GTA.cz

aktuality

komunita gta.cz

o hře

mapy

download

návody

galerie

ostatní

Mini-hry AnhHai & Michal Deus | 17.02.2008

V San Andreasu je spousta miniher, které nám zpříjemňují pobyt.

 

I) Sportovní minihry (Anh HAi)

 

1. Kulečník

 

 

Můžete si jej zahrát v každém baru. Většinou tam někoho potkáte, jak hraje. Pokud ho zabijete, tak z něho vypadne tágo. Můžete s ním hrát kulečník o peníze.

 

2. Basketbal

 

 

 

Pokud máte chuť, tak si můžete zahrát basketbal, nejbližší hřiště je kousek za Sweetovým domem. Tam si můžete vyzkoušet jen tak pro radost, pokud však chcete hrát v týmu, tak si najděte větší hřiště, který je kousek od CJ domku nad mostem. Ovládání je jednoduché.

 

II) Automatové minihry (Anh Hai)

 

1. Kde je najít?

 

  

 

Většinou v baru, nebo v supermarketu a obchůdku (24-7).

 

 

Samozřejmě i u CJ doma můžeme najít videohru.

 

2. Minihry

 

Go Go Space Monkey

 

 

Se svoji opičkou ničíte nepřátelské lodě, obdoba Xenonu 2.

 

Let´s get ready to Bumble

 

 

S včeličkou sbíráte kytky a musíte to splnit v časovém limitu.

 

Duality

 

 

Se svojí lodí odstřelujete buď bílé, nebo černé kuličky, popřípadě je budete sbírat.

 

They crawled from Uranus

 

 

 

Standardní arkáda, kde se svojí lodí ničíte invazní vojska z vesmíru.

 

III) Hazardní hry v kasinech (Michal Deus)


Další možností, jak si zahrát v této hře nějakou minihru je jít do kasina. Zahrajete si zde a můžete si i přivydělat nějaký ten dolar.

 

A) Slot Machine

 

Slot machine je obyčejný automat, do kterého hodíte dolar a čekáte, než se objeví tři stejné symboly. Nelze jej nijak korigovat, tak to ani nezkoušejte. 

 

 

B) Wagger

 

Prostý kulečník, který si můžete zahrát v kasinu Floor nebo v jakémkoliv baru. Levým Shiftem a levým CTRL korigujete sázku a potvrdíte ji mezerníkem. Nyní hrajete. Pomocí myši otáčíte pohled, přičemž bílé blikající tečky vám ukazují směr odpalu bílé koule. Musíte se trefit do díry koulí vaší barvy. Barvu poznáte podle toho, jakou kouli zasadíte vy nebo spoluhráč jako první. V levém dolním rohu máte napsáno buď striped (polobarevné) nebo solid (jednobarevné).

 

Pravidla:dostat všechny koule své barvy do děr, potom černou. Nesmíte zasadit černou kouli do díry dřív, než tam pošlete všechny koule vaší barvy.

 

  

 

C) Roulette

 

Ruleta, kterou zná snad každý. Ne každý ale může znát význam všech symblolů, které jsou na hracím stole, proto je zde popíši. V ruletě si vsadíte podle svého gusta na nějaké pole a pak se točí. Pokud padne váš tip, tak vyhráváte. Můžete však vsadit na několik polí najednou, ale nemůžete překročit limit, který můžete maximálně vsadit.

 

   

 

1. Čísla od 1 do 36

Toto jsou čísla, která jsou na ruletě. Pokud na nějaké vsadíte, tak vám musí padnout. Můžete také ovšem zasadit žlutý kruh mezi dvě popřípadě čtyři hodnoty, přičemž vám alespoň jedna musí padnout. Nula je zcela vyjímečná, ale za její uspěsné padnutí obdržíte pět krát vyšší výhru, než kterou jste vsadili..

 

2. Red or Black

red (červená) a black (černá). Vsadíte-li na jednu z nich, tak hodnota, která padne, musí mít stejnou barvu jako pole, na které jste vsadili.

 

3. Třetiny

tyto tři pole vám rozdělují číselné hodnoty do třech třetin. Pokud vsadíte na první dvanáctku (1st 12), musí vám padnout nějaké z čísel 1 až 12. Ve druhé dvanáctce 13 - 24 a ve třetí 25 - 36.

 

4. Poloviny

Obdoba třetin, jen v 1 to 18 sázíte na čísla od 1 do 18 a v té druhé na čísla od 19 do 36.

 

5. Sloupce

Hrací pole je rozděleno na tři sloupce. Ten se vždy vztahuje na čísla nad ním.

 

6. Even or Odd

even (sudá), odd (lichá) - musí padnout číslo sudé nebo liché

 

4) Black Jack

 
Black Jack je naprosto stupidní hra. Pokud znáte Oko, tak tohle je úplně totéž. Musíte nahrát 21 bodů.

Karty mají hodnotu podle svých čísel (pětka 5 bodů, sedmička 7,...).
Eso se počítá za 1 nebo 10
Kluk (J), král (K), královna (Q) se počítají také za deset.

Nesmíte překročit 21 bodů, jinak jste prohráli. Na obrazovce vlevo dole vidíte vaše body.
Dole své karty. Levým talčítkem myši kartu přidáte do maximálního počtu pěti karet. Horní pole je bankéře, kde vám jeho první karta zůstane skrytá. Stisknutím levého Shift zdvojnásobíte sázku ve hře a mezerníkem si přejete odhalit soupeřovi karty a jste spokojeni s vašimi body.

 

 

 

5) Wheel of Fortune

 

Nic víc než kolo štěstí. Na stole vidíte hodnoty, na které můžete vsadit. Opět můžete vsadit na víc čísel. Mezerníkem spustíte kolo a doufáte, že padne vaše číslo.

 

  

 

6) Video Poker

 

 

Asi nejsložitější hra, ale já vám s ní pomůžu a uvidíte, že si ji oblíbíte. Je to malý automat, ve kterém se vám zobrazí hra. Postup je očíslován a jsou přidány i vysvětlivky a doporučené tipy.

 

 

1. Začátek

 

Nejdříve si pomocí mezerníku určíme sázku, tu vidíme vpravo pod položkou Wager (1.1). Na obrazovce  také vidíme vaši hotovost (1.2) a počet vhozených mincí (1.3). Po určení sázky stlačíme šipku vpravo a označí se nám dole tlačítko Deal (2).

 

2. Deal

Stisknutím mezerníku na Deal jsme spustili hru. Otočí se nám pět karet. Máme dvě kola na to, abychom vyhráli nějaké peníze. Šipkami a potvrzením mezerníku si vybereme karty, které chcete zachovat do dalšího kola - tlačítko Hold (3)

 

3. Hold

Držení karet do následujícího kola. Tlačítko nad kartou, kterou chceme nechat, zčervená.

 

4. Meaning of messages

 

Tak a je tu celý systém, podle kterého hrajete. Tady je význam všech slov, začneme odzdola, protože tam jsou nejmenší výhry.

 

Jacks or better - musíte mít alespoň jeden pár kluků (J), královen (Q), králů (K) nebo es.

Two Pairs - musíte mít dva páry karet se stejnou hodnotou, např.: dvě pětky a dvě šestky nebo dvě esa a dvě dvojky, atd.

Three of a kind - musíte mít tři karty stejné hodnoty (tři sedmičky, tři devítky,..)

Straight - musíte složit postupku z karet, přičemž nemusejí mít stejnou barvu (barvy jsou čtyři podle symbolů, nikoliv jen černá a červená), pouze hodnotu. Všechny karty musí do postupky zapadat a mohou být přehozené.

 

Pro neznalce postupka je: eso, dvojka, trojka, čtyrka, pětka, šestka, sedmička, osmička, devítka, desítka, kluk (J), královna (Q), král (K), eso

Flush - musíte mít čtyři karty jakékoliv hodnoty ale stejné barvy (symbolu) - barvy jsou čtyři (ne dvě - černá a červená).

Full House - musíte mít tři karty o stejné hodnotě a dvě o stejné hodnotě, která není taková, jako u trojice (např. tři dvojky a dvě desítky nebo tři esa a dvě pětky,...)

Four of a Kind - nutno mít čtyři karty stejné hodnoty (čtyři pětky, čtyři šestky,...)

Straight Flush - viz Straight, jen tentokrát musíte mít i stejné symboly karet.

Royal Flush - viz Straight, jen postupka musí být započata nebo ukončena esem, takže přichází v úvahu jen dvě řady, a to buď - eso, dvojka, trojka, čtyrka, pětka; nebo desítka, kluk (J), královna (Q), král (K), eso.

 

Tipy:  je vhodné si schovávat eso a krále, popř. královnu a kluka. Ostatní karty odhazujte, pokud nemáte dva páry, nebo něco, co se vám podle pravidel výše hodí. Nemá význam si schovávat jeden pár nízkých karet. Zbytek už je jen na vás.

 


IV) Minihry se šipkami

 

1) Lowride Challenge

 

Každý víkend se na nádraží v Los Santos u EL Corony koná Lowrider Meeteing. Stačí se přihlášit u chlapíka v červeném kruhu a mít lowrider auto. Pak už jen skáčete podle hudby přesně jako v misi Caesar Vialpando.


 

2) Disco

 

Stejná mise na šipky, jen taneční. Opět musíte chytit ten správný rytmus.

 

 

V) Dostihy

 

Peníze si můžete vydělat taky pomocí dostihů. Stačí zajít do sázkové kanceláře (viz mapa) a u automatu si vsadit na nějakého koně.Stačí ho prostě vybrat a zvolit sázku. Pak už jen čekáte, jestli vyhraje. Mapu zaslal Vojtěch Dittrich.
 
První je v Los Santos pod mostem a druhá v Montgomery.

 

  

 

 

vyhledávání

GTA V v prodeji!

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Vlak odnikiaľ - Planter

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies