GTA.cz

Policejní hvězdičky Michal Deus | 29.09.2008

Tak jako v GTA 3, i ve Vice city vás za prohřešky honí policie. Čím horší jsou vaše činy, tím více státních orgánů vás hledá. Zde najdete všechny informace o úrovních hledanosti.

1) Jedna hvězda
 
 
 
Při první hvězdě se na vás místy vyřítí pochůzkáři, kteří zrovna budou na ulici. Policie je ale naprosto neorganizovaná a nijak se nedomluví, jak vás chytí. Snadno je setřesete.



2) Dvě hvězdy



Při dvou hvězdičkách se nic moc nemění, jen po vás jdou policisté s posilou - jedou dva v autě.



3) Tři hvězdy

 

Tři hvězdičk skýtají menší problém, protože je do akce zařazen i pátrací vrtulník. Policisté připravují zátarasy z aut a pochůzkáři vybalují hřebíky, kterými si propíchnete pneumatiky. Občas se objeví i auta detektivů a jiných nápomocných orgánů policie.



4) Čtyři hvězdy

 

Podobná úroveň, jako předtím, jen se do hledání zapojila i jednotka S.W.A.T. Jezdí ve větších nákladácích - Enforcer a jsou vybaveni samopaly a neprůstřelnými vestami.
 


5) Pět hvězd



Policisté nestíhají, do boje jsou nasazeni agenti FBI. Speciálně upravené samopaly a auta vás pronásledují na každém kroku. Jsou asi nejdotěrnější ze všech, protože vám stále bourají do auta.



6) Šest hvězd

 

Poslední úroveň a je nasazena armáda. Vojáci se samopaly M16 a tanky jsou nepříjemným oříškem a nemáte šanci na delší přežití.



To byl přehled těch, kteří po vás půjdou, ale lze se jich zbavit např. přestříkáním auta v Pay and spray nebo nalezením nějaké policejní hvězdičky. Rozmístění těchto hvězdiček je na následující mapě (kilkněte na mapu pro zvětšení)
 
 

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše


© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies