GTA.cz

Four-MP Informácie Jakub Šimo | 30.07.2009

 

 

Four-MP je alternatívny multiplayer pre hru GTA IV. Je od Ruskej programátorskej skupiny ktorej hlavným vedúcim je WNeZRoS. Four-MP bude obsahovať klienta a server čiže niečo podobné SA:MP, hráč si môže založiť vlastný server.

Scriptovať gamemody sa bude v jazyku SQUIRREL (alias veverička).

 

Podla dostupných informácii je zatial server iba pre Windows paltformu (vývojári plánujú aj Linux verziu) , malo by byť dostupných 200 slotov na serveri avšak ešte sa nevie či to MP zvládne. Na hranie treba mať 1.0.4.0 EU/US. Client bude dostupný v Angličtine a neplánuje sa žiaden verejný betatest.

 

Stav: 6.9 - Vývoj  pozastavený

Web: four-mp.com (zrušený)

 

Doteraz vyšla len Alpha verzia(označená ako "Second Alpha" r263).

Four-MP "Second Alpha" r263 Client

Four-MP "Second Alpha" r263 Server

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies