GTA.cz

aktuality

komunita gta.cz

o hře

mapy

download

návody

galerie

ostatní

Návod na hru Filip Richter & AnhHai | 30.12.2007

Autoři návodu:
 
Los Santos: Le Hai Anh
Venkov: Filip Richter
San Fierro: Le Hai Anh
Poušť: Filip Richter
Las Venturas: Filip Richter
Návrat do Los Santos: Le Hai Anh


 

Los Santos


1. Beginning

 

In the Beginning

Počátek je jednoduchý, policajti vás vyhodili z auta a na vás zbylo kolo. Naskočte na něj a jeďte dle mapy ke svému domku.
 


Big Smoke
Uvnitř najdete Smokieho, který vás zavede na hřbitov. Po několika scén vás napadne konkurenční gang, naskočte na kolo a jeďte za svými kámoši. Stačí jenom zdrhat před fialovým autem.
 
Ryder
Ryder bydlí hned vedle vašeho domu. Zajděte za nim a spolu jeďte k holiči, vyberte si střih a pak vyjděte ven. Naproti je pizzerie, spolu s Ryderem tam běžte a kupte si jednu porci. Kámoš se rozhodne pizerii přepadnout, ale prodavač je chytřejší a vyžene vás oba ven. Chlápka můžete zabít a získat od něho brokovnici, nebo utéct pryč. Tak či tak, jeďte zpět ke svému domu.

2. Sweet Johnson

 
 
Tagging Up Turf
Další úkol dostanete ve Sweetieho domě, který je kousek od vás. Spolu s nim půjdete přestříkat tagy z konkurenčního gangu. Úkol je jednoduchý, najděte všechny požadované tagy a přestříkejte je, na mapě se objeví jako zelené čtverečky. U posledního 6. tagu, který máte přestříkat vás naučí jak přelézat ploty a jiné objekty, čímž se dostanete na střechu, kde je 6. požadovaný. Spolu se Sweetim odjeďte zpět domů. Celkově je ve hře 100 míst, podobně jako skryté balíčky.
 
Cleaning the Hood
Spolu s Ryderem jdete navštívit kámoše, zjistíte že je závislý na cracku. Pojedete za dealerem, kterého následně zabte, seberte z jeho těla baseballku. Spolu s Ryderem jeďte k blízkému stavení, kde je sídlo Crack Den, uvnitř zabte všechny chlápky, postačí na to baseballka. Nakonec jeďte zpět domů.
 
Drive-Thru
  

Opět před barákem Sweetieho je další úkol. Spolu s vaši bandou pojedete do rychlého občerstvení, cestou zpět uvidíte fialové auto konkurenčního gangu a následuje honička. Vašim úkolem je dohonit nepřátele a nechat Rydera nebo Sweetieho, aby po nich stříleli. Pokud je zabijete, nezapomeňte z jejich těla sebrat samopal Tec. Odvezte svou bandu zpět domů a Smokyho do svého příbytku.
 
 
 
 
Nines and AKs
Dojeďte se Smokie k Ninesovi, který prodává zbraně. Procvičíte se ve střelbě, ale hlavně poznáte slabinu vozu, stačí střelit do benzínové nádrže a hotovo. Zbraně si ještě nemůžete kupovat.
 
Drive-By
Pohodová mise, stačí se projet se svými kámoši po okolí a zabíjet konkurenční gang. Až pobijete 4. skupinu, tak zajeďte do Pay and Spray, kde vám změní auto a pak jeďte zpět domů. Ze zabitých nepřátel sbírejte munici a peníze.
 
Sweet's Girl
V telefonu vás Sweety požádá o pomoc, s jeho dívkou je obklíčen a máte omezený Časový limit abyste mu šli na pomoc. Seberte nejbližší auto a jeďte tam. Až dorazíte k požadovanému místu, tak přejeďte co nejvíce nepřátel, pak vystupte a dodělejte zbytek. Musíte zabít všechny a pak odvezte Sweeta s jeho holkou zpět domů.

3. Cesar Vialpando

 

Cesar Vialpando
Úkol dostanete před barákem Sweeta. Máte jet do garáže pro speciální vozidlo s pérováním. Dojeďte do příslušného místa, kde vás mechanik seznámí s autem. Couvejte s autem dozadu a vjeďte do garáže, kde si můžete vylepšit auto. Jeďte nakonec do místa, kde je již připravený soutěž v "hopsání" aut. Nejdříve si musíte vsadit a pak již začne samotná soutěž. Úkol je jednoduchý, v dolním rohu máte žlutý kruh a postupně tam nabíhají šipky, podle nich máte klikat na numerické klávesnici. Takže pokud naběhne šipka doleva, tak stiskněte NUM 4, čímž auto hupsné doleva. Snažte se, aby šipka byla co nejvíce v kruhu, za to dostanete maximum bodů. Pokud získáte víc než soupeř, vyhráli jste a dostanete vsazenou částku. Odjeďte s tímto vozem zpět do svého domku, kde ho uložte do garáže.
 
High Stakes, Low-Rider
Na další úkol potřebujeme také "hopsající" vozidlo. Určitě vám zavolá Cesar. Běžte za nim, na mapě se objeví CV, dojeďte tam a zúčastněte se nelegálních závodů ve městě. Pokud jste nerozmlátili své vozítko, tak v pohodě vyhrajete závody. Nemělo by to pro vás být problém, stačí jet podle červených kuželů. Pokud dojedete jako vítěz, získáte 1000 $.
 

4. Ryder

 


Home Invasion
Navštivte Rydera, to je budova vedle vašeho, běžte za nim večer a spolu jeďte za kolonelem mu vybrakovat jeho barák plných zbraní. Musíte splnit úkol do svítání, takže si pospěšte. Dojeďte dle mapy na příslušné místo a vstupte do budovy, držte ALT, čímž se budete plížit po jeho domě. Sesbírejte nejméně 3 bedny a pak zdrhejte pryč. Pokud vám zbyl čas, tak se snažte sesbírat všechny. Pozice všech beden: 2 bedny jsou nahoře v ložnici, další dvě jsou na chodbě v horním patře. Jedna bedna je v předsíní, další je v kuchyni.
 
Catalyst
Spolu s Ryderem pojedete vyloupit vlak plných zbraní. Dojeďte k nádraží a zabte všechny hlídky, pak přijede konkurenční gang, takže se někam schovejte a opět je zabte všechny. Ryder vám řekne, abyste naskočili na vlak a budete mu házet bedny s munici. Držte levé myšítko, čímž zvýšíte sílu hodu a snažte se trefit Rydera, který jede v autě. Nakonec dojeďte do Pay and Spray a pak domů.
 
Robbing Uncle Sam
Opět zajděte za Ryderem a spolu jeďte do přístavu. Až dojedete na požadované místo, tak přelezte zeď, zabte stráž a střelte do číslicového panelu, čímž otevřete bránu. Ryder dojede s náklaďákem ke skladišti a opět zničte panel. Uvnitř jsou 2 chlápky, zabte je a naskočte na vozík, Ryder vám mezitím bude krýt záda, ale má omezený život. Vozíkem naložte všech 6 beden do vozu. Tlačítka NUM 2 a NUM 8 ovládáte zdvižný vozík. 4 bedny jsou ve skladě a zbytek je venku.
 

5. Big Smoke

 

OG Loc
Zajeďte s na policejní stanici a vyzvedněte si OG Loca. Cestou zpět se zastavíte za Fredym, který kdysi podrazil OG. Fredy však uteče na motorce a co hůř, vybírá si ty nejhorší cesty, samé klikaté uličky atd. Takže naskočte na motorko a následujte ho, snažte se pokud možno nespadnou a být vedle něho, OG se postará o palebnou sílu a vy se věnujte řízení. Po zabití OG po vás chce, abyste ho odvezl do restaurace. Zajeďte do bohatší čtvrtě a vysaďte ho tam.
 
Running Dog
Další úkol od Smoke. Spolu s nim jeďte na požadované místo. Uvidíte 2 chlápky z jiného gangu, Smoke jednoho sejme, ale druhý uteče, Na vás je, abyste ho dostihl a zabil, takže sprintujte za nim. Doporučují používat samopal a střílet na něho pokud bude na dohled. Pokud ho nedostihnete pěšky, tak získá auto a nastane automobilová honička, což už není tak snadné. Pokud ho také nedostihnete v autě, tak vám zdrhne.
 
Wrong Side of the Tracks
Spolu se Smoke pojedete na nádraží, uvidíte, jak členové Vangos gangu naskakují na vlak.Chopíte se skvělé motorky Sancheze a pojedete za vlakem. Opět se věnujte řízení a palbu nechte na Smoka. Snažte se jet podél vlaku, aby mohl střílet. Jediným problémem bude přejíždějící vlak z opačné strany. Pokud se vám podaří zabít 4 chlápky předtím než dojede vlak k mostu, tak jste vyhráli, jinak musíte opakovat misi.
 
 
 
 
Just Business
Další z adrenalinových misí se Smokiem. Spolu s nim jeďte do luxusního hotelu, uvnitř zabte ruské mafiány, po vystřílení běžte ven, kde se zvrtne další mela. Spolu s kámošem naskočte na motorku, pro změnu bude řídit on a vy se starejte o palbu. Asi nejzábavnější mise, stačí střílet po nepřátelích. Docela si nahrabete dovednost v Machine Pistol. Až jim uniknete, tak dojeďte zpět domů, kde si uložte hru.
 

6. OG Loc

 

Life's a Beach
Úkol lze dostat pouze v době od 22:00 do 6:00. Navštivte OG a dostanete úkol. Zajeďte na pláž, kde probíhá party. Běžte za DJ a na všechny otázky odpovězte YES [Y]. K tomu abyste získal přízeň, musíte předvést, že umíte tancovat, takže opět se objevít žluté kolečko a budete se snažit mačkat šipky ve správné pořadí. Pokud získáte nejméně 2500, pak budete moct s Djem jít do dodávky, kde nasedněte na místo řidiče a odjeďte s autem do garáže.
 
Madd Dogg's Rhymes
OG vás požádá o získání zpěvníku od Madd Dogga. Naskočte na vozidlo a dojeďte k Madd Doggovi vile. Jeďte po klikaté cestičce dolů, neboť hlavní vchod do domů je umístěn dole. Uvnitř proběhne stealth mise, prvního chlápka nožem zdoláte, dalšího v bazénu nezabíjejte, a radši ho obejděte. Postupně se tak dostanete do místnosti s knížkou, kterou seberte. Při cestě zpět zabte nejbližšího strážce, ten bude vybaven pistoli s tlumičem, kterou můžete bez problému zabít všechny stráže a dostat se ven.
 
Management Issues
Úkol lze získat pouze v této době 12:00-5:00. OG by potřeboval někoho zbavit, takže naskočte na vozidlo a dohoňte požadované auto. Až se dostanete na dostřel, tak jemně poškrábejte kulkami lak, aby řidič vylezl, zabte ho a seberte auto. Jeďte s autem do dalšího místa, pokud jste moc poškodili auto, tak zajeďte do servisu. Na místě by měli být 2 auta, pro vás je připravené prostřední místo, najeďte tam a udržujte stejné postavení vozidla jako ty dvě zbyla. Auta se rozjedou a dojedete ke slavnosti udílení cen. Váš cíl nastoupí do vašeho vozu a nyní s nim jeďte na molo, kde se shoďte auto do vody, ale nezapomeňte včas vyskočit.
Poznámka ScoKinga: Tady je alternativní konec. Můžou vás sledovat zabijáci, kteří vám budou dělat při vyskočení z vozidla na konci mola problémy. Pokud ale vyskočíte až nad vodou, můžete v klidu doplavat na břeh.
 
House Party
OG by chtěl udělat party, takže zajeďte zpět do svého příbytku. Naproti vašeho domu probíhá party, běžte tam. Po chvílí však nesnesete hudbu a jdete s Ryderem ven. Kde proběhne invaze gangu Ballas. Připravte si samopal zabte první vlnu, pak nepřátele se objeví na mostě a nakonec zaútočí z bočních ulic.
 

7. C.R.A.S.H.

 


Burning Desire
Teďka pro změnu budete makat pro zkorumpované poldy. Zajeďte do rychlého občerstvení, kde se setkáte s již známými poldy. Chtějí abyste zlikvidoval gang. Zajeďte na požadované místo pro molotov koktejl a pak s nimi do příbytku těch grázlů. Použijte molotov a snažte se jimi zasáhnout okna, dvě okna jsou na ulici a další 3 jsou za domem. Pokud jste je všechny zničili, tak se nepřátele dají do úprk, ale objeví se problém. Nevinná dívka uvízla v domě, takže běžte do baráku a v tom kouří se snažte dostat do kuchyně pro hasičák. Pokuste se najít cestu do horních pater k dívce. Spolu s ni se dejte ven z budovy a odvezte ji k ni domů. Teďka se stala vaši dívkou a můžete ji pozvat na rande.
 
Gray Imports
Policajti vám dají tip na likvidaci gangu Ballas. Zajeďte do doku a zabte ostrahu, opět je zde číslicový panel, který zničte a vtrhněte do skladu, zlikvidujte vše. Někde uvnitř pod schodišti  najdete skvělý samopal AK, pak se dejte nahoru, kde jsou šéfové Ballas a ruský mafián. Mafián uteče, takže se probojujte ven a naskočte na motorku. Není problém ho dohonit a rozstřílet mu auto.
 

8. Sweet Johnson - část 2.

 


Doberman
Sweet vás kontaktuje, takže jeďte do Ammunation a nakupte si zbraně, pak jeďte do Glendale Park, což je teritorium Ballasu, postřílejte co nejvíce fialových hajzlíků, dokud se území nezbarví do zelená. V okolí je objevují srdce a neprůstřelné vesty, takže se nebojte o zdraví.  Pokud zlikvidujete všechen odpor, tak území se stane vaše a začne vám vydělávat peníze. Pro výplatu si zajeďte ke svému domku.
 
Celá mapa se pak zabarví dle teritoria daného gangu. Vaše území je malé a okolo vás jsou Ballas a Vangos, takže pokud chcete zvýšit své finance, tak stačí zajet na nepřátelském území a provést čistky.
 
Los Sepulcros
Úkol lze získat v tuto dobu: 9:00- 17:00. Spolu se Sweet se rozhodnete zabít jednoho z vyšší členů Ballas gangu. Na začátku si naverbujte lidi (zamířit na člena gangu a kliknout na G), naberte si 2 členy a spolu se Sweet jeďte na hřbitov. Připravte si samopal a zabte tam každého kdo se pohne, následně naskočte do auta a jeďte domů.
 

9. Los Santos Finale

 


Reuniting the Families
Spolu se Sweet, Smoke a Ryder pojedete do motelu s plánem sjednotit rodinu. Až dorazíte do příslušného místa, Sweet půjde nahoru. Mezitím však přijedou policajti, takže běžte do budovy osvobodit Sweeta. Prostřílejte se přes motel až k němu a spolu s nim běžte na střechu, kde zabte 4 policajti na vrtulníku. Nakonec s nim běžte na ulici, kde na vás čeká Ryder a Smoke. Opět další adrenalinová honička, vašim úkolem bude střílet po policajtech, takže to by nebyl problém, když máte AK. Na konci zuřivé cesty uniknete policejnímu vrtulníku a pak už jen pěšky domů.
 
Green Sabre
Pokecejte se Sweet, mezitím vám zavolá Cesar, abyste za nim jel. Až dorazíte na příslušné místo, tak si sedněte do auta, který je schovaný za mostem. Zjistíte, že Smoke a Ryder s několika Ballasy spolupracuje se zkorumpovaným policajtem. Neprodleně jeďte za Sweet, abyste ho varovali před pasti. Seberte nejbližší auto a jeďte za nim. Na místě postřílejte všechny Ballasy. Po jejich zabití však budete zatčení a odvezení kamsi na venkov.
 

Venkov


1. Badlands

 


Zajděte nakoupit nějaké zbraně do Ammu-Nation a jeďte na určené místo. Až budete u chaty, tak ve vnitř zabte toho chlápka, vyfoťte jeho mrtvolu a zmizte.
 
First Date
Po splnění předchozího úkolu budete mít telefonát od Cesara, na mapě se vám zjeví otazník, ke kterému se vydejte. Venku si potom sežeňte auto a vyberte si některý ze znaků a splňte jej. Většinou je to nějaká honička atd. Kousek dále splníte i ty ostatní.
 

2. The Truth

 


Body Harvest
Vydejte se na farmu, kde šlohněte kombajn a dovezte ho na určené místo. Pokud máte slabý žaludek, tak nepřejíždějte kombajnem lidi.

 

3. Badlands


 
King in Exile
Krátké video.
First Base, Gone Courting a Made in Heaven
Stavte se u Cataliny.
 

4. Catalina


 
Opět si můžete vybrat co za úkol chcete dělat. Jeden již máte za sebou (viz. výše), ale každý jste určitě dělali jiný, takže jsou tady všechny.
 
Small Town Bank
V bance se snažte u všech rukojmí udržet ruce nahoře, aby nespustili alarm. Ale mě se to nepodařilo, tak rovnou zabte ochranku, pak zničte automaty a vemte prachy. S Catalinou utečte zadním vchodem, budou po vás střílet policajti. Po jejich zabití ujeďte na motorkách do jejího úkrytu.

Tanker Commander
Před firmou nastupte do kamionu, pomalu zacouvejte k přívěsu a zapřáhněte jej. Ujíždějte k místu na mapě, majitele se nebojte a případně je srazte.
Local Liquor Store
Jeďte k obchodu, ale o chvíli vás předběhnou nějací kovbojové a vykradou to dřív. Pronásledujte je na čtyřkolce a snažte se vždy jet vedle nich, aby je Catalina mohla sejmou. Vždy když nějakého zabije, tak po něm vemte balík.

Against All Odds
Vejděte do sázkové kanceláře, tam dejte plastickou trhavinu na dveře a potom na trezor (samozřejmě postupně odpalte). Zdrhněte policajtům k nejbližšímu Pay'N'Spray a vraťte se do Catalina domu.
 

5. Badlands


 
Wi Zu Mu
Jedná se o naprosto jednoduchý závod. Jen se nesnažte jezdit jak v NFS a jeďte opatrně.
 
Farewell, my love
Znovu jde o závod, ale i tentokrát je úplně jednoduchý a ke všemu je to minulá trať jen obráceně.
 

6. The Truth


Are you going to San Fierro?
Za pomocí plamenometu spalte všechnu trávu, kdyby vám došly zásoby, vraťte se k boudě a doplňte je. Potom jděte k autu a bazukou sundejte vrtulník. Jakmile zlikvidujete vrtulník, nastupte do auta a vydejte se do San Fierra.
 

 

San Fierro

 

1. Garage (začátek v San Fierru)

 
Wear Flowers In Your Hair
Spolu s Thruth dojedete do garáží v San Fierru. Rozhodnete se zde zřídit auto opravnu, Thruth zná několik dobrých automechaniku. Naskočte do auta a vyzvedněte si oba mechaniky a elektrotechnika. Nakonec se vraťte zpět do báze.

 
555 WE TIP - San Fierro C.R.A.S.H.
Kontaktuje vás policajt, potřebuje nějakého policajta zbavit. Jeďte do požadovaného místa a tam počkejte, jak jeden z těch chlapíku odjíždí s autem do podzemního parkoviště, jeďte za nim a zabte ho. Získáte z něho oblečení a běžte mezi zbylé pracovníky hotelu. V intru uvidíte, které auto máte ukrást. Přijedou 3 auta a ten který hledáte se může objevit v libovolném pořadí, ale není problém správné auto získat.
Pokud se tak stane, jeďte co nejrychleji s tím autem zpět do garáže a pak honem zpět a zaparkujte ho do podzemní parkoviště, běžte opět před hotelem a počkejte na spuštěnou událost.

Deconstruction
Vaše sestra si postěžuje na stavaře, kteří pracuji nad garáží. Půjdete tam a postřílíte co nejvíce dělníků, pak naskočte na jeden z těch buldozeru a zničte všechny budovy, nakonec zbude šéf dělníku, který se schoval na záchodě. Opět buldozerem posuňte budku do připravené díry a pak míchačkou na beton nalijte, čímž dokončíte své vražedné choutky.

2. Syndicate (Pleasure Dome - na mapě modrá lebka)
 
Photo Opportunity
Cesar vás zavolá abyste za nim přijel. A pak spolu odjedete do malého městečka, vylezte na střechu a jenom foťte ksichty padouchů, kde mezi nimi najdete i Rydera.
 
Jizzy
Od Woozzie se dozvíte kdo je ten pasák na ty fotce a dokonce žije v San Fierru. Zajeďte za nim (na mapě- modrá lebka). Dostanete od něho úkol a vozidlo, které nesmíte zničit. První úkole je prostý, dopravit štětku k zákazníkovi, další je zabít konkurenčního pasáka, ochránit prostitutku a poslední je zabít reverenda, který se snaží vymítit prostituci a to přece nemůžete dopustit. Poslední úkol je akčnějšího ražení, samopalem koste po autě a limuzíně, dokud nevybuchne.
 
T-Bone Mendez
Jeďte na požadované místo a zjistíte, že vás někdo předběhl a odjel se zbožím pryč. Naskočte na motorku a zaměřte se na nejbližšího chlápka, vaším úkolem je dojet blíž k jednomu z nich šlohnout (levý CTRL) jim balíček z motorky. Takto to musíte udělat všem čtyřem chlápkům. Jenom si dávejte pozor, že pokud tomu dotyčnému ukradnete balíček, tak vás začne honit, není na škodu je zabít. Až získáte všechny balíčky, tak jeďte zpět do klubu.

Mike Toreno
Spolu s dalším chlápkem pojedete pro Mike Toreno, který byl chycen gangy a jediná jeho naděje je mobil, kterému ale docházejí baterky. Takže jeďte nejdřív k prvním místu, což je stavební parcela, další jsou doky a posledním místem je letiště. Vjeďte dovnitř a před bránami najdete mrtvolu strážce, zbyla po něm desert eagle. Jeďte na runway, nyní budete muset najít kde Mike drží, pomocí síly signálu poznáte, jestli jste blízko němu nebo ne. Mike je ukrytý v dodávce a chrání ji dva chlápci na motorce. Všechny je zabte, čímž osvobodíte vězně. Rozstřílejte dodávku a naskočte na přistavenou limuzínu. Až projedete přes bránu lestiště, tk získáte 3. úroveň hledanosti, takže jeďte do Pay N Spray a pak směrem k baru Pleasure Dome. Během cesty nesmíte mít žádnou hledanost a moc nevyvádějte.
 
Outrider (zadání mise je u garáže)
Máte odjet k benzínce, kde na vás čeká 4 dveřový sedan. Jeďte tam a semele se škrcení v autě. Nakonec se vše vyjasní a spolu s novými kumpány pojedete na určené místo. Najdete tam bazuku, sniperku a motorku sanchez. Naskočte na ni a jeďte. Na radaru se objeví červené čtverečky, jeďte tam napřed a nechte dodávku na pokoj. Vašim úkolem je uvolnit cestu před gangy, takže bazukou střelte do aut a zbytek dodělejte samopalem. Takto zničte několik překážek, snažte se, aby dodávka nedojela k nim, jinak o ni přijdete.
 
Snail Trail (zadání mise je u garáže)
Poručík Tenpenny vás opět navštívil. Pokecáte spolu a potřebuje, abyste se zbavil jednoho novináře a jeho informátora. Takže seberte motorku, třeba toho Sancheze z předchozí mise a jeďte na nádraží. Úkol je prosté, vlak se rozjede a pojede směrem do Los Santos, takže stačí následovat koleje, který povedou na stanici Market Station v Los Santos. Až tam dojedete, tak počkejte až vystoupí novinář, objeví se měřič odhalení. Pořád seďte na motorce a čekejte co dál. Novinář půjde po schodech nahoru a zavolá si taxík, pořád na motorce za nim jeďte, ale držte bezpečnou vzdálenost. Následujte taxík až na molo, kde uvidíte novináře i jeho informátora, připravte si sniperku a zastřelte ho.
 
Ice Cold Killa
Úkol lze splnit pouze v této dobře: 20:00- 6:00. Od Cesara dostanete pistoli s tlumičem. Dojeďte do Pleasure Dome, ale stráže vás nepustí dovnitř. Kousek pod mostem najdete lešení, vylezte po něm nahoru a pak skočte na střechu, odtud vlezte oknem dovnitř. Běžte po schodech dolů za Jizzy. Po pokecu se roztrhne mela, zabte všechny jeho ochránce a běžte ven. Naskočte na limuzínu, nebojte se, má stejně pomalé vozidlo jako to vaše. Rozstřílejte mu vozidlo a seberte telefon.
Poznámka ScoKinga: Před tím, než polezete dovnitř, prostřílejte limuzíně před domem kola. Věřte mi, že ji pak dohoníte asi o 300% rychleji ;-)
 
Pier 69
Tady pro změnu na vás čeká T-Bone, další chlápek ze syndikátu na odstřel. Dojeďte podle Cesara k molu 69. Cesar na vás čeká na střeše, takže bočními vchody se dostanete nahoru. Mezitím Woozziho armáda zaútočí, chopte se sniperky a zastřelte všechny nepřátele na střeše. T-Bone si zavolá posily a přijde také Ryder. Běžte dolů se Cesarem a spolu zabte T-Bone, Ryder se snaží utéct a skočí do vody. Doplavte ke člunům a začne vodní honička, samopalem ho mu zničte loď.
 
Toreno's Last Fight
Teďka je na řadě Mike Toreno. Jeďte dle mapy na přistávací plochu, prostřílejte se nahoru, ale Toreno vám uletí. Seberte bazuku a naskočte na něco rychlého, vrtulník poletí podél dálnice, takže jeďte tímto směrem a stačí jedna přesná rána a sundáte ho dolů.
 
Yay Ka-Boom-Boom (zadání mise je u garáže)
Teďka posledním úkolem, jak zničit syndikát je umístění nálože do jejich továrny na crack. Naskočte na auto a odjeďte do skrýše, kde dostanete auto s připravenými náložemi. Jeďte k továrně. Sniperkou odstřelte oba strážce u brány, pak vjeďte dovnitř a zabte tam každého kdo se pohne. Auto dopravte k cisternám a tam ho zaparkujte. Probojujte se co nejrychleji ven a dojděte k bráně, přijede auto, zabte posádku a naskočte do auta. Vraťte se kousek zpět a uvidíte tam obří rampu. Vyjeďte po ni nahoru a přeskočte po kontejnerech ven.

 
3. Zero (na mapě Z)

 



Úkol lze plnit po tom co odkoupíte jeho obchod za 30 000 $
 
Air Raid
Chopte se rotačního kulometu a musíte sestřelit všechna letadla dřív než vypustí bomby na antény.
 
Supply Lines
Pomocí dálkově řízeného letadla se budete snažit zabít 5 poslíčků. Není to jednoduchá věc, neboť letadlo se docela špatně řídí. Až je zabijete, tak nezapomeňte, že musíte mít dostatek pliva, abyste se vrátili zpět.
 
New Model Army
V této misi si vezmete pod kontrolou malý vrtulník s magnetem. Budete muset ochránit vozidlo, takže se snažte odstraňovat barely, dále sebrat lávku a položit ho na příslušné místo. Dále seberte bombu a zničte tank... atd. Snadné.
 
4. Wu Zi Mu (na mapě W)
 
Mountain Cloud Boys
Jeďte za Wu Zi Mu, od jeho osobního strážce se dozvíte, že je slepý. No podivné na tom je, že jste s nim závodili v autě... Woozzie vás požádá abyste ho doprovodili k jeho bázi. Jeďte tam a následujte slepce, který vás zavede k místu masakru. Po chvílí přijde konkurenční gang, no stačí se prostřílet ven a zabít snipera. Na konec proběhne automobilová honička, vašim úkolem je řídit a nechte Woozzieho střílet.
 
Ran Fa Li
Vašim úkolem je šlohnout auto od nepřátelské triády. Jeďte na příslušné místo do garáži na letišti a naskočte do auta. Při cestě ven však nepřátele zatarasí vchody, takže se nesnažte jimi projet, neboť tím poškodíte fáro. Snažte se v podzemní garáži najít volný průchod a vyjet ven, Auto dopravte na požadované místo.

Lure
Ran Fa Li nemůže opustit Woozziho příbytek, neboť venku čeká konkurenční gang. Carl dostane nápad, aby ze sebe udělal návnadu. Běžte ven a naskočte do připraveného vozu, jeďte s nim do Angle Pine a tam vás začnou honit chlápkové na motorce. Nesmíte nechat aby vám poškodili dveře u auta, jinak uvidí dovnitř a dozvědí se o připravené návnadě. Musíte projet poměrně nepříjemným terénem a auto nesmí být zničené. Na konci honičky dojedete k benzínově pumpě a oznámíte Woozzie úspěch.
 
Amphibious Assault
Podmínkou pro splnění tohoto úkolu je mít určitou dovednost v plavání a potápění. Pokud nemáte, tak běžte k vodě a tam cvičte. Úkol je prostý, máte doplavat na tanker a umístit tam štěnici. Z počátku vás hra bude vést za ručičku, takže víte kdy se máte potápět a tak. Až se dostanete na volné moře, tak okolo tankeru jsou 2 lodě, které vás mohou vidět nesnažte se plavat na hladině, ale vylezte a nechte se načerpat zásoby kyslíku a pak se zase potopte. Na tankeru pak dojděte do příslušného místa umístíte to co máte. Až se tam stane, tak skočte do vody a plavte zpět.

The Da Nang Thang
V této misi přijdete o všechny zbraně.

Úkol je snadné, nasedněte na vrtulník a poletíte postřílet pár chlápků na lodi. Vrtulník má ve výbavě rotační kulomet, což je pohodová zbraň, takže koste. Až vrtulník obletí loď, tak vyleze chlápek s bazukou a sudá vrtulník. Jakožto jediný přeživši s nožíkem doplavete na loď. Prvního chlápka zabte nožem a získáte od něho brokovnici, vylezte po bednách nahoru a zabíjejte chlápky a získáte od nich samopal Tec. Až se dostanete k místu, kde je díra na podlaze, tak vlezte dolů a probojujte se ke kontejneru s uprchlíky, střelte na visací zámek. Teďka se vraťte k díře a vylezte nahoru a běžte na můstek. Probojujte se k Snakeheadovi a zabte ho katanou. Na mapě se vám rozsvítí modrý čtverec, tak běžte tam, čekají tam na vás uprchlíci a spolu s nimi odjedete pryč.
Poznámka ScoKinga: Nepůjde-li vám bojovat na lodi jen s nožem, zvolte jiný postup. Po pádu vrtulníku do vody není nikde psáno, že musíte hned na loď. Klidně si doplavte opatřit vestu a zbraň :-).
 
5. Cesar Vialpando (by Tonda Krček)
Aby se vám odemkly tyto mise musíte udělat autoškolu a pak koupit podnik Wang Cars za 50,000.
 
Zeroing In
Jeďte po určených bodech na mapě tak dlouho, až dojede auto, které řídí ženská. Tak dlouho do ní narážejte, dokud nevystoupí. Vezměte si její auto a dovezte ho do garáže.
 
Test Drive
Vezměte si auto a jeďte s Caesarem do obchodu s auty. Následujte Caesara, který vyjede oknem z prvního patra. Budou vás honit policajti, ale celkem jednoduše se jich zbavíte. Po krátké honičce a dohánění Caesara nakonec dojedete do garáže.
 
Customs Fast Track
Nasedněte do auta a jeďte na určené místo v docích. Sedněte do jeřábu a postupně nabírejte kontejnery z lodě a pokládejte je na určená místa na zemi. Až najdete to pravé auto, Caesar s ním vyjede a strhne se přestřelka. Zlikvidujte přijíždějící bastardy buďto jeřábem nebo vystupte a postřílejte je. Pak nastupte do auta a jeďte do garáže.
 
Puncture Wounds
Nastupte do auta a dojeďte si pro jedno upravené auto, které má v sobě skryté ostnaté pruhy.
Podle mapy vysledujte auto, které předjeďte a vyhoďte ostnaté pásy. Máte jen tři pokusy!
Až se vám to povede, seberte auto a jeďte do garáže.
 

Poušť

 
1. Mike Toreno
 
Monster
Máte za úkol projet monster-truckem 35 checkpointů během šesti a půl minuty. Jednoduchý úkol, snažte se jen nespadnout do vody.
 
 
 

HighJack
V této misi s vámi bude Cesar, protože je to práce pro dva lidi. Nasedněte na motorku a jeďte do San Fierra za cílem. Až budete vedle kamionu, tak snažte se jet vedle kabiny, aby Cesar mohl přeskočit. Za chvíli kamion zastaví, protože Cesar vyhodil řidiče, vy se zmocněte řízení a odvezte náklaďák do garáže.
 
Interdiction
Vemte si nějaké auto (nejlíp asi BF před domem) a vydejte se na určené místo, kde si seberte bazuku a něco co má kola. Dál pokračujte na horu, kde chraňte vrtulník od ostatních (na radaru červeně). Bude jich celkově asi 5, po jejich likvidaci uvidíte animaci, jak vrtulník vyhodí balíček s prachama. Jeďte tedy pro něj na určené místo a tam jej seberte. Nakonec to odvezte do garáže na mapě.
 
Verdant Meadows
Jeďte na letiště a tam ho za 80,000 kupte.
 
2. Airstrip

Learning to Fly
Po koupi letiště jděte do bodu, budete mít hovor a pak se musíte učit létat. Vždy přistupte k televizi a ta vám ukáže malou ukázku. Hra vám sama naviguje, takže psát postup je zbytečné. Snad jen doporučit pevné nervy, po čase to chytíte do ruky.
 
N.O.E.
Nastupte do letadla a leťte na určené místo. Jenomže to má dva háčky, jeden je, že na to máte 10 minut, ale to je v pohodě. A ten druhý je v radarech vojáku, na boku máte metr, který vám ukazuje jak moc jste vysoko, když ho naplníte tak na vás vyšlou stíhačky a budete sestřeleni. Snažte se letět co nejvíce dole a pak po dosažení daného bodu se vraťte na základnu.
 


Stowaway
Po skončení animace ihned vystartujte a jeďte na rampu letadla (nemusí se to podařit napoprvé). V letadle dávejte bacha na výbušné sudy, zabijte stráže a od posledního si vezměte padák. Pak někam do letadla hoďte výbušninu a skočte ven. Ve vzduchu si otevřete padák a vyberte cíl přistání.
 
Black Project
Propližte se k místu na mapě, je jedno jestli tiše nebo bude hned zabíjet, alarm spustíte tak či tak. Ale jinak se dostaňte na věž a odtud sniperkou postřílejte vojáky a rozbijte světla. U označeného místa rozbijte plot a skočte dovnitř. Prozatím uvnitř zabíjejte tiše, ale potom se na to vykašlete koste všechny M4 pro vojácích. V druhém komplexu je místnost s radarem, který vypněte. Pokračujte do místnosti s kartou, kterou otevřete dveře a sebíhejte po schodech mezitím co budete zabíjet vojáky. Úplně dole seberte Jet Pack a vyleťte nahoru a pak ke Truthovi na horu.
 
Green Goo
S Jet Packem leťte ke vlaku, zabijte vojáky a potom zničte bedny. V jedné z beden bude věc se zeleným paprskem, seberte ji a leťte zpět na letiště, kde ji předejte Truthovi. Tímto jste splnili všechny mise pro letiště, u budovy vás vždy bude čekat Jet Pack a taky vám bude maximálně vydělávat 10,000.
 

Las Venturas

 

1. Four Dragon Casino



Fender Ketchup

Tato mise je poměrně vtipná, musíte vystrašit jednoho týpka tím, že s ním budete dělat různé kousky s autem. Jezděte s ním rychle, otočky přes ručky a třeba s ním jeďte na skokánek. Hlavně neudělejte silej čelní náraz, to by ho zabilo. Osobně jsem s ním jel po dálnici z Las Ventura do Los Santos, která je kousek od kasina. Poté co ho vystrašíte jej odvezte zpět.


Explosive Situation

Vydejte se do lomu, po krátkém videu se dostaňte dolů. Dole nasedněte do velkého náklaďáku, přejeďte přes všechny 4 bedny a vždy z ní vemte dynamit. Je to omezené časovým limitem dvou a půl minuty, ale to v pohodě stihnete. Potom co posbíráte všechen dynamit vám stráže zablokují cestu. Hra vám bude sama ukazovat cestu jak se dostat ven, tak popadněte motorku a sledujte červené šipky. Úplně nahoře přeskočte přes červený plot za pomocí malého písečného kopce nebo se můžete prostřílet skrze ochranku.


You've Had You Chips

Jeďte k určené továrně, přelezte plot a zničte modré auto. Pak běžte dovnitř, po krátké animaci se schovejte ke kontejnerů, protože vyběhnou dva chlápci a jeden má Spas. Uvnitř všechny zabijte a pak zničte označené stroje. Při odchodu bacha na týpka s Spasem na kontejneru. Vraťte se za Woozim.


Don Peyote

Šlohněte si nějaké auto se čtyřmi dveřmi a jeďte na určené místo. Odvezte Paula a Maccera na hadí farma a tam po videi zabte čtyři kovboje. Pak je odvezte k danému kasinu.


Fish in Barell

Jedná se pouze o video, kde se podepisuje smlouva.


A Home in the Hills

Jakmile vyskočíte z letadla, tak hned plachtěte na střechu vily. Tady chvíli střílejte přibíhající šmejdy a pak vstupte do vily. Uvnitř zabíjejte dál a dál, dokud se nedostanete ke vchodu a uvidíte jak ten parchant nastupuje do auta a ujíždí. Nasedněte do auta poblíž a vydejte se za ním. Střílejte do něho uzinou dokud nebouchne a máte hotovo.



2. Caligula's Casino - kostka na mapě



Intensive Care

Jeďte k nemocnici vyzvednout Johnyho, ale dozvíte se, že byl odvezen ambulancí. Na mapě se vám ukáží tři ambulance, jednu si vyberte a jeďte za ní. Zkuste do ní nabourat či střelit a pokud nezastaví naopak bude ujíždět, tak je to ta pravá. Kdyby jste se nestrefili, tak zkuste jinou. Pokud tedy budete mít tu správnou, tak do střílejte nebo narážejte dokud řidiči nevystoupí, zabte je a ambulanci odvezte na určené místo.


The Meat Bussiness

Jeďte s Kenem k masně a vejděte. Uvnitř všechno pozabíjejte (bacha aby Ken nezůstal uvězněn v mrazáku), poté co vše zabijete opusťte budovu a odvezte Rosenberga zpět do kasína.


Freefall

Vydejte se na letiště pro letadlo. Leťte s ním za cílem což je soukromý tryskáč. Poté co se k vám bude blížit pomalu to otáčejte a pak za ním leťte a snažte se trefit do červeného kruhu nad ním. Uvidíme super přestup. Uvnitř dostanete první pohled se zaměřováním, klávesami vlevo, vpravo se můžete schovávat za rohy. Takto zabijte čtyři mafiány a pak kapitána. A nakonec s tryskáčem přistaňte na letišti (runaway).


Saint Mark's Bistro

Teď se podíváme do starého dobrého Liberty City. Jeďte na letiště, nastupte do letadla a leťte na určený bod. V animačce uvidíte kousek zasněženého Liberty City, pak se ocitnete v bistru a bude po vás kosit pár mafiánů. Všechny postřílejte a pokračujte až ven, kde ze schodiště zabte zbytek a hlavně bosse (označený).


3. Madd Dogg



Madd Dogg

V animačce zjistíte, že se Madd Dogg chystá skočit ze střechy. Běžte pro určené auto s bednami a jeďte zpět k domu. Budete jezdit s autem dopředu a dozadu na chycení Madd Dogga. Takhle s tím autem jezděte dokud se neodhodlá ke skoku, musíte jej chytit a pak odvézt do nemocnice, ale tak aby to přežil.


4. Heist - Four Dragon Casino



Architectural Espionage
První si obstarejte vestu a pořádnou výzbroj. Jeďte k místu, kde zabte fotografa a po něm seberte foťák. Pak se vydejte do budovy před kterou si nechte stát auto či motorku. V budově u přepážky říkejte ženě furt ano. Po rozhovoru jděte do nejvyššího patra, tam ale zjistíte že je tam ochranka, takže jděte do druhého patra a tam rozbijte označený stroj. Vyběhněte zpět nahoru, vyfoťte plán a pak se pomalu vracejte dolů. Zhruba na každém schodu váš bude čekat jeden strážný, hned nahoře budou dva, tak bacha. Dole jsou asi čtyři, tak je zabte a běžte ven. Kde vás čeká vaše auto a rychle ujeďte ke kasinu.

Key to Her Heart
Jeďte na určené místo, kde uvidíte nastupovat krupiérku do auta. Sledujte ji do Sex Shopu, uvnitř vstupte do kruhu a po animaci se převlečte. Opět sledujte krupiérku až k jejímu příbytku. Poté co vejde dovnitř čekejte na chodníku na chlápka s 'robertkem', zabijte ho a seberte mu tu věc. Pak jděte k ní domů a po animaci je mise hotova. Ale to není vše, hlavním účelem této mise je získat kartu do kasina, takže s ní choďte a věnujte se jí. Dokud vám nebrnkne a neřekne vám něco o klíčích od bytu. Mnohem lepší řešení je ji zabít, zavolá vám Woozie a řekne ať jdete do jejího bytu a tu kartu vezmete. Tak i proveďte.
 
Dam and Blast
Vydejte se na letiště a tam si vemte připravené letadlo. Leťte na určené místo, ale hodně vysoko. Na místě vysoko uvidíte kruh, kterým proleťte a pak vyskočte z letadla. Po animaci si otevřete padák a doplachtěte na určené místo. U kontejneru seberte nůž a za pomocí plížení a tichého zabíjení se zbavte dvou stráží. Uvnitř přehrady všechny zabte, tak jak venku a položte výbušniny ke generátorům. Dále pokračujte k východu, ale policajti vás chytí, ve videi uvidíte jak skáčete dolů do vody. Tím je mise hotova.
 
Cop Wheels
Máte 12 minut na šlohnutí čtyř motorek a odvezení na náklaďák, který krouží po dálnici. Dvě sou na místě, ale ty ostatní dvě se začnou hýbat až ve vaší přítomnosti - to však není problém. Vždy když seberete motorku, tak s ní jeďte k náklaďáku a najeďte na něj. Chvíli počkejte a jeďte pro další.
 
Up, Up and Away!
V této misi si obstarejte vestu+sniperku a pak jeďte na vaše letiště, kde si vemte Jet-Pack a leťte na určené místo. Přistaňte někde v ústraní na věži a postřílejte všechny vojáky. Pak ovládněte minigun a sestřelte dva vojenské vrtulníky. Jakmile vše úspěšně zlikvidujete nasedněte do vrtulníku a leťte na místo na mapě. Na místě magnetem přichytněte obrněný vůz a odleťte s ním na vaše letiště. Tam jej položte a s helikoptérou přistaňte kousek vedle.
 
Breaking the Bank at Caligula's
Jděte do označeného kasina, ale beze zbraní (jako v rukách). Pokračujte ke dveřím, které otevřete kartou, dál do místnosti s generátory a tady do větrací šachty hoďte slzák. Postupujte dál ke dveřím, které opět otevřete kartou od Millie. Dojděte ke konci a nasedněte na vysokozdvižný vozík. Vozíkem zdvihněte vrata, aby mohli vjet ostatní členové. Tohle byste měli zvládnout během čtyř minut. Dále vám naskočí sedmi minutový limit, zabíjejte nepřátele na radaru, ale hlídejte si vaše spolupracovníky - musí přežít. Pokračujte dolů k sejfu, kde seberte výbušninu, jděte zpět ke generátorům (v té místnosti jsou dva šmejdi) a tam položte nálože na generátory a pak to v bezpečí odpalte. Po odpálení a vyrabování sejfu postřílejte všechny mafiány a odveďte další členy k dodávce. Po animaci běžte k výtahu, cestou bacha na mafiány i v horním patře. Dále jděte na střechu, bude po vás kosit vrtulník, ale ten ignorujte a utíkejte po střechách k padáku. Skočte ze střechy a pokuste se doplachtit na protější střechu, pokud se vám to nepodaří, tak se nic neděje a prostě tak či onak se dostaňte na vaše letiště. Dostanete moc hezkou odměnu.
 

5. Tenpenny a Pulaski


 
Misappropriation

Vydejte se na určené místo, ale nechoďte přímo cíli. Před místem se zastavte a běžte pěšky po kraji hory. Takto se pližte dokud neuvidíte svůj, který zabte a seberte po něm kufřík. Hotovo.
 
High Noon
Ještě než vstoupíte do kruhu si nachystejte zbraň, abyste ji hned měli po skončení animace. Jakmile skončí animace, tak Pulaskimu prostřelte gumy u auta. Pak po něm koste uzinou a případně když se někde zastaví, tak vystupte a použijte vše co máte. Takto se s ním budete třeba honit přes půlku pouště, takže mu zničte auto a pak ho přejeďte (pokud stihl vystoupit :)).

 

Návrat do Los Santos


1. Madd Doggova vila



Vertical Bird
Po dobytí vily dostanete úkol od Torena. Naskočte do vozu a jeďte ke člunu a odtud doplujte k letadlové lodi, měli byste vidět, jak se dveře pomalu zavírají, takže co nejrychleji se dostaňte dovnitř. Uvnitř se probojujte k řídícího centra SAM a vypněte obranu. Dle mapy se dostaňte k hangáru a šlohněte tryskač Hydra. Tenhle mazlíček umí vertikálně stoupat i klesat, což je super. Ovládání je jednoduché, NUM 8 a NUM 2 ovládáte polohy trysek.

S letadlem odleťte k přístavu, kde jsou lodě, tam někde si nastavte trysky, abyste se mohli vznášet se ve vzduchu, pak pohodlně zničte jednu loď za druhou. Letadlo dovezte k hangáru na letiště, který jste si koupili. Odteďka si můžete veselé létat v Hydře a pokud by se tam neobjevilo v hangáru, tak kousek od vás je vojenská základna, kde si můžete takového mazlíčka sehnat.

Home Coming
Vraťte se Sweetem domů, po okolí se potuluje spousta dealerů a Ballasů, je čas očistit ulice od špíny. Chopte se nějakého samopalu a zabte všechny dealery, pak se vrhněte na Ballasy, čímž vyprovokujete válku. Zničte nepřátele v několika sledu, po okolí se budou objevovat brnění a srdce, takže se nebojte. Až zničíte všechny nepřátele, tak jste vyhráli.

Cut Throat Business
Madd Dogg je naštvaný na OG Loca, neboť používá jeho rýmy. Spolu s nim naskočte do vozu a jeďte za OG, který teďka má interview. Až dorazíte na příslušné místo, tak se strhne honička na vznášedle. Budete se s nim prohánět nejen po vodě, ale také na souši, pak následuje honička na motokáře. Dejte si pozor, abyste se nevymlátili, stačí OG Loca pronásledovat, není nutné ho zabíjet. Honička skončí u nahrávacího studia, kde OG dostane co proto.
 

2. Grove Street - Sweet


 
Beat Down on B-Dup
Spolu se Sweetem + pár dalších zelených hochů z ulic jeďte k Glen Parku, kde opět zabíjejte Ballasy, abyste rozpoutali válku. Po vybytí dostatečného množství nepřátel se spustí animace, kde uvidíte dům, ve kterém pobývá místní šéf gangu, běžte tam a zabte všechno co se hýbe.
 
Grove 4 Life
Další dobývání území, takže spolu se Sweetem jeďte na nepřátelské území a obsaďte aspoň dvě z nich. Pak odvezte Sweeta domů.

3. Riots



Riot

Stačí zavést Sweeta zpět domů, cestou se vyhýbejte vybuchujícím vozům.


Los Desperados

Cesar vás požádá o pomoc. Na začátku si naberte několik zelených gangsterů (zamířit na ně a kliknout G nebo H). Spolu s nim jeďte k jeho gangu na nádraží. Jeďte na dobyté území Vangosu a postupně zabíjejte všechny nepřátelské gangy. Jediným problémem by snad byl chlápek s raketometem, jinak nic vážného.


End of the Line

Čas zúčtování. K získání této mise je nutné obsadit aspoň určité množství území. Až jich dostatečně obsadíte, tak běžte ke Sweet a dostanete úkol. Jeďte na požadované místo, kde zrovna probíhá večírek jen pro zvané. Nebudete však puštění dovnitř, takže poblíž najdete bojové vozidlo od SWAT, který šlohněte a prorazte přední obranu, uvnitř se dejte do budovy. V budově je spousta nepřátel, prostřílejte se jimi až k Smokie, kterému nakrmte čerstvým olovem do těla. Pokračujte v cestě, spustí se animace a pak 7 minut na útěk z budovy. Někde poblíž najdete hasičák, který vám pomůže překonat oheň, nepřátel si moc nevšímejte, normálně to proběhněte ven. Až se dostanete ven, tak uvidíte, jak Sweet se veze na hasičském voze, takže naskočte do auta, který náhodou tam stojí a jeďte za nim. Po čase se objeví požadavek, abyste najeli tak blízko, aby Sweet mohl skočit na vaše auto. Sweet se chopí řízení a na vás zbyl samopal, takže koste po vše co se za vámi honí a pak už jen konec.

vyhledávání

GTA V v prodeji!

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Vlak odnikiaľ - Planter

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies