GTA.cz

SA:MP - Informace Michal Kovařík & Lukáš Hradecký | 21.08.2008

 

SA:MP je nejhranější modifikace podporující hraní GTA:SA po internetu. Velmi úspěšně konkuruje proslulému projektu MTA:SA. Jakožto neoficiální multiplayer se zde vždy vyskytují chyby, kterých od prvních verzí již není mnoho. Hrát zde můžete po celém SA i když není zaručeno že se všude vyskytují hráči a vozidla. Máte možnost vejít do kteréhokoliv interiéru. Za zabití lidí si vyděláte peníze na nákup nových zbraní za stejné ceny jako v singleplayeru, nebo na jídlo. Ano jak jsem říkal, kdykoli si můžete zajít do pizzerie a zakousnout se do křupavé pizzy. Jako obvykle se zde nevyskytují chodci, ale za to si můžete vybrat jakýkoli skin (postavu) za kterou budete hrát. A že je jich požehnaně - cca. 230 od bezdomovce přes prostitutky, hlavní postavy až po policii a hasiče. Lze si vytvořit svůj vlastní herní mód podle představ díky sciptovací řeči "PAWN". O pawnu se můžete dále dočitst zde. Také lze využívat různé příkazy a nové možnosti (pouliční závody, duely, zatýkání, hitman, kupování zbraní, kupování nemovitostí, ukládat peníze do banky, vytvoření gangu, aj...). Existují stránky kde si můžete stáhnout jakýkoli mód. Kdybych měl některé jmenovat: San Fiero TDM (klasická válka týmů), LV_DM-MG-LG (všichni proti všem), Minigun madness (souboj s miniguny), Local yokel SE neboli LYSE (ukořistění vlajky, v tomto případě lodi), Riveshell (podobné LYSE, ale s tahačemi), A51 (Útok na vojenskou základnu Area51), Manhunt-LV (hon na určitého hráče). To bylo jen pár základních, ale více se dozvíte zde.

 

 
Stav: Hotov, Hraje se
Web: www.sa-mp.mp
 

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies