GTA.cz

Tipy a triky Michal Deus | 28.09.2008

Zde najdete nejrůznější typy a triky ke hře.

Triky a tipy jsou převzány z programu Scorpions Wincheater.

1) Když bude noc a vy uvidíte měsíc, střelte do něho ze Sniper Loupit - změní  se jeho velikost.
Tak jako v GTA III, tak i zde také můžete sebrat šlapku do auta, ale auto musí být dost elegantní. Nakonec se ona dostane do auta a potom jeďte na  tiché místo a zastavte auto. Auto se bude houpat  a vaše "zdraví" bude růst od 100 k 125. Toto můžete opakovat stále.

                          (poslal Peter Hlodák - tycoon@inMail.sk)

2) Využívejte pomoci, kterou vám nabízí sama hra.

3) Nikdy nepohrdněte dalšími zbraněmi.

4) Vyskočení z auta za jízdy :

Když jedete městem a kolem je nějaká přestřelka a vy jedete autom, pár střel si najde cestu i k vašemu autu.
Když vám auto začne hořet, máte málo času, abyste zastavili a vystoupili. Pokud tedy nechcete, abyste v autě, anebo na
motorce  vybouchli, musíte z něho vyskočit. Z auta se skáče držením šipky dolů + [Enter], anebo tlačítko [F].
Jedno upozornění : Když vyskočíte, tak Vám to ubere malinko ze životů.
                            (tip poslal Peter Hlodák - peterhecker@pobox.sk)

5) Sbírání aut :
Pokud jste se právě rozhodli sbírat auta do Car Showroom, anebo máte problem s některými auty, čtěte dále.
První série aut je docela v pohodě, zvládnete to bez jakékoliv přípravy. V dalších sériích ale nastává následovný problém : když je na seznamu auto, které obyčejně postává na nějakém specifickém místě (Stretch u mansion, Pizza Boy za pizzerií), tak odtud zmizí. No a když se nikde jinde nenachazí, tak máte smůlu. Takže možnosti jsu dvě :
1) Poctivější - hrajte se dvěma sejvy - jeden před tím, než začnete sbírat a druhý, který budete ukládat po každém dovezeném autě. Jakmile zjistíte, že nějaké auto nemůžtee najít tam, kde před tím stálo, tak loadněte původní save, vražte to auto do některé z vašich garáží a potom když bude na seznamu, tak ho tam jednoduše přivezte. Budete ale mnohorát vozit auta odzačátku,  protože vždy přijdete na nějaké nové auto, které musíte nejdříve dovézt do své garáže. Zatím jsem to celé neudělal, ale na začátek si schovejte Stretch a Pizza Boy.

2) Cheaterská varianta - otevřte soubor GTA Vice City/data/default.ide a změňte u auta, které sháníte, položku Class na normal a Frq na 150 - věřte mi, že budete mít problém najít jiné auto, než to, ktré sháníte :o).
Odměnou za vaši snahu vám budou bonusová auta.
                               (poslal Triskac - www.triskac@post.sk)

6) Závody RC modelů :

1) Na severovýchodě východního ostrova je plážová dráha, stojí u ní dodávka s nápisem TOP FUN, když do ní vlezete, budete na této trati závodit s autíčkem na dálkové ovládání.
2) Na severu východního ostrova je velký obchodní dům a u něj je patrová garáž, v předposledním patře je stejná dodávka jako ta na pláži, jenže když vlezete do téhle, budete létat s letadlem na dálkové ovládání.
3) Na jihozápadě západního ostrova je letiště a u něj stojí zase stejná dodávka, ale tentokrát budete létat s helikoptérou na dálkové ovládání.
                  (poslal Štursa Zdeněk "Peny" - zdenekstursa@tiscali.cz)
7) Změna fyziky vozidel :
Použijte textový editor na editaci souboru handling.cfg, který je v adresáři
grandtheftautovicecitydata. Můžete v něm měnit rychlost motorek, aut, lodí, helikoptér a letadel ve hře.
                  (poslal Jakub - albina@stonline.sk)

8) Závody s motorkama :
Když závodíte s motorkama, tak stačí, když motorku některému jezdci vezmete a jste automaticky třetí. Pokud chcete závod vyhrát, vezměte si Angela (pro mě se lépe řídí), nejezděte moc rychle a v zatáčkách brzděte šipkou dolů. Všichni se ve druhé zatáčce nabourají a vy získáte velký náskok, tak velký, že to už snad ani nejde prohrát.
                 (poslal Ivo Vajc - ivo@osobne.cz)

9) Pár postřehů od Petera Hlodáka :

Pokud máte málo života, stačí abyste nasedli do Sanitky a přidá se vám do 20% životnosti. Smůla je v tom, že to funguje jenom jednou.
Pokud poprvé nastoupíte do policejního auta, přidá vám 5 nábojů do Brokovky.
Pokud sednete do auta, které má houkačku, např. policejní auto, a stisknete
[Shift], začne houkat a auta se vám začnou vyhýbat.
Pokud se chete vozit po městě, vyskočte na auto, které není příliš rychlé a ono vás bude vozit celé dny až dokud budete chtít, nebo mít čas.
V GTA Vice City  můžete najít stadión, který se otvírá  po 20.00 hod. Můžete se tam zúčastnit závodů na motorkách.
Chcete létat helikoptérou a nevíte kde je ? Helikoptéru najdete na střeše vaší vily. Je označená velkým písmenem V. Vaše vila je na 3 nejmenším ostrově, který na mapě můžete vidět. Samozřejmě, abyste mohli mít helikoptéru, musíte nejdříve projít nějaké ty mise a nakonec když zabijete šéfa, který ve vile bydlí, tak bude všechno vaše. No a potom už na streše bude ta vaša vysněná helikoptéra.                                           

Když nasednete do helikoptéry, nejlépe bude, když budete používat písmena    W, A,  S a D. W - poletíte nahoru, pokud chcete i dopředu, musíte stiksnout  i klávesu [9] na numerické klávesnici. Pro otáčení stiskněte Q (doleva ), nebo  E (doprava ). Když chcete couvat, stiskněte [6] - opět na numerické klávesnici a nahoru (W). Když chcete do stran, tak stiskněte A (doleva) a D
(doprava). No a Skem půjdete dolů.
Když jste na motorce a chcete z ní střílet, tak jen držte tlačítko na myši a když chcete střílet do stran, stiskněte [1] (nalevo) a [2] (napravo). Obojí na numeriské klávesnici.
Když si chcete prohlédnout replay, tak stiskněte [F1] - potom stiskněte [F2] a uloží se vám to do C Dokumenty Grand Theft Auto vice city. Tam najdete svůj replay.
Když vás honí policajti a vy se jich nemůžete zbavit, tak jeďte okolo místa, kde si sejfujete hru a uložte ji. Potom stiskněte [Esc] a loadněte si hru a policajti vás už honit nebudou.
V GTA Vice City jsou věci, které když z místa seberete (jako jsou auta, motorky, zbraně) a když se na to místo později vrátíte,  tak je tam zase najdete.
                (tipy poslal Peter Hlodák - peterhecker@pobox.sk)


10) Kdo vás může honit :

1. Hvězda - Policejní auto s jedním policistou
2. Hvězdy - Policejní auto se dvěma policisty
3. Hvězdy - SWAT (helikoptéra + Detektivové)
4. Hvězdy - SWAT (dodávky)
5. Hvězdy - FBI
6. Hvězdy - Armáda
                (poslal Matěj Trávníček - Matej.Travnicek@seznam.cz)

 

11) Vrtulník, motorka aspol. :

BOJOVÝ VRTULNÍK - Na 2.ostrově, na letišti se nachází vojenská základna. Na konci základny je vrtulník ze kterého můžete vystřelovat rakety (num0) a střílet kulometem (Ctrl). Jenže jsou okolo všude vojáci s M4 a ti po vás střílí každou chvíli. Takže doporučuji s jakýmkoliv vrtulníkem letět na konec základny, kde přistanete na hangáru či střeše, zbavíte se vojáků volným
způsobem a odletíte s bojovým vrtulníkem. Na konec bych doporučoval s vrtulníkem přistát někde u vašich garáží a natlačit si ho tam autem, ať ho máte vždy k dispozici pak ho třeba vyštouchat motorkou.

JAK SE DOSTAT NA GOLFOVÉ HŘIŠŤĚ SE ZBRANĚMI - úplně jednoduše - vemte si vrtulník a prostě tam leťte, to je 1. možnost. A ta 2. možnost - vzít si PCJ 600 a jak je taková ta objížďka, tak je tam skokánek, tak se pořádně rozjeďte  a hop - jste na golfovém hřišti. Samozřejmě i se zbraněmi.

MOTORKY NA ZADNÍ A PŘEDNÍ KOLO - motorka se dá zvednout na zadní kolo (num6).
Abyste ji zvedli na přední, musíte udělat tohle : za jízdy zmáčkněte a pořád držte num9 a váš Tommy si stoupne. Teď úplně zastavte (pořád držíte num9) a motorka se zvedne na přední kolo. Testováno na PCJ 600.

ULEHČENÍ ZÁVODŮ - pokud máte koupeno Sunshine Auto Show Room (50000$, vedle letiště). Tak jak máte ty závody, tak si tzv. vsaďte a než odstartujete závod, tak si pořiďte buď Raketomet (oranžová budova (kousek od vjezdu na letiště, vjezd k bazénu v němž je Raketomet) nebo Minigun (lze koupit od Phila po splnění všech misí budovy The Malibu Club a 2 Philovi mise za 10000$ (stojí to zato) nebo posbírat 60 balíčků). Na místě kde začína závod poodjedte kousek dopředu a napalte to do nich Raketometem nebo je  rozstřílejte Minigunem.
                 (tipy poslal Filip Richter - tonyskate@seznam.cz)


12) Stadion :

Na severovýzápadu 2. města jeďte k tomu velkému stadionu. Pokud tam budete v 8:00 večer (20:00), tak se vám otevřou dveře na stadion ! Tam teď múžete splnit pár šílených misí.
                 (tip poslal Blaho Marek "Zorg" - bobby2@stonline.sk)


 Rychlé vystupování, vykrádání a odměny :
 
1. Rychlé vyskakování z auta/motorky/helikoptéry : pokud jedete v autě,  na motorce anebo v helikoptéře a během jízdy podržíte tlačítko pro vstup a výstup z auta (default [F] alebo [ENTER]), tak vyskočíte z auta bez toho, abyste nejprve zastavili. Je to dobře využitelné když vám hoří auto anebo po vás střílají. Ale pozor ! Při vyskakovaní nesmíte držet žádnou jinou klávesu, nebo to nebude fungovat !

2. Vykrádání obchodů : pokud si chcete vydělat, můžete to zkusit i vykrádáním obchodů. Stačí, když přijdete k prodavači, zamířřte na něho zbraň a stisknete pravé tlačítko. Čím víc peněz vám dá, tím víc policistů vás začne honit.
Seznam obchodů, které jde vykrást :
Corner Store (Vice Point)
Jeverly Store #1 (Vice Point)
Jewerly Store #2 (North Point Mall)
Jewerly Store #3 (Downtown)
Music Store (North Point Mall)
Hardware Store (North Point Mall)
Ryton Aide Pharmacy (Little Haiti)
Doughnut Shop (Little Havana)
Screw This (Little Havana)
Dispensary Plus (Vice Point)
Gash (North Point Mall)
Bunch Of Tools (Washington Beach)
Pharmacy (Downtown)
Cafe Robina (Little Havana)
Laundromat (Little Havana)

3. Odměny za nalezené SECRET PACKY :

 10 - ARMOR, brnění u Tommyho vily
 20 - Motorová pila u Tommyho vily
 30 - Pistole .357 Magnum u Tommyho vily
 40 - Plamenomet u Tommyho vily
 50 - Puška H&K PSG u Tommyho vily
 60 - Minigun u Tommyho vily
 70 - Raketomet u Tommyho vily
 80 - Vrtulník Sea Sparrow na střeše Tommyho domu (osazený kulomety !)
 90 - Tank na vojenské základně za letištěm
100 - Ozbrojený vrtulník Apache na vojenském letišti
      (podle Honzy Svatoše je ovšem Apache zaparkován jinde - ten uvedený  je prý normální součástí vojenské základny - zatímco Ten Tomův je na druhé straně města, na jihu, u pobřeží, u vily s heliportem ...) 

A ještě jedna poznámka Honzy Svatoše : až po raketomet se všechny věci
objeví u všech tří Tomových hlavních skrýší (jsou i skrýše vedlejší, ale to každý ví).
(tipy poslal Rimmer - rimmer@szm.sk a doplnil je Adam Svoboda -   Machamp@seznam.cz)

14) Oprava motorky :

Když vám začne hořet motorka (nebo vrtulník), tak napište aspirine (kód na zdraví) a on se vám opraví.
                         (tip poslal Petr Šupčík - petr.supcik@tiscali.cz)
15) Taxi :

Po odvezení sta lidí začnou taxíky místo troubení skákat !
                         (tip poslal Jan Ferro - PrasivejMutant@seznam.cz)

16) 3 tipy od Winga :
 

1) U policejní stanice ve čtvrti Little Havana je na druhé straně budovy (než  jsou normální policejní vozy) policejní Cheetah, se kterým můžete dělat mise, a můžete ho nechávat opravovat, takže se můžete docela snadno dostat do vysokých misí, za které už je docela slušná odměna (dostal jsem se do 135. mise domobrany).


2) I ve Vice City si můžete nechat do auta namontovat bombu, ale je to jiné než v GTA III. Zde se auto odpaluje na dálku detonátorem (takže nespouštíte v autě odpočítávání, jak to bylo v předchozím GTA, ale vylezete z auta a ve vhodný okamžik odpálíte). Garáž má opět označení 8-ball a je v jedné garáži na place u vody, kde se dělá třetí mise od taxikářů (kde nejdřív odoláváte několika VC Cabům a nakonec jejich leaderovi v Zebra Cabu).

3) Když dohrajete hru, u vojáků se objeví vojenský vrtulník (pravděpodobně nejrychlejší ve hře), který umí střílet minigunem a raketami a můžete s ním dělat mise. Je ale poměrně těžké se k němu dostat - všude kolem se každou chvíli objeví houf vojáků, kteří to do vás začnou šít hned jak vás uvidí. Nejlehčí způsob je asi ten, že jinou helikoptérou přiletíte na vojenskou základnu směrem od Downtownu, přistanete vedle té vojenské helikoptéry a rychle přesednete do ní a odletíte.
                                       (poslal Wing - wing09@seznam.cz)
 
17) A další várka tipů, tentokrát ze Slovenska :


HUNTER (bojový vrtulník) :
Nachádza sa na vojenskej základni až keď splníte všetky misie vo Vercetti Estate.

150 armoru :
Dostanete po splnení 12teho levelu vigilant misie.

Určite ste si niekedy na ulici všimli policajta naháňajúceho nejakého grázla. 50$ dostanete, ak ho zrazíte na zem (nesmiete však použiť strelné zbrane).

Za nastrieľanie aspoň 45ich bodov na strelnici (najsevernejší Ammunation v záp. časti mesta) dostanete fast reload ability (až po misií pre Malibu).

Na štadióne sa môžete zúčastniť troch závodov (menia sa denne) :

 HotRing   - okruhové závody, cieľ : skončiť na prvých troch miestach
 DirtRing  - prechádzanie checkov na Sanchezovi
 BloodRing - destruction derby, cieľ : nazbierať Target time za pomoci                     checkpointov.

Na streche budovy VCN (hneď prvá budova napravo od mosta Prawn Island - Downtown) je VCN Maverick (skrátená verzia Mavericku, stojí za vyskúšanie).
                                (poslal Matuš Kajanovič - mademan@pobox.sk)

18) Účinek sejfování :

Když si uložíte hru a zpětně ji naloadujete, máte 100% zdraví a nepůjdou po vás policajti. Akorát pokročí čas, asi o 8 hodin - sejvnutí = asi spánek.
                                (postřeh poslal ochodnic@army.sk)
19) Pomoc policii :

Když uvidíte běžet nějakého zloděje a běží za ním policajt, tak vemte zloděje boxerem, zloděj spadne a tím, že jste takto pomohli policii, tak dostanete  odměnu 50 $.
                                (poslal Peter Hlodák - peterhecker@pobox.sk)

20 Pár tipů :

V misi, kde máte odpálit budovu pomocí náloží, které položíte vás malou  helikopérou otravují dělníci a ochranka. Pokud si nechcete špinit na dělníky helikoptéru, tak je buď vylákejte před stavbu a zde je možná zajede nějaké auto nebo je vylákejte do nejvyššího patra a zde vleťte s helikoptérou nad schody, které jsou o dvě patra níž a ti magoři půjdou za vás a tento skok většinou nepřežijí. Co se týká ochranky, tak tu musíte oddělat helikoptérou, protože by vás taky mohla dostat dřív, než ji něco zajede.

Mise, kde máte zabít kubánce na pohřbu. Jeďte k místu, kde se tento maník vyskytuje, ale jeďte k němu zezadu. Je tam sice zeď, ale když si seženete nějaké auto, tak si na něho skočíte a pak už ho jen odpráskněte. Je to rychlejší než se s někým otravovat a honit ho případně po městě. Poté už jen odjeďte pryč.

Když z vaší vily vyletíte vrtulníkem a vydáte se směrem k cestě, tak u  jednoho z dalších baráků je bazén. Kromě toho, že je v bazénu potopený   plamenomet, je zajímavé jaký má ten bazén tvar. No řekněte, nenarvou si ty Rockstaři reklamu všude ? :)
                           (tipy poslal Jiří Forman  - Jiri.Forman@seznam.cz)

21) A další várka tipů (ale ta stojí za to !) :

A. Sedmero obecných rad:

1. Plňte mise vyplatí se to!!!
2. Pozor na policajty!!!
3. Nepodceňujte svojí hledanost!!!
4. Doplňujte si pravidelně zdraví a štíty!!!
5. Zbytečně neutrácejte peníze!!!
6. Buďte vždy ozbrojení!!!
7. A nakonec nejlepší vychutnávejte si tuhle hru do poslední vteřiny hraní!!!


B. Tipy a triky pro auta :

1. V ostrých zatáčkách nejprve přibrzděte šipkou "dolů" (nebo písmenem [S] )     a potom ruční brzdou, (mezerou), kdybyste brzdili jen ruční brzdou,           dostali byste hodiny a ztratily asi dvě vteřiny drahoceného času.

2. Když se přetočíte na bok auta a nechcete se přetočit na střechu vozu a        potom stratit auto tak přidejte plyn (šipka "nahoru" nebo písmeno [W]) a      zatočte na tu stranu, na kterém jste boku auta. Jestli jste zatočili na       správnou stranu tak by se mělo vaše auto vrátit zpět na kola.

3. Pokuď chcete někde vystoupit a co nejrychleji nastoupit a odjet, tak vám      zbývají tři možnosti. Buď si seženete kabriolet (skočíte do něj), ale když     ho nemáte, tak uražte dveře (pálkou, kladivem, motorovou pilou apod.) a       nemusíte čekat, než otevřete dveře a zase zavřete. A poslední možnost je,     že když budete vystupovat, tak podržíte šipku "nahoru" nebo písmeno [W] a     zapomenete zavřít dveře a potom stačí jenom nastoupit a zavřít dveře a        jet. Nejrychlejší způsob je první a druhý. Jestli si ale nechcete zničit      auto, musíte použít první nebo poslední možnost.

4. Pokud vás budou honit policajti pěšky a vy budete nastupovat do auta, tak     většinou vám otevřou dveře a zatknou vás, ale když přidáte plný plyn a        zatočíte na tu stranu, kde není policajt, tak by měl odlítnout od auta        pryč a vy budete moct ujet.

5. Můžete prostřelit kola u auta, ale ne moc dobře se s nimi jezdí.

6. Přes jakékoliv sklo u auta můžete někoho zastřelit. A ten pak vypadne z  auta.

7. Haiťanské auto Voodoo má hydraulické zdvihače kol. Stačí jen stisknout  klávesu pro troubení ([Shift]).

8. Nejrychlejší auto z celé hry je Hotring Racer 2.

C. Tipy a triky pro motorky :

1. Ve hře můžete zvednout motorku na zadní i přední kolo pomocí kláves na        numerické klávesnici (pokud jste neměnili nastavení ovládání). Pro            zvednutí na zadní kolo přidejte plyn a držte [6], pro zvednutí na přední      kolo přidejte plyn a držte [9]. Můžete se přetáčet i ve vzduchu (tohle        všechno nelze u motorek Freeway a Angel, protože jsou příliš těžké).

2. Ze všech motorek můžete střílet dopředu, ale musíte mít nějakou               automatickou zbraň do jedné ruky, například Uzi apod.

3. Můžete také střílet do stran, ale musíte držet na numerické klávesnici [1]     pro pohled doleva nebo [2] pro pohled vpravo. Teprve když vidíte do strany     a máte správnou zbraň (viz. bod 2), můžete střílet do strany a někoho tak     zabít třeba v autě.

4. Nejrychlejší motorka z celé hry je PCJ 600.

D. Tipy a triky pro letadla :

1. Ovládání vrtulníku je šipky nahoru           - stoupání
                               dolů             - klesání
                               doleva a doprava - strafování do stran

na numerické klávesnici :

[9]       - naklánění dopředu (se stoupáním letíte vpřed)
[6]       - naklánění dozadu (se stoupáním letíte vzad)
[1] a [2] - otáčení pomocí zadní vrtule

2. Abyste našli vrtulník, musíte nejprve splnit misi, při které získáte          ohromnou vilu s vrtulníkem na střeše.


3. Ve hře objevíte i vrtulník ze seriálu M.A.S.H a v jedné misi pro filmové      studio Hydroplán, se kterým přistáváte na vodě
 

4. Ve hře najdete i malá "RC" letadla, tedy modely dvouplošníků a vrtulníků s     bombami a také Hunter (vojenský vrtulník s raketami).

5. Nejrychlejší vrtulník je VCN Marevick.


E. Tipy a triky pro budovy :


1. Ve hře je přesně 15 budov, které si můžete zakoupit tak, že najdete růžové     kolečko s nakresleným domkem a stikněte [Tab], ale musíte mít dost peněz.


2. U některých plníte mise a po dokončení misí budete získávat peníze            (výpalné).


3. Na střeše Hyman condo je vrtulník
 

4. V clubu Pole Position úplně vzadu v malé místnosti vám bude za peníze         dělat striptýz (ale bez svlékání) po každé jiná ženská.


5. Při intru misí ve filmovém studiu natáčejí porno.

6. Ve své vile pod schodama, které vedou na střechu, máte štíty, zdraví a        nějaké dvě zbraně.


7. Až budete získávat výpalné ze všech budov, tak se vám otevřou poslední        mise.

 
F. Tipy a triky pro obchody :

 

1. Když v obchodech míříte na prodávajícího, dá vám peníze a spustí poplach,     nebo jenom spustí poplach a půjde po vás policie.


2. V obchodu se zbraněmi v Downtownu je chodba, která vede na střelnici.

 

G. Tipy a triky na zbraně :

 

1. Když střelíte odstřelovací puškou do měsíce, tak bude měnit svou velikost.

 

2. Tank zničíte jen molotov koktejlem nebo plamenometem.

 

3. Nejlepší zpraň je šestihlavňový kulomet.
 

H. Tipy a triky na mise :

 

1. V misi Demolition man nejdříve zabijte vrtulí RC vrtulníku všechny lidi v     budově a potom vyzvedněte bomby.

 

2. V misi Bombs Away! nejdříve zabijte vrtulí RC dvojplošníku všechny lidi a     až potom zničte lodě.

 

3. Po dohrání všech misí se objeví na vojenské základně vojenský vrtulník        Hunter s raketami.

 

4. V automobilových závodech z Sunshine autos nejezděte na startovní růžový      kruh, ale předjeďte auta a couváním nabourejte do nějakého auta a závod       začne bez odpočítávání a vy budete první.

 

5. V Sunshine autos je u jedné garáže cedule s nápisy aut, která když tam        přivezete, tak dostanete za výlohu rychlá auta. Na každé ceduli je šest       aut, která musíte přivést. Pokud budete mít štěstí podaří se vám je najít.

        (tipy a triky poslal Martin Wolker - MartinWolker@seznam.cz)

 
22) A ještě pár tipů na závěr - snad už konečně :-)
 

1. Určitě si pamatujete, že když jste v pařbě GTA 3 jezdili autem, byla tam  perfektní rádia. Na jedné stanici jste měli možnost slyšet o nové hře "Pogo : the monkey" (jak tam vřískala ta opice). V jedné z pizzerií na západním ostrově (nyní již mluvíme o Vice City) jsou dva herní automaty a na jednom z nich je právě obrázek z uvedené hry !

 

2. Ve Vice City není vrtulník pouze na vaší vile a na vojenské základně. Minimálně další 3 mají svá stanoviště na střechách domů západního ostrova !

 

3. Na SZ západního ostrova je stadion, který se vždy od 20:00 na nějakou dobu otevře, což asi všichni víte. Ale možná jste si nepovšimli, že jednu noc tam máte možnost jet checkpointy s motokrosovou motorkou "Sanchez", druhou noc závody automobilů (tvrdý závody !) a třetí noc sbíráte checkpointy v "krvavém kruhu" mezi soubojem vozů (velmi velmi tvrdé !). A pak se tyto 3 možnosti střídají !



4. Cheaty pro získání tanku jsou někde nahoře uvedeny dva. TANK a PANZER. Funguje však pouze druhá možnost ! Cheat TANK je neplatný !
                        (poslal Daniel Kocábek - koczi.ok@seznam.cz)

23) Jak spálit gumy :


Když chcete spálit gumy, najděte auto anebo motorku, stiskněte najednou šipku dozadu a dopředu - začnete sa točit na místě a budou sa vám pěkně pálit gumy.
                        (poslal Peter Hlodák - peterhecker@pobox.sk)
24) Zajímavá nemovitost :

 
Jeďte za motorkáři po cestě ještě kousek a po schodech nahoru. Je zde velmi zajímavý příbytek za 1000$, ale co byste nechtěli za tak lidovou cenu, že ano.

                        (poslal Jiří Forman - Jiri.Forman@seznam.cz)

25) Hra s plážovým míčem :

Ve hře si můžete zahrát s plážovým míčem. Najdete ho na ostrově, kde se nachází i vaše vila. A to v některém z bazénů u okolních domů (vyskytuje se střídavě). Potom záleží na tom, kolik dáte hlaviček (řiďte se podle stínu, který vrhá míč - pak se snadněji trefíte). Tuto položku - jako váš rekord - najdete i ve statistikách.

            (tip poslal Martin Hanák "Hanakus" - hanakus@seznam.cz)

26) Speciální bonusy :

 

a) Doručování pizzy :

V celém městě se nacházejí celkem tři pizzerie, u každé můžete najít speciální motorku (pizza boy), se kterou můžete plnit tuto misi. Pokud jich doručíte 55, zvýší se vám zdraví z max. počtu 100 na 150 bodů.


b) Policejní mise (Vigilante missions) :

Pokud se dostanete na 12. úroveň, zvýší se vám max. hodnota štítu ze 100 na 150 bodů.


c) Mise se sanitkou (Ambulance missions) :

Pokud se dostanete na 12. úroveň, získáte nekonečný sprint.

d) Požárnické mise (Firetruck missions) :

Pokud se dostanete na 12. úroveň, dostanete odolnost proti ohni + dostanete do skrýše plamenomet.


e) Mise s taxíkem :

Pokud přepravíte celkem 100 pasažérů, dostanete speciální hydrauliku pro všechny auta typu taxi.


f) Střelnice:

Pokud na střelnici v Downtown nastřílíte alespoň skóre 45, získáte schopnost rychleji nabíjet.


g) Obchody k vykradení :

Pokud si říkáte, co že to je ta položka : "Vykradené obchody" ve statistice, a že nevíte kde tyto obchody hledat, tady je malá pomoc, kde je najít :
 
Vice Point : Corner Store, Dispensary Plus, and Jewelry Store 1

North Point Mall : Gash, Record Store, Jewelry Store 2, Tool Store

Little Havana : Cafe Robina, Doughnut Shop, Laundromat, Screw This

Další obchody :

Bunch of Tools (Washington Beach), Pharmacy (Downtown), Jewelry Store 3 (Downtown), Ryton Aide Pharmacy (Little Haiti)

                       (poslal Krejčí Michal "Hannibal" - a-team@quick.cz)


27) Další tipy od Martina Wolkera :

 

a) Pokuď jedete na lodi a chcete zatočit pod větším úhlem, tak musíte pustit plyn, držet klávesu pro zatáčení a hned zase šlápnout na plyn. Vaše loď by se měla trochu nahnout a zatočit pod velikým úhlem
 

b) Když budete chtít přistát třeba mezi budovama, tak se vám většinou stane to, že se vrtulí začnete dotýkat nějaké budovy a zanedlouho vám vybuchne vrtulník. Ale když použijete Stabilizátor (klávesa [Shift] - pro troubení) váš vrtulník se začně naklánět a po ustálení zůstanete tzv. viset ve vzduchu na místě a nebudete se pohybovat jinými směry než nahoru a dolů, samozřejmě pokud nestisknete nějakou klávesu na naklánění. Někteří ani o téhle funkci ani neví.


c) Zbírejte ukryté balíčky. Protože za ně dostanete po každé desítce nějakou zbraň do nějakých vašich budov. Až jich budete mít 100% dostanete vojenský vrtulník Hunter s raketami.

 
d) Při hře se můžete v menu podívat do statistik jak jste na tom ( např. kolik máte procent ze hry splněno, vaše oblíbená radiová stanice, kolik bylo zabito lidí, výdaje peněz na budovy atd. )


e) Když ve statistikách (viz. výše) stisknete písmeno [S] tak se uloží vaše statistiky do složky GTA Vice City User Files do internetové stránky a poznámkového bloku.


f) Ve hře je i Replay. Stačí když ve hře stisknete klávesu [F1] a spustí se krátký Replay, který si můžete uložit pomocí [F2] a následně ho kdykoliv znovu spustit [F3]. V replay můžete pomocí myši hýbat s pohledem kamery. Replay se ukládá dostejné složky jako savy a statistiky (viz. výše).



g) Asi už víte že můžete ve hře poslouchat vlastní mp3. Stačí si otevřít složku, kde máte nainstalovanou hru a ve složce mp3 si zkopírujete jakékoliv množství mp3. Potom jen stačí při jízdě přepnout na novou radiovou stanici mp3 player a poslouchat.


h) Nejlepší taxík ve hře je Zebra taxi, který získáte po úspěšně dokončené misi u Kaufman taxi
 

i) Pokud najdete 90 skrytých balíčků dostanete Sea Sparow, který se objevuje za vaší vilou mezi bazény. Sea Sparow může přistát na vodě a hlavně má přimontovaný kulomet, kterým můžete střílet. Nestřílí se ale stejnou klávesou jakou u zbraní, ale klávesou pro ruční brzdu ([mezerník], pravý [ctrl])
A střílet z kulometu lze i v Huntreru !!!

 

j) Při misi "výtržnosti" (rampage), kdy máte zabít členy gangu z auta, můžete klidně střílet z motorky.

 

k) Když uvidíte policajta, který někoho honí, tak mu můžete pomoci a to tak, že poběžíte za tím zlodějem a dáte mu pěstí. Za to dostanete 50$ za dobrého člověka.

 

l) Při rozvážení pizzi na motorce musíte u zákazníka podržet klávesu pro pohled do strany a stisknout střelbu.
 

m) Hlaveň tanku otáčíte pomocí kláves na numerické klávesnici [4] a [5].

 

n) Můžete se také svézt na autě, pokud na něj vyskočíte. Ale vybírejte si jen pomalá auta, jinak budete padat.

 

o) Po přivezení posledního auta napsaného na třetím listu vedle garáže v Sunshine autos dostanete auto s náhonem na všechny 4 kola, se kterým můžete přejíždět auta podobně jako Monster truck.

 

p) Až najdete 100 ukrytých balíčků (100%), dostanete Hunter na přistávací plochu na jihu Ocean beach.

 

q) Naproti Malibu Clubu je vysoká budova, na které se v noci mezi 22:00 - 23:00 rozsvítí světla do tvaru

mužského přirození (pohled z vrtulníku).

 

r) Na ostrově, kde máte svojí vilu, mají vaši sousedi bazén do tvaru ženy s plavkami (pohled z vrtulníku).

To by vám mělo prozatím stačit. A kdyby něco tak mailujte.

                      (tipy poslal Martin Wolker - MartinWolker@seznam.cz)

28) Dvě policejní auta :

Pokud vás honí dvě policejní auta (dvě hvězdy), tak si vemte čisté šaty a oni vás v tom okamžiku přestanou honit !

                          (tip poslal Peter Hlodák - peterhecker@pobox.sk)

29) Jak plnit policejní mise a přitom nic nedělat :

Ukradněte policejní auto a zapněte misi. Až bude na radaru čtvereček, tak vystupte a napište BIGBANG a ukáže se vám 2 level, jenže musíte do minuty opět nastoupit do policejního vozu, ale ten jsete zničili, takže napište PANZER. Objeví se vám tank - do něho nastupte a takhle to mužete opakovat pořád. Já sem se dostal až do levelu 16, pak mě to už nebavilo.

                           (tip poslal Jiří Hušbauer - jorik@freemejl.cz)

30) Více motorek do garáže :

Do gáráže můžete dát jen dvě motorky, ale když vjedete úplně před garáž, seskočíte a počkáte až se garáž otevře a zase rychle naskočíte a vjedete do garáže, tak jich tam můžete dát víc. Mě se jich tam povedlo dát čtyři, teprve když jsem tam dal pátou, tak zmizela.

                           (tip poslal Jiří Hušbauer - jorik@freemejl.cz)

31) 8-ballová garáž :

8-ballová garáž se nachází na místě, kde se odehrává mise Cabmaggedon pro taxíkovou firmu.

                          (poslal Michal Mitro - michalmitro@stonline.sk)

32) Hrst tipů od Webmastera :

 

1) Když jezdite autem - policejním, sanitkou či požárnickým - tak po
zapnutí houkačky se vám všechna auta budou z cesty uhýbat a i podstatně
pomaleji jezdit.

 

2) Kromě známych způsobů jak se zbavit policajtů - když máte dvě hvězdičky, je možné se zbavit fizlů kromě Paint Shopu i tak, že se převléknete. Když máte jakýkoliv počet hvězdiček, tak se můžete fízlů zbavit tak, že splníte RAMPAGE a po jeho úspěšném ukončeni vás už police nebude honit.
 
3) Když už po vás jdou fízlové s vrtulníkem, tak ho můžete sestřelit jednou
ranou !!!! Ale nemyslím teď bazookou, je to jednoduché - stačí, když
vystřelíte jednu ránu z ostřelovačky na vrtulník. Snažte se mířit přesně
na kabinu, kde se předpokládá, že by měl být pilot - potom už jen vrtulník známou akrobacií spadne, mám to odzkoušené s ostřelovačkou typu H&K PSG - ta, kterou dostanete ve svém hotelu, kde začináte hru (potřeba 50 secret balíků). Taky to jde samopalem - sestřelit vrtulník - ale vyžádá si to podstatně více nábojů.

 

4) Auto VOODOO má zajimavou vlastnost, že namísto troubení ([SHIFT]) začne
auto zajimavě skákat, čímž je ho možné i převrátit.

                               (tipy poslal Webmaster - bucka@mag-net.sk)

33) Rady na některé mise od Petera Hlodáka :

 

a) Boatyard  (Prístav. Miesto, kde ste plnili úlohu pre Diaza)

Rada : Ak pôjdete cez skoky, nechoďte veľmi rýchlo, lebo preskočíte čekpointy a môžete to zabaliť. Totiž ak spravíte jednu chybu, môžete hrať od začiatku.

 

b) Print Works  (Little Havana. Nachádza sa v druhom meste v tých zabudnutých štvrtiach).

Hit the Courier - rada : Pred vchodom je veľká loď. Pod schodmi je 100 percent života a naproti je vesta - budete totiž to veľmi potrebovať. Ja som tam prišiel na tanku a auto som odbachol, zobral kufrík a išiel preč. 

 

c) Kaufman Cabs  (Little Haiti, veľká žltá budova).

Cabmaggedon - rada : Prídete tam na taxíku, zaparkujete ho, ale nie na to ružové. Vysadnete a napíšte panzer, on však spadne iba na cestu. Vstúpite doňho a zaparkujete pred ružovým kruhom, potom vsadnete do taxíka a vstúpite na vyznačené miesto. Rýchlo presadnete do tanku a taxikári povrážajú do vás a vybuchnú a tak to prejdete veľmi ľahko.

 

d) Sunshine Auto Showroom  (Naľavo pri ceste, ktorá vedie z Little Havana do Viceport  - k letisku).

Preteky - rada : Dorazte na označené miesto s tankom, ak vám odpočíta čas, len streľte a auta vybuchnú - potom už pohode vyhráte preteky. 

e) Malibu Club  (Poznáte ju z misie 16, pre Paula Kenta).

No Escape ? - rada : Najvhodnejšie je ísť si prefarbiť do Paintu auto a v pokoji si to odšoférovať.

The Job - rada : Svojich pomocníkov si treba strážiť ako oko v hlave - ak vám zabijú len jedného, je koniec misie.

 

f) Film Studio  (Nachádza sa na ostrove. Ak si kliknete na mapu, tak je to ten horný ostrov)

Recruitmen Drive - rada : Zadajte kód na zbrane professionaltools a majte vybranú zbraň raketomet. Strelíte do auta a hotovo.

                        (tipy poslal Peter Hlodák - peterhecker@pobox.sk)

34) A ještě pár tipů od Strýčka Skrblíka :

V autě si nalaďte na rádio s názvem VROCK, zde vám zahrají a zapějí legendy rock-music, např. Iron Maiden, Ozzy Osbourne.

Srovnání GTA 3 s GTA : Vice City :

První údaj v řádku je vždy pro GTA III, druhý pro Vice City

 

1) Počet zbraní : 15, 40

 

2) Počet vozidel : 50, 120

 

3) Interiéry : ne, ano

 

4) Dialogy chodců (řádky) : 3000, 9000

 

5) Soundtrack (hodin) : 3,5; 9

 

6) Filmové sekvence (minut) : 30, 80

 

 (tipy poslal Čermák Marcel "Strýček Skrblík" - S.Strycek@seznam.cz)

 

35) Závody motorek

Hned před strartem můžete prostřelit gumy motorek ostatních motorkářů. Ihned jakmile padne první výstřel, závod se odstartuje, ale pokud budete mít štěstí, tak se vám podaří prostřelit gumy všem třem a poté už vám může být jedno jakou rychlostí projedete trasu, protože oni se neustále válí někde po zemi.
        
36) Sklerotický engine

Náhodného zmizení objektů (aut, motorek) ve hře si asi všimne každý a po  chvíli ho to začne dosti štvát. Věřte mi, že se toho dá i celkem v pohodě využít. Když jste bez auta, tak si stoupněte před nějakou delší silnici a až se v dálce objeví auto, tak si na něj můžete počkat nebo (pokud se vám nelíbí) se otočit do boku a zase zpět a po chvíli se objeví další, snad lepší odvoz. Tohle mizení mi nějak nefungovalo u chlupatých.
               (tipy 35 a 36 poslal Jiří Forman - Jiri.Forman@seznam.cz)

 

37) Bojový vrtulník Hunter :

1. Abyste tento vrtulník mohli získat, musíte mít dohranou hru.

2. Zajeďte si do Washington Beach na policejní stanici pro policejní uniformu (jakmile vlezete do budovy, budete mít 2 hvězdičky, ale až si vemete uniformu, tak zmizí). Ve stanici jděte hned doleva a tam je uniforma.

3. Teď už stačí se jen dostat na vojenskou základnu, kde je Hunter. Nejlehčí to je vrtulníkem, přistaňte vedle Huntera, přesedněte a je Váš. Střílení kulomet - [MEZERNÍK], raketomet - [LCTRL] (vojáci po Vás nejdou, protože jste převlečen za policistu, takže jste spolu v týmu).

                       (tip poslal Martin Šára - sara.martin@seznam.cz)

 

38) Tipy :

1) Když pojedete po hlavní dálnici na západním ostrově od J na S, tak na konci se cesta rozdvojuje - jeďte doprava a projíždíte kolem výlohy se závodní motorkou, tu výlohu rozbijete a motorka je vaše. (motorka je tam vždy) A na druhé straně jsou ještě dva Angely.

 

2) Když pojedete po hlavní dálnici na západním ostrově, tak asi ve středu je policejní stanice, z jedné strany jsou běžná policejní auta, ale když si jí obejdete, tak je tam policejní závodní auto s houkačkou (je rychlé a ještě se vám každý vyhýbá).

 

3) Když přijedete k pizzerii (na severu západního ostrova), tak na mapě uvidíte takovou šedou skoro čtvercovou cestu a tu si celou pozorně projděte a uvidíte tam stát auto FBI Washington, ale s takovým autem jsem se ve hře nikde nesetkal - není to totiž FBI džíp, ale limuzína i s majáčkem.

     (tipy poslal Škoda Dominik "Dominator" - Dominik.Dominator@centrum.cz)

 

39) Další várka tipů (kolikátá už .... ?) :

1) Když chcete jít pro bojový vrtulník APACHE na vojenske zakladně a nechcete, aby po vás vojáci střileli, vemte

si oblek policajta na policejni stanici.

 

2) Asi vás štve, že do garáže můžete dostat max dvě vozidla. Přijeďte vozidlem úplně k vratům a vystupte. Kousek popojdete a až se vrata otevřou, nastupte do auta a rychle tam vjeďte. Do jedné garáže můžete dát max. 4 vozidla, potom už z garáže zmizí. Možná budete potřebovat trochu cviku i mně se to někdy napoprvé nepovede.

 

3) Pokud chcete minigun a nechcete ho kupovat u Phila nebo nasbírat 70 balíčků, jeďte do továrny kubánců, kterou jste vyhazovali do vzduchu. Je
tam nahoře.

 

4) Nejlehči způsob, jak se dostat se zbraněma na golfové hřiště, je přistavit auto Comet, které tam vždycky stojí, k plotu, o který jsou opřené golfové hole. Vyskočte na auto a z auta na na hole.

 

5) Pokud máte problémy s úkolem "The Job", tady je pár rad :
- Před vstupem si zaparkujte nalevo od vchodu motorku (nejlepe PCJ 600)
- Když vás napadnou SWAT ze stropu, schovejte se za sklo za vámi. SWATi
  budou střilet po vás a vaši kámoši je za chvíli postřílí (to sklo je
  neprůstřelné).
- Jakmile vystoupíte z banky, nasedněte spolu s Philem na motorku (popřípadě    zabijte komplice, aby na ni nenasedl on) a jeďte se přesprejovat.

 

6) Do auta jde dát bomba. Garáž na vmontování bomby najdete v přístavišti, kde jsou velké lodě. Jeďte tam , kde je Budova na Přesprejování a jeďte rovně kolem zaparkované dodávky a potom doleva.

 

7) Když si chcete na začátku trochu přivydělat, můžete vykrádat obchody s nářadím. Se zbraněma bych nedoporučoval, protože majitel na vás vytáhne  brokovnici. Pár dolarů dostanete, když uvidíte policajta jak honí nějakého zloděje a vy ho umlátíte (musite rukama nebo boxerem, jinak půjde po vás). No a taky zabíjením lidí a plněním misí s autama nebo motorkou.

 

8) Někdy se chcete dostat na nějaké místo a nemůžete tam skočit nebo doletět, potom tam přistavte Packera (najdete na letišti nebo v přistavu). Lze použít i jako pojízdný skokánek.
                     (tipy poslal Zdenek Masák - Zdenek.Masak@seznam.cz)

40) 3 tipy :

1. V Downtownu, když jedete po nejsevernější ulici (je kolmá na pomyslnou
spojnici sever - jih), si můžete všimnout takových stojánků (jsou na kraji
chodníku). Je to stříbrná tyčka a taková červená krabička na ní. Jsou to
parkovací automaty. Když je srazíte autem, vypadne vám z nich trochu víc
penízků.

 

2. Do garáží v Sunshine autos se vejdou 4 auta. Ale vrata se otevřou jen
na dvě. Pokud už máte v garáži dvě auta a chcete tam dát další dvě, přijeďte
nebo zacouvejte s autem, které chcete uschovat, těsně k vratům. Musíte se
jich dotýkat nárazníkem. Pak vystupte z auta. Musíte mít motorovku, baseballku nebo katanu. S jednou z těchto zbraní utněte dveře řidiče. Zůstaňte na straně auta, kde jsou dveře řidiče. Vrata by měla být otevřená. V případě že se jedná o delší auto a vrata jsou zavřená, jděte k nim trošičku blíže. Když se otevřou, hupněte do auta a honem do garáže zajeďte nebo zacouvejte. Samozřejmě ta dvě auta co už tam jsou, musí být na konci garáže, aby se tam to další auto vešlo. V případě motorek a BF Injection platí stejný postup, ale bez řezání dveří.

 

3. Chcete sbírat auta v Sunshine ?? Je tady jednoduchý postup : Udělejte celou první sérii (neměl by to být problém), ale jedno auto z ní, např. Idaho, si strčte do vaší garáže. Potom utíkejte do autosalónu si hru SAVEnout. Pak odevzdejte to jedno zbývající auto (např. to Idaho) do těch vrat, kde se auta sbírají. Oznámí vám to, že máte celou sérii, autosalón vydělává 1500 a je v něm auto DELUXO. U vrat se objeví nová cedule. *Opište si auta, které jsou na ní, na nějaký papírek. Pak zmáčkněte [Escape] a otevřete ten SAVE před odvezením Idaha. Do vašich garáží si nashromážděte všechna auta na další sérii (jejich seznam jste si napsali na nějaký papírek - viz *). Odevzdejte Idaho. Naskočí vám další série. Ale auta z ní už máte ve svých garážích. Odevzdejte všechna auta z garáží, ale jedno si tam zase nechte. Zase hru uložte a pokračujte stejně jako v první sérii po SAVEnutí.

 

Tady je umístění některých aut :

Mr. Whoope   - Cherry Poppers (musíte ji vlastnit), je to zmrzlinářský auto
Pizza Boy    - za každou pizzerii, červeno - žlutý skútr
Bagcagge     - je na letišti, auto na zavazadla, takový malý, bílý, bez                       střechy
Voodoo       - Little Haiti - auto těch gangsterů Haiti
Cuban Hermes - Little Havana - auto Kubáských gangsterů

                             (tipy poslal Robenek Vít - v.robenek@seznam.cz)

 

41) Klávesy [F1], [F2] a [F3] jsou funkce Replay :

[F1] - Přehraje poslední sekvenci ze hry, co bylo (cca30sec), ať už
střílačka anebo jízda na motorce atd. V replay sa automaticky mění různé pohledy kamery, při kterých se dají dělat nádherné screenshoty ze hry !!!

[F2] - uloží Replay, který jste viděli při stisknutí [F1]

[F3] - uložený Replay vám znovu přehraje, uložený tam zůstává i když je hra vypnutá, až do doby, než se uloží jiný replay.

                                 (tip poslal Webmaster - bucka@mag-net.sk)

41) 3 nebo 4 auta v garáži (podle toho, ve které) :
Zajeďte si autem k plné garáži, ale úplně - tak, že se autem budete dotýkat garážových vrat a taky trochu šikmo. Vystupte a garáž se vám otevře, rychle nastupte a vjeďte do garáže (mě se povedlo do garáže ve Vercetti Estate narvat 3 auta a 3 motorky).

Obrácený pohled :
Při běhu nebo jízdě si můžete dát obrácený pohled držením prostředního tlačítka myši.
                                 (tipy poslal Ivo Vajc - ivo@osobne.cz)

42) Tip :
Zajděte se někdy večer podívat na budouvu Malibu klubu. Světla se tam rozsvěcují do zajímavého tvaru.
                                 (tip poslal sos - xsoss.seznam.cz)

43) Tipy :
Tip : Mise na 12. úroveň :
Udělejte mise na dvanáctou úroveň - výsledek :
za policajty - to vám přičte 50 k brnění celkem tedy vaše brnění bude 150
               (nejlepší je to s Hunterem z vojenské základny).
za lékaře    - vám přičte 50 ke zdraví (NENÍ OZKOUŠENO)

Tip : Jak nejlépe jezdit po zadním kole na motorce :
Zmáčknete [6] na Num Lock a regulujte rychlost (plyn) motorky tak, abyste nespadli.

Tip : Jak dát čtyři motorky do jedné garáže :
Zaplníte garáž tak, aby se vám už neotevřela. Když k ní přijedete s motorkou,
tak jak budete stát před tou garáží (na motorce), tak sestupte z motorky,
otevřou se dveře od garáže, rychle opět nasednete na motorku a vjeďte dovnitř.
Do gáráže se vám takhle vejdou čtyři motorky, teprve až pátá zmizí.
                                (tip poslal sos - xsoss.seznam.cz)

44) 2 tipy :

1) Pokud vám ve hře začne hořet auto, tak vždy po nějakém čase vybuchne. Ale když se Vám podaří dostat se s hořícím autem do jakékoliv budovy, tak výbuch nenastane. Vy se ocitnete i s autem v budově, a tak si zachránite i život i auto (pokud auto necháte v budově a odejdete z ní, tak při následném vstupu tam auto nebude). Určitě to využijete při různých misích.

 

2) Když si koupíte taxikářskou společnost (Kaufman Cabs), tak ve třetí misi máte za úlohu vydržet minutu na živu a potom odrovnat velkého bosse. Tato mise se odehrává na uzavřeném místě, kde po důkladné prohlídce nájdete otevořenou "garáž". Když tam vjdete s autem, tak ho můžete využít jako bombu. Odstavíte ho na potřebném místě a potom vaše auto nebo i taxíky můžete odpálit detonátorem (pozor na vzdálenost od odpálení).
                           (poslal Zdeno Bubniak "BUBoN" - zzeo@post.sk)

45) Tip na autobus :
Pokud se zmocníte městského autobusu, může se z vás stát dobrý autobusák:-). Stačí, když pojedete po určené trase a u zastávek naberete pár lidí. Kromě drobného finančního obnosu si můžete si pak s plným autobusem lidí, dělat co vás napadne! :-)
                  (poslal Rostislav Rieger "Rosnos" - rosnos@centrum.cz)

46) Rozdělení zbraní :

Taky vás zajímá jaké zbraně se skrývají za těmi názvy "Gangsterské zbraně", "Profesionální zbraně" a "Divné zbraně" ? Tak tady máte seznam zbraní, které v jednotlivých kategoriích dostanete :

 

1. Gangsterské zbraně (THUGSTOOLS) :
Boxer, Bejsbolka, Zápalná Láhev, Colt 45, Brokovnice, TEC-9, Ruger, Plamenomet, Sniper (obyčejný z GTA 3).

 

2. Profesionální zbraně (PROFESSIONAL TOOLS) :
Pěst, Katana, Granát na Dálku, Colt Python, Upilovaná Brokovnice, MAC-10, M4,Raketomet, Sniper PSG-1.

 

3. Divné zbraně (NUTTERTOOLS) :
Pěst, Motorová Pila, Granát, Colt Python, Brokovnice SPAS, MP 5, M4, Minigun, Sniper PSG-1.

Pokud chcete vidět tyto zbraně, tak se podívejte na http://vicecity.bonusweb.cz/zbrane.htm .
                              (poslal Filip Sikora - Filip@x-web.wz.cz) 
 
 47) Tip na výtržnosti a vojenskou základnu

Pro zajištění "přísunu" vozidel během aktivní výtržnosti stačí nechat po sobě pátrat (2-3 hvězdy). A co se týče pohybu po vojenské základně - neni nutné se vyhýbat vojákům, stačí mít policejní uniformu a je možné se po základně volně pohybovat.
                  (poslal Scotty - SGT.buschmeister@seznam.cz)

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše


© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies