře - Ammu Nation Tomáš Rezler | 20.02.2009

Obchod, který budete velmi potřebovat. Objevoval se už v GTA San Andreas s tím rozdílem, že v SA bylo těchto obchůdků, jejichž klientelu tvoří hlavně mafiáni, o hodně více. Zde se objevují dohromady jenom 3 - v každé části města jeden. Množství zbraní, které zde můžete koupit, zůstalo stále v hojném počtu, avšak oproti předcházejícímu dílu, San Andreas, zbraně poměrně podražili. U každého obchodu najdete malou mapku, s červeným kruhem v místě, kde se obchod nachází.
 
Pistole:

Pistole - $600                                                                                                                      

Desert Eagle - $1500

 
Brokovnice:
Pumpovací brokovnice - $1200
Bojová brokovnice - $2500
 
Vrhací:

Granáty - $1000

 
Brnění:
Brnění - $500
 
SMG:
SMG - $2500
Micro-SMG
 
Pušky:
Puška - $6000
Odstřelovačka - $8500
 
Útočné:
AK-47 - $3500
M4 - $5000
 
 

down town ammu-nation

 
  
 
První obchůdek se zbraněmi, se kterým se setkáte se nachází v městské části Down Town, v Dillon Street. Pokud jedete okolo, nemáte moc velikou šanci, že si obchodu všimnete, dovnitř se totiž dostanete pouze vchodem z postraní uličky.
 
 

china town ammu-nation

 
  

 

Druhý obchod najdete v městské části s podobným názvem - China Town v Bismarck Ave. Co se nápadnosti týče, je to podobné, ale alespoň se vstupuje z ulice :-).
 
 

port tudor ammu-nation

 
  
 
Toto Ammu-Nation sídlí ve své vlastní budově v Port Tudor, v Odhner Ave. Do obchodu se vstupuje stejně jako u prvního krámku z boku - z postraní uličky. 
 
 
 

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies