GTA.cz

Submise Michal Deus | 28.09.2008

Tyto mise vám nejen pomohou k dohrání hry na 100%, ale také zlepší vaši postavu, proto je dobré splnit je co nejdříve.

Ještě, ale mapka všech stanic a pizzerií, ve kterých najdete potřebné dopravní prostředky.



A) Policie (na mapě modře)

Musíte splnit 12 levelů domobrany, přičemž je nesmíte přerušit. Vždy musíte chytit hledané zločince za daný čas. Počet zločinců se liší podle toho, v jakém jste levelu.
Na tuto misi můžete použít policejní auta, náklaďáky SWAT, FBI auta, auta detektivů, tanky a vrtulník Hunter.

odměna: nyní máte 150 štítu



B) Hasiči (na mapě fialově)

Za hasiči budete samozřejmě hasit požáry, jak jinak. Musíte splnit 12 levelů bez přerušení a s každou další úrovní vám přibývají podpálené cíle.

odměna: nyní už nemůžete uhořet



C) Sanitka (na mapě červeně)

Opět vás čeká 12 úrovní a opět budou přibývat zranění. Nejhorší je, že se jich do sanitky moc nevejde a ta má tendenci se převracet.

odměna: neomezený sprint



D) Rozvážka pizzy (na mapě oranžově)

V této misi si budete hrát na poslíčka a rozvážet pizzu na speciální motorce. Pizzu musíte dovézt k zákazníkovi, nemířit pohled vlevo či vpravo a tlačítkem pro střelbu ji hodit. On si ji chytí a odejde. Opět vás čeká 10 úrovní.

odměna: nyní máte 150 zdraví



E) Rifle range (na mapě hnědě)

Poslední úkol je na střelnici. Musíte se ve stanoveném čase strefovat do cílů a nezapomeňte šetřit municí. Musíte dosáhnout minimálně 45 bodů.

odměna: zlepšení přesnosti a účinnosti ve střelbě



F) Taxi

Poslední úkol je v taxíku převézt rovných 100 cestujících a to bez jediného přerušení. Je to fuška, ale my to zvládli, jen se podívejte.

odměna: taxíky mají místo klaksonu tlačítko pro vysoký skok


vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše


© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies