GTA.cz

Tipy a Triky AnhHai | 07.01.2009

 
1. Písnička na SMSce
 
Při poslouchání rádia v autě, zadejte na mobil: 948 - 555 -0100 a dostanete SMSku s názvem pisničky, kterou zrovna hraje v rádiu. Zaslal: AdoBMX.
 
A pokiaľ ste registrovaný na Social Clube názov pesničky vám dokonca príde aj na mail. Zaslal: Superman2
 
2. Oprava motoru
 
Pokiaľ vám skape motor, ale auto ešte nevybuchne. Stačí zavolať na akékoľvek číslo a držať plyn. Vuala a motor ide. Zaslal: Superman2.
 
3. Bezpečné kradení auta
 
Ak chcete šlohnúť auto a máte pri sebe nejakého kamaráta choďte ho šlohnúť, ale pred tým ako Niko rozbije sklo odstúpte a kamarát to auto šlohne.. po Vás polícia nepôjde. Zaslal: Superman2.
 
4. Vozenie sa v taxíku
 
Síce je väčšia zábava jazdiť mestom ukradnutým autom, ale taxík pridáva výhodu v tom, že môžete ušetriť čas strávený vozením a preskočiť celú jazdu. To, ale stojí určitý príplatok. Privolate taxi stisknutim E. Do taxíku sa ako pasažier nastupuje pridrzenim F. Ale ak sa necháte zviezť sa na druhý ostrov bez preskočenia jazdy, získate achievment It'll cost ya. Zaslal: Kaiba

 

5. Neplacení mýtného

Můj postřeh - normálně jeďte přímo proti závoře a těsně před ní začněte brzdit. Auto jí projede (v brždění) a LCPD si ho ani nevšimne.. MUSÍTE BRZDIT!
Zaslal: Nik(d)o

 
6. Neplacení mýtného
Jak na nezaplacení 5$ mýtného? Tím, že před sebou protlačíte jakékoli vozidlo ;-)
Zaslal: r4nger22

7. interiér metra, lanovky
Keď ste v lanovke alebo metre a chcete vidieť interier, stačí ak si na telefóne zapnete fotoaparát.
Zaslal: mário
 

 

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies