GTA.cz

Asset - Auntie Poulet Honza Svatoš | 29.09.2008

1) Juju Scramble

Celkem snadná mise. Poulet po vás chce donést kufříky, které všechny leží nedaleko jejího sídla...nebo skvotu, nebo co to je. Po sebrání prvního kufříku se spouští krátký časový limit, za který musíte sebrat další kufřík a potom ještě jeden. Problém je pouze v policii, která vás zuřivě honí. Po sebrání třetí kufříku se dokonce rozsvítí všech 6 hvězd a zásahová jednotka i armáda jdou jen a jen po vás. Doporučuji vystoupit z auta a utíkat uličkami a kolem domů, kam na vás poldové nemohou. Poulet bude za kufříky velmi ráda...
Odměna : $1000

2) Bombs Away

Na první pohled obtížná mise. Vašim úkolem je zničit tři čluny pomocí RC letadel ovládaných z dodávky TopFun. Pokud budete hrát tak, jak si autoři přejí, musíte se naučit s letadélky dobře lítat a pouštět bomby na pohybující se cíl. Pokud to umíte, leťte k molu, kde všechny tři čluny stojí a snažte se je zasáhnout tak, aby explodovaly aspoň dva najednou. Protože když se dají do pohybu, těžko je už zasáhnete.
Pokud tuto misi chcete dohrát a je vám jedno jakým způsobem, použijte moji metodu. Letadla používejte pouze jako jezdící nástroje. Nerozumíte? Vysvětlím. Dojeďte k molu, ale nevyhazujte bombu. Prudkým nájezdem do stojícího mafiána mu způsobíte smrt. Pokud ho nezasáhnete tvrdě, jen upadne. No tak to zkuste znovu. I kdyby vám to příliš nešlo, mafián nepřežije více jak 4 poražení na zem! Až všechny mafiány tímto způsobem přejedete, nebo dostrkáte do vody, už vám s čluny nikdo neodjede. Zničit je už není problém. A jestli neumíte vůbec létat, můžete na molo dojet po silnici, pak vyskočit směrem na člun a současně shodit bombu. To stačí, aby člun explodoval. A RC letadla máte tři, přesně tolik, kolik je člunů :-)
Odměna : $2000


3) Dirty Lickin´s

Sniperku schovejte a utíkejte na střechu, kde je vyznačené místo, odkud máte střílet, aby vás Kubánci neviděli. Odtuď střílejte do Kubánců (chlápci v bílých tričkách, nad kterými ještě pro blbé bliká šipka) a snažte se je kosit tak rychle, jak to jen půjde, jinak udělají z vašich modrých miláčků sekanou. Po chvilce, kdy se zdá, že už máte vyhráno, přijedou ještě další posily. Pokud všechno zvládnete, získáte odměnu a všechny mise pro Haiťany jsou hotovy. Nasedněte do Voodoo káry a vraťte se ke Kubáncům.

Tip: pokud použijete na přibíhající a přijíždějící posily místo sniperky bazooku, ušetříte si hodně práce. (tip poslal Zelda)
Odměna : $5000

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše


© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies